2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
نه من چون ای وی اف میکنم ماهی یکبار ازمایش میدم الان چند وقت هست مرخصی گرفتم سرکار نمیرم استرس و شبک ...

وای چه دکتر زنانی داشتی واقعا براش متاسفم ، هر دکتر زنانی اول از همه آزمایش پرولاکتین مینویسه ،به منم دکتر زنان گفت باید تا وقتی باردار میشی کنترل کنیم‌ چونحتی بارداری اتفاق بیافته باعث سقط میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  بچه ها ببخشید تو دوره انتقال فریز قرص استرادیول رو باید همه بخورن حتی اونایی که مشکل ضخا ...

اینا جان بچه ها قبلا گفتن که استرادیول قبل از انتقال معمولا داده میشه و برای هم برای یکسان سازی سایز تخمکها و هم برای افزایش ضخامت و آمادگی بهتر رحم برای لانه گزینیه 

بچه ها اونایی ک سیکل شانگهای داشتن میشه بگن که چند روز بعد پانکچر دوم پریود شدید؟ میخوام ببینم طبق ر ...

شما چون آمپول زدی ممکن هست کمی دیرتر پریود بشی البته شایدم نه و به موقع پریود شدی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستای عزیزم.

ی مدت نبودم درگیر آزمایشات ایمنی، کاریوتایپ و انعقادی بودم

متاسفانه با آزمایشای ایمنی معلوم شده که من لوپوس دارم کسی میتونه تو این زمینه کمکم کنه؟

از فردا قراره داروهای پانکچر رو شروع کنم

دکترم گفت چون بالا بردن سطح هورمونی بیماریتو تشدید می کنه با لتروزل شروع می کنیم که امکان داره تخمک کمی ازت بگیریم

حالم اصلا خوب نیست میشه با دلای پاک و مهربونتون برام دعا کنین  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
فدات بشم عزیزم، بنظرم ۴ ام باید آز بدی ، یعنی فردا میشه ۱۵روز ، اگر بتونی تحمل کنی پسفردا که عالیه ب ...

اره عزیزم همین کارو میکنم ۵م میرم واسه آزمایش ک شک و شبه ای پیش نیاد 

سلام بچه ها ، من بعد کلی پاس کاری اینو و اونور زنگ زدن واسه وام ناباروری گفتن باید پژوهشگاه رویان یا ابن سینا واسه وام زنگ بزنی که زنگ زدم ابن سینا و گفتن باید بیای حضوری فرم بگیری، حالا خواستم ببینم شما پیگیری نکردید؟جای نرفتید واسه دریافت وام؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام  بچه ها ببخشید تو دوره انتقال فریز قرص استرادیول رو باید همه بخورن حتی اونایی که مشکل ضخا ...

منم مشکلی نداشتم ولی بهم داده

انتقالم فریز بود منم

روزی ۳تا به من داده

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خانم ها سلام 

دکترعارفی چه روزهایی مطب هستن؟ میخوام باز نوبت بگیرم قاطی کردم!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام بچه ها ، من بعد کلی پاس کاری اینو و اونور زنگ زدن واسه وام ناباروری گفتن باید پژوهشگاه رویان یا ...

من از بیمارستان فاطمیه نامه گرفتم گفتن باید بری شهر خودتون وامو بگیری 

رفتم شهر خودمون بعد کلی بروبیا میگه باید پرونده ناباروریتو کامل بیاری کردستان اینجا اقدام ب بچه داری کنی تا وام بهت تعلق بگیره دیگه منم موندم چکار کنم نمیتونم برم شهر خودمون چون دکتر درست و حسابی نداره