2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

سلام به همه 

چیزی که میخوام بگم ربطی به تاپیک نداره، اما به کسی هم نمیشد بگم گفتم اینجا بگم کسی منو نمیشناسه

میشه لطفا دعا کنید همسرم یک شغل خوب و پردرآمد پیدا کنه و مشغول به کار بشه.

از اول دی بیکار شده، ماشینمون هنوز قسطهاش تمام نشده، خراب شد رفت برای تعمیر.

گوشیش ضربه خورد و داغون شد ، نمیتونستیم گوشی جدید بخره، اون هم تعمیر کرد با پس اندازمون

بیمه بدنه و شخص ثالث تمام شده بود که بیمه بدنه با پس اندازمون انجام داد، اما بیمه شخص ثالث نه.

کلی قسط داریم، اجاره خونه هم هست. 

و دو روزه میخوام فکر نکنم و به سلامتی خودم و نی نی فکر کنم اما فقط برای چند دقیقه میتونم.

همسرمم گفته به هیچ کدام از خانواده ها نگیم که بیکار شده.

دعا کنید برامون.

من شرایط سختی رو داشتم، تازه با مثبت شدن انتقال، داشت حال روحیم بهتر میشد و لباس برای نی نی میخواستم انتخاب کنم آخه سیسمونی رو هم خودمون میخواستیم بگیریم.

دوست نداشتم بگم همش مینوشتم و پاک میکردم میگفتم آدم باید خوددار باشه، مشکلاتشو نگه. اینقدر ذهنم درگیر میشه فراموش میکنم جنین تو شکمم هست. 

قصد اینکه ترحم و دلسوزی جمع کنم ندارم، فقط میخوام لطفا برامون دعا کنید  ممنون. لطف میکنید.

ختم سوره مزمل از دیشب شروع کردم. ان شاءالله شغلی که برامون خیر و برکت داشته باشه و پردرآمدباشه، پیداکنه و مشغول به کار بشه. الهی امین یا رب العالمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه  چیزی که میخوام بگم ربطی به تاپیک نداره، اما به کسی هم نمیشد بگم گفتم اینجا بگم کس ...

عزیزدلم انشااله بهترین ها براتون اتفاق بیفته، همون نی نی فندقی که توی راهه زیباترین قسمت این روزهای سخت و پیش بینی نشده اس، انشااله به زودی یه کار بهتر پیدا می کنن، 

من همسرم چند سال پیش از یه کار دولتی کنار گذاشته شد، چون دانشجوی مقطع بالاتر بودن؛ همینو بهونه کردن تا بتونن اخراجش کنن و یکی از خودشونو بذارن، بعد از یه مدت کوتاه یه کار خیلی خیلی بهتر با شرایط متفاوت پیدا کرد که اگه از اونجا اخراج نشده بود هیچ وقت این آزمون استخدامی رو شرکت نکرده بود، 

حتما خیری توش هست براتون ❤🍁

سلام به همه  چیزی که میخوام بگم ربطی به تاپیک نداره، اما به کسی هم نمیشد بگم گفتم اینجا بگم کس ...

ادمیزاد حرف نزنه که دق می کنه.خوب کردی گفتی.

می دونی که ذکر صلوات همیشه مجرب تو خونه استراحت می کنی تعدادی صلوات نذر کن هر روز بفرست 

ذکر جواد الائمه میگن برای حاجت های دنیوی مجرب من تو یکی از سونو ها برای سلامتی نی نی خوندم ۱۴۰۰۰

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

در کنارش تو کاغذ هر روز بنویس خدایا شکرت که همسرم شغل مناسبی پیدا کرد خدا شکر درهای رزق وروزی به رومون باز شد.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خود همسرتونم به هر جا که ممکنه برای کار سر بزنه

دست روی دست نذاره که خوب قطعا خودشون پیگیرن

شادی صدام کنید
عزیزم ببخشید دیر جواب میدم من اورژانسی بستری شدم فشارم رفت روی ۱۶ الان بهترم خدا روشکر دکتر قلب هم ...

خوب خداروشکر بخیر گذشته من اینجا دکتر گفت فشارت خوبه باز از مطالب نت ترسیدم

ببین شما چه حالی داشتید که اون حرفها بهت زدند.

خدا هر دو فرزندت بهت ببخشه همین جا پیام بذاری بگی هر دو به موقع وصحیح وسالم به دنیا اومدند.

شادی صدام کنید

بچه ها من مریض شدم یه دکتر میگه آنفولانزا یکی میگه امیکرون الان ۶ روزه حالم بده فشارم میوفته هر روز میرم سرم میزنم ،قرص دوفاستون که دکتر گفته بود از روز ۱۵ پریود بخورم هم شروع کردم فقط نمیدونم اگه همه چیز اوکی بود دکتر خواست انتقال بده اشکال نداره؟ بدنم ضعیف شده آخه.

به نظرم ماها هم حساسیت به خرج میدیم، اینقد سختی کشیدیم که هزار جور فکر و خیال می کنیم هر روز 🥴  ...

