2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه ها یه سوال دیگه من کلا ۴ تا جنین دارم و سنمم بالاست به دکتر گفتم خانم دکتر میشه هر ۴ تا رو انتقال بدید تا حدااقل دو تاش بگیره انشاالله، گفت نه اصلا هیج جا ۴ تا انتقال نمیدن دو تا گرید خوب انتقال میدیم بچه ها من گرید جنینام دو تاش bهست و دوتا b cهست دکتر گفت دو تا انتقال میدیم دو تای دیگه اگه قابلیت فریز مجدد داشته باشن فریز میکنیم اگه نداشته باشن که هیچی 

بچه ها به نظر شما چیکار کنم ؟

الهی و ربی من لی غیرک
دوستان من دیروز مجدد رفتم سونو گرافی تخصصی.  دیروز دکتر بهم گفت فندقم شرایطش خوبه ولی خونرسانی ...

استرس نداشته باش عزیزم ، البته من اطلاعاتی ندارم بچه ها میان و جواب میدن بهت عزیزم

ولی مطمئن باش با لطف خدا بسلامتی این مشکل هم خود بخود برطرف میشه، اون ژوژه ای که تو دلته خودش بلده خودشو از آب و‌گل دربیاره مانانی❤️❤️ 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  دوستان من این ماه میخواستم انتقال بدم که دکتر بعداز سونوی روز سوم پریودی گفت بمونه برای ...

گندمک جان من دکتر قبلیم با شروع سیکل بمن این آمپول و داد و منم زدم که بعدش پریودیم خونریزیم خیلی کم بود فقط ۳روز و کم . که دیگه دکترم را عوض کردم و تا الان فقط استرادیول گرفتم ، ولی در کل از خیلی‌ها شنیدم که قبل انتقال این آمپول و استفاده می‌کنند و لازمه 

بچه ها یه سوال دیگه من کلا ۴ تا جنین دارم و سنمم بالاست به دکتر گفتم خانم دکتر میشه هر ۴ تا رو انتقا ...

عزیزم انشالله که با همین دوتای خوب باردار میشی و دیگه کاری به اون دوتای دیگه نخواهی داشت ❤️

بچه ها ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی خیلی داغونم ، مدام به یاد شب یلدای پارسالم که کوچولوم گوشه سالن خوابیده بود😔 اصلا امشب و دوست ندارم بدترش اینه که مجبورم برم خونه مادرشوهرم و بخندم🙄  امشب بغلم خالیه😔 دعا کنید برام لطفا که سال دیگه بغلم پر باشه.

الهی که آغوش تمام دخترای اینجا و هر کسی که منتظره سال دیگه پر باشه🙏🙏❤️❤️

سلام  دوستان من این ماه میخواستم انتقال بدم که دکتر بعداز سونوی روز سوم پریودی گفت بمونه برای ...

من سيكل قبل انتقال روز ٢١ دوره امپول ميكرولين زدم كه فكر كنم هم خانواده باشن زدم و به موقع پريود شدم. 

بچه ها ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی خیلی داغونم ، مدام به یاد شب یلدای پارسالم که کوچولوم گوشه س ...

عزیز دلم غصه نخور انشاالله به زودی مامان میشی و جای عزیزت پر میشه 🤲❤

امشب برو خوش باش اصلا هم بهش فکر نکن بزاز سرگرم باشی پیشه بقیه که بهش فکر نکنی عزیزم😘😘😘

اره دیگه. استرادیول رو از روز ۲۰ پریود داشتم تا ده روز بعد ک قطع کردم سر موقعم پریود شدم

خوب بعد مثلا تو سیکل پانکچر فولیکولات مثلا چجور بود همشون با هم بزرگ شدن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب بعد مثلا تو سیکل پانکچر فولیکولات مثلا چجور بود همشون با هم بزرگ شدن ؟

اره عزیزم نهایت یکی دو سایز کوچکتر. ولی قبلا مثلا چند تا ۱۷-۱۸ میشد چند تا ۱۰-۱۲

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها یه سوال دیگه من کلا ۴ تا جنین دارم و سنمم بالاست به دکتر گفتم خانم دکتر میشه هر ۴ تا رو انتقا ...

ان شاءالله هر تعداد جنین که برات انتقال دادند برات بمونه و بعد از ۹ ماه بارداری راحت بغلشون کنی. 

من نمیدونم چی صلاحت هست، اما تخت کناری من ۴ تا جنین انتقال دادند 

سعی کن نگران نباشی و استرس نداشته باشی و توکل کن به خدا برات خیر پیش بیاد ان شاءالله. 

بچه ها ببخشید نمیخوام ناراحتتون کنم ولی خیلی داغونم ، مدام به یاد شب یلدای پارسالم که کوچولوم گوشه س ...

ان شااله سال دیگه به سلامتی با کوچولو (هات) شب یلدا میگیری و از ته دلت می خندی 

ان شاءالله سال دیگه نی نی های بهتر از تصورت در  شب چله تو بغلت بگیری و معجزه خدا رو که نگاه کردی لبخند بزنی خدا رو شکر کنی و عشق در قلبت جریان داشته باشه و با ذوق لباس های قشنگ تن فسقلیهات بکنی و اون لحظه حس خوشبخترین زن دنیا تو قلبت در کنار همسرت و فسقلی هات داشته باشی. الهی آمین یا رب العالمین 💞💞💞💞💞💞💞

حق داری عزیزم،ولی امسال کلاهمه حالمون خرابه بخاطرشرایط کشور،حال شماکه حق داری واقعا،خدابه دلت ارامش بده خواهری واقعاغم بزرگی روتحمل میکنی،الهیکه سال دیگه همین موقع بقلت از نی نیت پرباشه،نی نی سالم وخوشگل😍😍الهی بهترینهاپیش روت باشه خیروخوشی پیش روت باشه🙏🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اره عزیزم نهایت یکی دو سایز کوچکتر. ولی قبلا مثلا چند تا ۱۷-۱۸ میشد چند تا ۱۰-۱۲

تو همین سیکلی ک قبلش استرادیول داشتی کلا چند تا تخمک ازت کشیدن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود