2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلامت باشی نه ابن سینا برام ننوشت

منم تا جلسه اول با دکتر اسرافیلی ویزیت شدم برام اینو نوشت . یکم هزینش زیاده ولی خب خدارو شکر جوابش خوب بود . انشالله که برای شمام خوبه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم خوبم خداروشکر. فکر کنم من رو با کسی اشتباه گرفتی گلم 😍.آخه من مشکلی نداشتم  فقط شم ...

ای وای آره عزیزم درست میگی🫣🫣 میخواستم حال اون خانمی که بستری شده بودن را بپرسم ببخشید اشتباه گرفتم عزیز❤️❤️❤️

ووییییییییی 😍😍😍بسلامتی و دل خوووش، خوش خبر باشی گللللم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلم من سه بار انتقال بلاست دادم و نگرفت اما جنین هام هیچکدوم آ نبودن❤️انشالله خدا خیر بخواد برام ...

ایشالله عزیزم که اینبار کلی ژوژه a تشکیل میشه و با اولین انتقالشون مامان میشی ❤️❤️❤️❤️❤️

منم تا جلسه اول با دکتر اسرافیلی ویزیت شدم برام اینو نوشت . یکم هزینش زیاده ولی خب خدارو شکر جوابش خ ...

ببخشید برایه چیه چیرو نشون میده من هر چی گفتم بچه دارم گفت ربطی نداره باید بدی ازمایش های ایمنی انعقادی رو هم برام نوشت 

آنا جان من برای اندومتریوزم دکتر بهم میکرورلین داده قبل انتقال . حالا ۴ ماه و نیمه که پریود نشدم . ی ...

سلام عزیزم اصلا تمخک گذاری نداری چون این آمپول رو زدی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم خوبم خداروشکر. فکر کنم من رو با کسی اشتباه گرفتی گلم 😍.آخه من مشکلی نداشتم  فقط شم ...

ان شاالله مثبتی عزیزم روزهای انتظارت تموم میشه😍 منتظر خبر خوبت هستم  پارسال انتقالمون باهم بود فک کنم مرداد ماه بود دوتامون منفی شدیم یه کاربر دیگه بود ب اسم sefatاونم منفی شد متاسفانه

نه من تهرانم عزیزم راستش من زیاد درمورد دکتراش چیزی نمییپرسم اره تاپیک نمیاد  تاجایی که میدو ...

اخه کلی جنین بلاست فریزداشت،الهیکه طبیعی مامان بشه،ممنون جواب دادی عزیزم💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه من تهرانم عزیزم راستش من زیاد درمورد دکتراش چیزی نمییپرسم اره تاپیک نمیاد  تاجایی که میدو ...

شاید یه ثمین دیگه است این دوستتون اخه ثمین شمال زندگی میکرد اسم کاربریش این بود samin11@

اخه کلی جنین بلاست فریزداشت،الهیکه طبیعی مامان بشه،ممنون جواب دادی عزیزم💜💜

اهوم جنین داره هنوزم البته اگه اشتباه نکنم😬

الهی آمین 😍🧿🫂

قربونت گلی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شاید یه ثمین دیگه است این دوستتون اخه ثمین شمال زندگی میکرد اسم کاربریش این بود samin11@

🥰 خودشه عزیزم

بله شمال زندگی میکنه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️