2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
شاید یه ثمین دیگه است این دوستتون اخه ثمین شمال زندگی میکرد اسم کاربریش این بود samin11@

عزمزمه اون ثمین که خیلی زیاد انتقال داده بود منظورته؟ما ر شدن؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی دوستان سنومو گذاشته بودم رو کابینت عکس تخمدانام بود با دایره که فولیکول بود دخترم برداشته میگه مامان داداش تو شکمته اخه عکس سنوی پسرم تقریبا شبیه این بودد بهش نشون دادم یعنی دلم کباب شد براش/چه ذوقی داشت بچم مامانش بمیره 😔😔😔😔😔😔

@rose_710     سلام عزیزم  امشب ۷۰ حمد و دعای توسل رو به نیت حاجت شما خوندم و به ...

سلام مهتاب جون قربون مهربونیت عزیزم ،ممنون که دل منو شاد ‌کردی ثوابش میلیونها برابر به خودت برگرده عزیزم 

انشالله خودتم حاجت روا بشی عزیزم ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام به همه دوستای عزیزم من یکی دو ساله نمیام تاپیک انگار آناتورک خودشم نمیاد منتهی خواستم بهتون بگم اگه نا امید نشین به نشد فکر نکنید همه تلاشتون رو بکنید حتما آخرش خیر هست.من به اندازه یک کتاب بلا سرم اومدسه چهار سال روزی نبود که تلاش نکنم و به فکرش نباشم حتی نشد یکبار بگم بیخیال و خدارو شکر الان دوتا بچه ده ماهه دارم برا تک تکتون با تمام وجودم دعا میکنم و یقین دارم مادر میشین

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام عزیزم خوبی؟ اره بچه ها اکثرا نیستن خیییلی کم سر میزنن.ی تعدادی شون رفتن نی نی پلاس. ولی سحر ورا ...

اره منم نی نی پلاس رفتم بهم نچسپید اخه طول میکشه تا سوالتو جواب بدن یا اصلا نمیدن و بیشتر اوقات با هم راجب چیزای دیگه حرف میزنن 😁خداروشکر که برات جنین شد انشاءالله ایندفعه مثبتی 

منم همون ی جنینو داشتم که سقط شد دوباره دارم تلاش میکنم ولی بینتیجه است شوهرم همه چیزش صفر شده قراره تسه کنن کل امیدم به همین تسه است میگم دی بریم تسه کن میگه نه ماه بعد دیگه توکل بخدا و ذخیره خودمم بی نهایت اومده پایین دیگه نمیدونم چیکار کنم به خودم میگم زمان بدم ی چند ماهی بگذره اخه من اخرای 7سقط شد دکترم گفت تو ب زمان فک کنی دیکه ب بچه نمیرسی بجنب نمیدونم چیکار کنم برام دعا کن حداقل اسپرمی باشع

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
دفعه اول که برای شوهرم آزواسپرمی تشخیص دادن گفتن باید تسه بشین ببینیم داخل بیضه اسپرم هست یا نه،همسر ...

اره عزیزم ب دکترم گفتم من میترسم اسپرمی نباشه پس تخمکامو فریز کنین ماه بعد شوهرم تسه گفت کیفیت تخمکات پایین میاد 

من کل امیدم ب تسه است نمیدونم چیکار کنم تقویتی روش هیچ اثری نداره اخه صفره همه چیش من باردار که شدم شوهرم دارواشو نخورد اسپرمش صفر شد سقط کردم تازه افتادیم دنبال راه حل 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم خیلی سختی کشیدم خیلی زندگیم بالا پایین شد  اذیت شدم خیلی پیر شدم ...

کاملا حالت رو درک میکنم.باور کن هممون همین فکر و خیالات رو داریم .اما چ میشه کرد بلاخره این مشکلی هست که تو زندگیمون به وجود اومده و ما راهی به جز مبارزه و تلاش برای رسیدن نداریم .الان در شرایطی هستی ؟جنین داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم من تازه رسیدم خونه دکتر چون گفتم سه تا انتقال داشتم برایه خودمو شوهرم ازمایش کاریوتایپ ای ...

انشاالله که این دفعه نتیجه میگیری عزیزم .باز هم خدا رو شکر که قرار نیست سرسری رد بشه و اول میخواد علت شکست رو پیدا کنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای بابا ناراحت شدم 😔 امیدوار بودم اونی که من میشناسم نباشه

💜💜

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم من تازه رسیدم خونه دکتر چون گفتم سه تا انتقال داشتم برایه خودمو شوهرم ازمایش کاریوتایپ ای ...

انشالله موفق باشی پس به آمپولا نرسید که بپرسی النوا یا چیز دیگه میده یا نه درسته؟انشالله جواب ایمنی انعقادیت بدون مشکل باشه😍

ای وای آره عزیزم درست میگی🫣🫣 میخواستم حال اون خانمی که بستری شده بودن را بپرسم ببخشید اشتباه گرفتم ...

ماشالله چون تعداد کاربرها زیاده گاها آدم اشتباه میکنه 

مررررسی عزیزم😘😘😘😘 .انشاااالله🙏🙏

ببخشید برایه چیه چیرو نشون میده من هر چی گفتم بچه دارم گفت ربطی نداره باید بدی ازمایش های ایمنی انعق ...

ازمایش ژنتیکه . برای تعیین‌جنسیت لازمه .من ایمنی انعقادی ندادم

خدای من خدای معجزه هاست . 

احتمالا واسه منم همین کار رو کنه ولی منو شوهرم قبلا کاریوتایپ دادیم اگه بتونم ایمنی انعقادیمم بدم دست پر برم بهتر میشه امیدوارم دست های علیرضایی به خواسته ت برسونه تو رو😍

ببخشید برایه چیه چیرو نشون میده من هر چی گفتم بچه دارم گفت ربطی نداره باید بدی ازمایش های ایمنی انعق ...

پروانه جون منم تعجب کردم که نوشت آخه شما بچه دارید

کاریوتایپ برای بررسی کروموزوم ها هستش

البته خوب دکترها علمش رو دارن .شاید واقعا لازمه که انجام بدی