اره دقیقا حرف شما درسته.

من انقدر دوست دارم ریلکس باشم از بارداری ام لذت ببرم.

ولی خوب همش میگم نکنه از چیزی غفلت کنم 

باز می دونم خدا رحمان ورحیم خودش بهترین ها برامون در نظر گرفته

شادی صدام کنید

عزیزم تو الان فقط ب بچت فک کن ک بعد کلی سختی داری این حس قشنگ مادر شدنو تجربه میکنی میدونم سخته ولی الان بجز خودت یکی دیگه هم هست ک باید حواست بهش باشه 

امیدوارم و دعا میکنم ک هر چه زودتر مشکلاتتون حل بشه 

همسرت ی کار خیلی خوب پیدا کنه 

و قدم نی نیت پر از خیر و برکت و شادی باشه واستون ❤️❤️

انساا...که ماه های اخر هم مسئله ای پیش نمیاد

ان شااله که مشکلی نباشه و باقی این راه پر استرس هم برای من و هم برای همه شما دوستان باردار و منتظر  به خوبی سپری بشه.

خواهر خودم ۹ ماه پیش زایمان کرد. خدا رو شکر پسرش سالم به دنیا آمد ولی پوستی از خانواده ام کنده شد که نگو. هر هفته دکتر و بیمارستان بودند. ۴ ماه اول که فقط خونریزی داشت بدون دلیل. یعنی اونقدر زیاد بود که من نگران بودم بلائی سرش بیاد چون خیلی ضعیفه. خواهرم حتی از من لاغرتره. موقع بارداری ۴۸ کیلو بوده. همون اول بهش گفتند خونرسانی جفت پایینه و هر هفته چک میکردند. از ۶ ماه دیگه اونقدر فشارش میرفت بالا که اصلا زیر ۱۶ نبود، همش یا دکتر بود یا بیمارستان زیر سرم. خدا رو شکر به خیر گذشت. این دکتری هم که سه شنبه سونو کرد وقتی بهش گفتم، گفت احتمالا یه مورد مشترک ژنتیکی توی خانواده هست که همتون همین مشکل رو پیدا میکنید. ذهنم رو این جمله درگیر کرده. توکل به خدا. ان شااله که همه چیز تا آخر خوب پیش میره و استرس قبل زایمان تبدیل میشه به استرس خوابیدن و شیردادن و سرما و گرما هوا و...

خوب خداروشکر بخیر گذشته من اینجا دکتر گفت فشارت خوبه باز از مطالب نت ترسیدم ببین شما چه حالی داشتید ...

شادی جون، فشارت رو خودت توی خونه چک کن ولی استرس نداشته باشه. همین استرس باعث میشه فشارت بره بالا. فشار بالا توی هفته های بالاتر خطرناکه.  ولی واسه همون هم اگه شدید باشه دکتر قرص میده و کنترل میشه، نگران نباش. نوشتم برات خواهرم هر هفته بیمارستان زیر سرم بود یعنی تا این حد وضعش بد بود. خدا رو هزار مرتبه شکر بچه اش سالم به دنیا آمد 

بچه ها من مریض شدم یه دکتر میگه آنفولانزا یکی میگه امیکرون الان ۶ روزه حالم بده فشارم میوفته هر روز ...

اگه آنفولانزا شدید گرفتی، صبر کن تا شرایط بدنیت بهتر بشه. چون توی خود بارداری هم سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه.

خواهش میکنم گلم ،نمیدونم والا من کلا خیلی ادم  استرسی هستم تپش قلبمم از استرسه،یه بنده خدایی ...

آره عزیزم کار درستی میکنی ، اصلا نخور بدون تجویز پزشک 

نمی‌دونم اهل کتاب هستی یا نه گندمک جان، این کتاب صوتیش هم هست میتونی دانلود کنی ، همه دخترای اینجا که استرس دارن اینو مطالعه کنند ، کتاب مدیریت استرس و تنفس صحیح از آلن الکین 

حتما سعی کن دانلود کنی و کوش بدی بخدا خیلی تاثیر داره ❤️❤️❤️❤️

توکل به خدا کن و مطمئن باش همه چیز به خوبی پیش میره❤️❤️

ان شااله یه زودی برامون مینویسی که همه چی خوب شده. بسپار به خدا که هیچ بنده اش رو ناامید نمیکنه و روزی رسونه. من وقتی باردار شدم و محل کارم گفتم باردارم، زود قرارداد کاریم رو کنسل کردند و گفتند ما کارمند باردار نمی‌خواهیم. اولش اونقدر ناراحت بودم که ناشکری کردم که خدایا چرا یکی دادی و یکی رو گرفتی . ولی بعدش فکر کردم خدا حتما بهتر برام میخواد چون روزی رسون خودشه. الان منتظرم هم دخترم رو سالم بهم بده و هم بعدش با یه کار خوب سوپرایزم کنه.