2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من به علت حجم زیاد داروها و واینکه معدم واقعا نمیکشه نمیخورم دیگه اسید فولیکو اخه تو همین دارو ...

وای منم دیگه اصلا معدم نمیکشه خیلی وقته فقط آسپرین و پردنیزیولون رو میخورم و دیگه هیچی 

حالا انشالله از فردا شروع میکنم

خدای من خدای معجزه هاست . 
وای منم دیگه اصلا معدم نمیکشه خیلی وقته فقط آسپرین و پردنیزیولون رو میخورم و دیگه هیچی    ...

وای من قرار بود پریود بشم برم تو‌سیکل انتقال ولی متاسفانه پرولاکتینم بالا بود و دکتر گفت باید یک ماه دارو مصرف کنم یعنی دوماه دیگه میرم تو سیکل ولی همچنان قرص دارم میخورم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
وای من قرار بود پریود بشم برم تو‌سیکل انتقال ولی متاسفانه پرولاکتینم بالا بود و دکتر گفت باید یک ماه ...

عیبی نداره حتما مصلحت این بوده خواهر . انشالله هر وقت که بری نی نی هات محکم‌ بچسبن به دلت . 

منم منتطر پریودیم ولی خب خبری اصلا نیست . یک هفته اس افتادم به جون خونه ، از بیخ همه جا رو تمیز کردم تا یکم بدنم تحرک داشته باشه تا پریود شم  امروز کارام تموم شد ولی انگار نه انگار 

عیبی نداره حتما مصلحت این بوده خواهر . انشالله هر وقت که بری نی نی هات محکم‌ بچسبن به دلت .  م ...

از منم روز دوم پری آزمایش گرفتن فقط گف هرمونیه 

صبحش سرما خورده بودم رفتم سرم و امپول تقدیتی و آنتی بیوتیک داد

خداکنه تداخل ایجاد نکنه

شب قبلشم مهمون داشتم تحرکم زیاد بود

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم. سیکل انتقالو میخواین شروع کنین؟ تو سیکل انتقال برا ضخامت اندومتر میدن استرادیول رو. ان ...

ممنون عزیزم 🥰

از دیشب تا الان  که با شماها حرف زدم استرسم کمتر شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عیبی نداره حتما مصلحت این بوده خواهر . انشالله هر وقت که بری نی نی هات محکم‌ بچسبن به دلت .  م ...

همچنین خاهره مهربونم والا منم هر روز میرم پیاده روی ولی انگار انگار

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
کی انتقالته بسلامتی ؟ انشالله که تداخل ایجاد نمیشه .

راستش نمیدونم 

جواب اون ازمایشم هنوز نگرفتم

بهم گفت ۳ دی بیا تکلیفت معلوم شه🌻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همچنین خاهره مهربونم والا منم هر روز میرم پیاده روی ولی انگار انگار

انشالله بهترین موقعیت پریود میشیم . من آمپول میکرورلین زدم ۴ ماه و نیمه که پریود نشدم . اعصابمم بهم ریخته . بنده خدا شوهرم جرات نداره حرف بزنه سریع به خودم‌  میگیرم 😂 امروز میگفت صد رحمت به  روزایی که پریود بودی نه  به الان 😁

انشالله بهترین موقعیت پریود میشیم . من آمپول میکرورلین زدم ۴ ماه و نیمه که پریود نشدم . اعصابمم بهم ...

انشالا عزیزم وای بیچاره پس حق داره😄😄😄😄

انشالله که جواب ازمایشت عالی باشه .و بری جوجه هاتو بیاری خونه 

قربونت برم ممنون🫂

چشام پر شد🥺

نمیدونم چرا دلم گرفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40