2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین،انقد حالم گرفته هست ،نمیدونم شاید بخندین بهم ولی دیشب برام حافظ گرفتن خیلی بد بود ...

ای وااااااای از دست تو طلاخانووووم😁 باید اسمت را بجای طلاخانوم میزاشتی ناامید خانوم🤣🤣 آخه عزیزم با یه فا ل و با یه خواب نشستی تصمیم گرفتی که منفی هستی و نیازی به آزمایش هم نیست🤣🤣 معلومه الان سرت خیلی خلوته پاشو عزیزم برو خودتو سرگرم یه کاری کن که ایشالله دو سه روز دیگه با خبر خوش و باخوشحالی ، به حال امروزت میخندی❤️❤️

استرس بخودت راه نده باران جان .ان شاالله که به خوبی دوران رو طی میکنی و صحیح و سلامت بعلش میکنی .نمی ...

ممنون رادیس جون. اینجا خیلی راحت دارو نمیدند، آخرین گزینه دارو هست. پروژسترون رو هنوز تزریق میکنم. ولی واسه خونرسانی جفت دکتر گفته همون آسپرین رو ادامه بدم و فعلا هیچ دارویی نمیده و فقط کنترل میکنه که شرایط رو ببینه

نرمال رنج ازمایش چند زده؟ ۳۵ که پایینه  نه کنسل نمیکنن دارو برات شروع میکنن تا انتقال

فدات شم عزیزم یهو خوشحال شدم با حرفت

نرمال آزمایش زیر ۲۷بود،عزیزم میدونی من آزمایش پگ پرولاکتین هم داده بودم معلوم شد سایز مولکول بزرگتر از نرماله که فکر کنم باعث بالا رفتن کاذب پرولاکتین تو آزمایش میشه،حالا دیگه نمیدونم

صبحم زنگ زدم مرکز گفت سرخود چرا میگی کنسل؟

حرف شما رو زد گفتش همونجا برو داخلی هرچی گفت انجام بده

سلام بچه ها خوبین،انقد حالم گرفته هست ،نمیدونم شاید بخندین بهم ولی دیشب برام حافظ گرفتن خیلی بد بود ...

سلام والا من هر بار  حافظ گرفتم‌الکی دراومده برام . خوابو خوب تعبیر کن خوب برات اتفاق میفته . پاشو یه صدقه بزار رو قرآن . چند تا آیت الکرسی بخون .وضو بگیر دو رکعت نماز هدیه کن به حضرت فاطمه آروم‌میشی منم برات سوره ی قدر میخونم انشالله که مثبتی

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزدلم اخه یعنی سرنوشتتوحافظ مگه تعیین کرده که بخاطریه فاااااا ا ل حافظ   حال خوشتوخراب ...

خداکنه اخرش خوب باشه،از صبح تاحالا پربغضم،ان شاالله حرف شما کاغذ و قلم بشه و نفستون حقه جواب ازمایشم مثبت باشه

خواهرای گلم نظر همتون رو خوندم ،خدا الهی به حق فاطمه زهرا حاجت دلتون رو بده،نمیدونم شاید من زیادی حساس شدم ،از صبح تا الانم پاهام درد میکنه یخ کرده هرچی جوراب و پتو میزارم بازم یخه نمیدونم چمه ان شاالله که خیره

عزیزم اگه خیلی استرسی هستی بی بی نزن بذار همون روزش بزن انشالله که مثبتی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی خیلی داغونم ، مدام به یاد شب یلدای پارسالم که کوچولوم گوشه س ...

عزیزم ببخشید ناراحتت میکنم میشه اگه سختتون نیست بگین کوچولوتون چندوقتش بود و چه اتفاقی براش افتاد؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
پس با دارو و سونو ۳۰ تومن درامد ؟  

واقعیتش کامل حساب نکردم سونو و داروهارو ولی فک میکنم کمتر از دهدتومن میشد. هر جلسه سونو ۲۲۵ تومن بود داروها هم و آمپول هم هزینه اش خیلی زیاد نمیشد شکر خدا . فک کنم سونو و داروها ۵ تومن بشن سرجمع ۲۵ تومن شد تقریبا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