2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047865 بازدید | 684630 پست

[QUOTE=265610413]مال من که بدتر بود..انتی بادی  La برا من ۲۷۵ بود و هست..ana و dis dna هم بالا بودن.[/QUOTE

مهشید جون پس شما هم خیلی مراقب احوالاتت خودت باش

الان دیگه مامان شدی چشم و امید دخترمونی

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی سر در میاره 

انگار که همه چیز خوبه ولی خوب این اطلاعات به درد دکترت می خوره .

خداروشکر دیدی ان تی چقدر راحت بود.احتمال جنسیت نداد؟

طول سرویکس ات ۳۲ حواس ات باشه زیاد فعالیت نکنی

شادی صدام کنید
انگار که همه چیز خوبه ولی خوب این اطلاعات به درد دکترت می خوره . خداروشکر دیدی ان تی چقدر راحت بود. ...

جنسیت گفت پسر اره عددش پایین بود 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
جنسیت گفت پسر اره عددش پایین بود 

حالت تهوع ات چطوره مال من یه هفته است قطع شده کاملا.اشتهامم باز شده.همین نگرانم کرده.فقط تنها خوبی اش اینه می تونم خوب غذا بخورم.

شادی صدام کنید
[QUOTE=265588225]یعنی بدون نوبت پاشم برم بهم وقت میده یا باید زنگ بزنم .شماره از مطبش داری به من بدی ...

مرسی عزیز دلم لطف کردین باشه برای صبحش نوبت میگیرم منتطرم جواب آزمایش ایمنی اماده بشه بعد وقت بگیرم شاید نیاز باشه ببینه دکتر معرفی نامه که نه .یک برگه بهم دادن روش نوشته روماتولوژی گفته بودن ویزیت بشم اسم دکتر رو نگفته بودن دیگه گفتم پرس و جو کنم که مریضای رویان پیش کدوم دکتر میفرستن که شما زحمت کشیدین و جواب دادین  البته اون ازمایشگاه من ۴ سال پیشا می رفتم الان احتمالا مثل قبلش نیست که خلوت و .. باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ماهی جونم چطوری؟ خداروشکر اره تموم شد ، دیروز مرکز بودم روز ۹ سیکل قائدگی ضخامتم ۸ بوو آزمایش هرمو ...

بسلامتی 🥰😘

چ امپولی دادن؟

من پریود دوم باید برم امروز رفتم مشاوره گفتن ک جنیای خوبی داری ۱۳ سلولی 

شما چیزی میدونین از ۱۳ سلولی

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
آره عزیزم می تونی اینترنتی هم بگیری ولی بازم تاکید می کنم صبح و برو بعداز ظهر خیلی شلوغه اونم تو این ...

باشه حتما مرسی عزیزم از راهنماییت .🤲💐😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اون طرح لبخند پیام منه ثمین هم دوستمه [۱۰/۴،‏ ۲۱:۴۸] :): سلام ثمینم خوبی [۱۰/۴،‏ ۲۱:۴۹] ثمین: سلام ...

سلام عزیزم 

از ثمین خبر دارین؟ مادرشد؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
حالت تهوع ات چطوره مال من یه هفته است قطع شده کاملا.اشتهامم باز شده.همین نگرانم کرده.فقط تنها خوبی ا ...

مال منم کم شده با قرص کنترل میشه کم میشه نگران نباش

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️