2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست
ان شاالله مثبتی عزیزم روزهای انتظارت تموم میشه😍 منتظر خبر خوبت هستم  پارسال انتقالمون باهم بود ...

مرسی قربونت برم 😘😘

خوب یادت مونده .آره مرداد و یا شهریور بود که انتقال دادم 

این کاربر هم تازه یادم افتاد

شما خودت الان در چه مرحله ای هستی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی دوستان سنومو گذاشته بودم رو کابینت عکس تخمدانام بود با دایره که فولیکول بود دخترم برداشته میگه ...

انشاالله که به همین زودی یه داداش براش میاری .بچه ها تنهایی خیلی گناه دارن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پروانه جون منم تعجب کردم که نوشت آخه شما بچه دارید کاریوتایپ برای بررسی کروموزوم ها هستش البته خوب ...

دکترهای مام خیلی هزینه تراشی میکنن کلا براشون مهم نیس که قراره طرف چقدر هزینه کنه🤦🏻‍♀️

پروانه جون منم تعجب کردم که نوشت آخه شما بچه دارید کاریوتایپ برای بررسی کروموزوم ها هستش البته خوب ...

👍🏻وقتی یه زن و شوهری بچه دارن یعنی ژنتیک شون و مشکلات تقسیم سلولی شون ایراد نداشته حالا ایمنی انعقادی چون در حال تغییره باز یه چیزی ولی ژنتیک که یهو عوض نمیشه حالا واسه خاطر جمع بشه حتما گفته🤷🏻‍♀️

بچه ها شما برا قبل انتقال پیاده روی میکنین ؟برا مثبت شدن چیکار کردین من مشکلم تنبلی تخمدانه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
👍🏻وقتی یه زن و شوهری بچه دارن یعنی ژنتیک شون و مشکلات تقسیم سلولی شون ایراد نداشته حالا ایمنی انعق ...

منم همین فکر میکردم ولی ظاهرا یکی از بچه ها گفت که برای تعیین جنسیت لازمه.درسته ایمنی انعقادی در حال تغییره که البته من فکر میکنم انعقادی هم مشکلی وجود نداشته باشه

سلام دوستان.من چند روز پیش پانکچر شدم.امروز زنگ زدم از ۵ تخمکی که برداشتن فقط ۲ تا جنین با گرید bتشکیل شده.من توی یک سال و نیم ۳ بار پانکچر کردم برای تعیین جنسیت.واین بار آخر که فقط دو تا جنین دارم.بهم گفتن ذخیره تخمدانت اومده پایین.

خیلی حس بدیه.دلم گرفته.این سری اوابوست هم خورده بودم و فقط دو تا جنین تشکیل شد.

به نظر شما چکار کنم که جنین بیشتری داشته باشم.به نظرتون دوباره سریع برم توی سیکل پانکچر؟ دارویی هست که شرایط تخمک ها رو بهتر کنه

انشالله موفق باشی پس به آمپولا نرسید که بپرسی النوا یا چیز دیگه میده یا نه درسته؟انشجواب ایمنی ...

نه پرسیدم گفت فعلا اینا رو انجام بدیم مرحله به مرحله برایه خون پریودیم که کمه بعد کورتاژم فعلا برایه این پریودی نه پریود بعدی تا روز ده سیکلم دارو داد من با این اوصاف احتمالا بشه بعد عید چون بعد اونام میخواد ازمایش های دوم پریودی رو برام بنویسه که میشه سه دوره پریودی دوره ی چهارم اگه ازمایش ها مشکلی نباشه شروع کنه ولی در کل از رفتارش خوشم اومد به ادم انرژی مثبت میده ماماشم خیلی مهربون بوددر ضممن اگه اضافه وزن داری خیییلی حساسه برایه منو یه چند تا از خانمام تایید کرد من از ۸۲ رسیدم به ۷۵ ولی گفت زیر ۷۰ نشی دارو نمیدم گفتم که رژیمو بچسپی

احتمالا واسه منم همین کار رو کنه ولی منو شوهرم قبلا کاریوتایپ دادیم اگه بتونم ایمنی انعقادیمم بدم دس ...

فقط تا یکسال اونم جاهایی که خودش میگه رو قبول داره گفتم جای دیگه گفت اصلا حتی عکس رنگیم گفت میتونی جای دیگه ولی بی کیفیت باشه باز باید بگیرز حالا شاید من نداشتم خواستن سودش تو جیب خودشون بره به خودم اوابوست داد روزی دوا به همسریم ولومن دادو فولیک اسیدو کیوتن 

نمیدونم گویا هزینشم زیاده از یه طرفم میگم بدم خیالم راحت بشه اخه گفت چون پارسالم سقط داشتی باید بررسی بشه دیگه توکل به اوس کریم

سلام دوستان.من چند روز پیش پانکچر شدم.امروز زنگ زدم از ۵ تخمکی که برداشتن فقط ۲ تا جنین با گرید bتشک ...

منم طی دوسال گذشته ۳بار تخمک کشی سه بار انتقال باز از نو دارم شروع میکنم خدا بهمون رحم کنه