2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
بچه ها منم فکرم مشغول شد.من فشارم روی ۱۳ بود ولی دکتر هیچی نگفت. متاسفانه شب قبلش دوتا خیارشور خورد ...

عزیزم فکرتو مشغول این موضوع نکن چون استرس سمه. ولی سعی کن دیگه تو خوردن نمک و شوری دقت کنی. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان سلام

من امروز جواب آزمایش پرولاکتینم رو گرفتم ۳۵بود در حالی که باید زیر ۲۸باشه،از طرفی ماه پیش که آزمایش داده بودم گفتن اندازه مولکول پرولاکتینم بزرگتر از حد نرماله،حالا این بالا بودن بخاطر اندازه مولکوله یا کلا بالاست؟

این ماه هم آمپول لورلین و هم دوفاستون مصرف کردم و قرار بود از سوم پریود روزی ۳تا استرادیول بخورم،الان بنظرتون سیکلم کنسل میشه بخاطر پرولاکتین یا داروهارو مصرف کنم؟

سلام دخترا شب قشنگتون بخیر  شب یلداتون مبارک عزیزان دلم  انشاالله که امسال شب بر آورده ش ...

ان شاء الله. 🙏🏻 الهییی یلدای سال آینده همه دوستان تاپیک بچه هاشون بغلشون باشه. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
مرسی گلم .‌بسلامتی کی انتقالته ؟ پریود شدی ؟

والا دوست خوبم قراره پریود شدم تازه یک ماه LD بخورم بعد برم توی سیکل انتقال من دوست داشتم نچرال انتقال بدم دکتر گفت چون pco هستی جواب نمیده همون سیکل با دارو باید شروع کنی

وای من قرار بود پریود بشم برم تو‌سیکل انتقال ولی متاسفانه پرولاکتینم بالا بود و دکتر گفت باید یک ماه ...

سلام عزیزم شما کدوم مرکز میری؟

برای منم پرولاکتین بالا بود،شما عددش چند بود؟علائم چی داشتین و اینکه لطفا بگید چه دارویی داد بهتون؟

بله بمن داده گفت متفورمین قطع کن اینوفولیک بخور

متفورمین من مصرف نمیکنم که اما تجویز کردن اینفولیک 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برای عملکرد بهتر تخمدان داده من مطب بودم دیدم برای خانمها قبل انتقال شروع میکرد

برا شما هم شرمنده موقع مصرف خیلی ببخشید بیرون روی زیاد داشتید 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برای عملکرد بهتر تخمدان داده من مطب بودم دیدم برای خانمها قبل انتقال شروع میکرد

اخه عملکرد تخمدان ربطی به انتقال نداره من موندم 

نه من تغییری توی گوارشم ایجاد نشد

من امروز یه دونه مصرف کردم صبح دسشوییم فقط