2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
خواهش می کنم دوست خوبم، مطبش روبروی مرکز روماتیسم امیرآباد بودش به نظرم خواستی بری صبح ساعت 9 برو خ ...

یعنی بدون نوبت پاشم برم بهم وقت میده یا باید زنگ بزنم .شماره از مطبش داری به من بدین ؟ آزمایشگاه مرکز روماتیسم ؟ من خیلی انجا ازمایش دادم خوب بود قبلا پس بد شده ؟ بیماری خود ایمنی من که مشخص هست امیدوارم دیگه آزمایشی نخواد از من چون واقعا خسته شدم انقدر از این آزمایشگاه به اون آزمایشگاه رفتم 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش می کنم دوست خوبم، مطبش روبروی مرکز روماتیسم امیرآباد بودش به نظرم خواستی بری صبح ساعت 9 برو خ ...

دیدم نوبت دهی اینترنتی هم داره بگیرم و برم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها دیروز جلو آینه سرویس بهداشتی داشتم با خدا حرف میزدم گفتم اصلا من بدترین بنده خدا ، تو معامله ...

اخی عزیزدلم ایشالا خدا دل هممونو شاد کنه 

ولی حرفت حق بود 

بخدا من ادماییو دیدم ک چقد گناه کردن و له له میزدن واسه بچه خیلی زود و بدون دوا درمون بچه دار شدن بعد اونم بازم ناخواسته بچه دار شدن حالا باید ببینی مرده چپ و راست بچه های مث‌دسته گل رو میزنه مامانم میگه قوربون خدا برم ب کی بچه میده و ب کی نمیده  

اینم قسمت ماست ک این راه رو بریم و بعد سختی بچه دار بشیم و به خواستمون برسیم  

[QUOTE=265588225]یعنی بدون نوبت پاشم برم بهم وقت میده یا باید زنگ بزنم .شماره از مطبش داری به من بدین ؟ آزمایشگاه مرک ...

حتما نوبت بگیر برای صبح

88638906 

راستشو بخوای روزی که من رفتم اینقد سرشون شلوغ بود فقط یک نفر کار خون گیری انجام میداد که همون خانم کار تزریقات هم می کرد.

من دیگه هیچ وقت اونجا نمیرم

ان شاءالله برای شما آزمایش نخواد

شما از رویان معرفینامه دارین؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام دوستای عزیزم. ی مدت نبودم درگیر آزمایشات ایمنی، کاریوتایپ و انعقادی بودم متاسفانه با آزمایشای ...

سلام گلم اتفاقا من خیلی دوست داشتم با لتروزول تخمک کشی کنم اخه میدونی با لتروزول همون تخمک هایی که واقعا خوب هستن رشد میکنن اما با سینال که دز زیاد میدن همه شون رو میخوان تحریک کنن من با آمپول همون ۴تا جنینی که با لتروزول هم ۴تا درشت دارم ایجاد میشه یعنی چه بهتر که آمپول وارد بدن نشه و همون تخمک هایی که واقعا قراره بهتر باشن رشد کنن هرچند بدنا باهم فرق دارن ولی من میخواستم یه سیکل رو لتروزول داشته باشم که قبول نمیکنن🙁چون سایز تخمک هام با لتروزول تا ۲۰و۲۱هم میشن اما با آمپول نهایت بزرگ‌ترینش ۱۸ اونم آخر سر همون ۴تا جنین رو میده خب چکاری با لتروزول حداقل همون ۴تا رشد میکنن و هایپر و تخمدان و بدنم داغون نمیشه کاش بدونن برای بدن مون کدوم خوبه همون کار رو انجام بدن نه اینکه یه سینال و هاچ ام جی یاد گرفتن به همه میدن

دیدم نوبت دهی اینترنتی هم داره بگیرم و برم 

آره عزیزم می تونی اینترنتی هم بگیری ولی بازم تاکید می کنم صبح و برو بعداز ظهر خیلی شلوغه اونم تو این اوضاع مریضی که هیشکی ماسک نمی زنه

سلام گلم اتفاقا من خیلی دوست داشتم با لتروزول تخمک کشی کنم اخه میدونی با لتروزول همون تخمک هایی که و ...

سلام پری جون، خوبی عزیزم؟

یعنی من به لتروزول امیدوار باشم؟

آخه فک می کردم خیلی به من جواب نده

هرچند که بدن با بدن فرق داره ولی امیدوارم به منم خوب جواب بده

سعی می کنم لتروزول رو دوست داشته باشم که اونم منو دوست داشته باشه  

[QUOTE=265444683]عزیزم چه عجب قبل از پانکچر آزمایش ایمنی ،انعقادی نوشتن برات ؟ قبلا انتقال منفی هم د ...

گلم میشه عکس آزمایش هات رو بفرستی فقط میخوام آیتم هاش رو بدونم میخوای از سمت جواب عکس نذار🙏🏻

گلم میشه عکس آزمایش هات رو بفرستی فقط میخوام آیتم هاش رو بدونم میخوای از سمت جواب عکس نذار🙏🏻

وای شرمنده م با سیستم محل کارم وصل میشم نمی تونم عکس بندازم

آیتم هاش همونایی بود که ی بار برات فرستادم

رز جان سلام عزیزم دکتر برا منم ام آر آی مغز نوشته،آمادگی خاصی لازم داره؟

نه عزیزم آمادگی خاصی لازم نیست فقط اونجا رفتنی چیزای فلزی مثل گوشواره ‌و دستبند ‌و اینا همراهت نباشه البته خودشون لباس مخصوص میدن‌ گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش