2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
قربونت برم ممنون🫂 چشام پر شد🥺 نمیدونم چرا دلم گرفته

عزیزم  انشالله که هر چی از خدا میخوای بهت بده . الان که دلت گرفته با حدا راز و نیاز کن . وقت قشنگیه انشالله زود زود مادر بشی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم  انشالله که هر چی از خدا میخوای بهت بده . الان که دلت گرفته با حدا راز و نیاز کن . وقت قش ...

💋💜🌻

حسم قویه اینبار ک حتما مادر میشم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💋💜🌻 حسم قویه اینبار ک حتما مادر میشم

منم حس میکنم این بار نتیجه میگیری . ببین یه حس خوبی دارم فکر میکنم‌ یهو تعداد نفراتی که مثبت میشن زیاد میشه  تو سایت . الهی امین 

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم حس میکنم این بار نتیجه میگیری . ببین یه حس خوبی دارم فکر میکنم‌ یهو تعداد نفراتی که مثبت میشن زی ...

انشالله😍😍🧿🦋🌱

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم 🥰 از دیشب تا الان  که با شماها حرف زدم استرسم کمتر شده

خداروشکر😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به من هم داده گفت یا اینوفولیک بخور یا فمی بست

سلام گلم آره دیروز قبل خریدش باز رفتم پرسیدم گفت بله استفاده کنین برا ضخامت هم خوبه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیز دلم پناه بر خدا به خدا که من لایق مهربونی های شما و بقیه دوستان که  پیام تشکر و دعا برام ...

ممنون ممنون که وقت میذاری این خودش خیلیه وقتی که خدا همچین کسی و سرراهش قرار میده یعنی هنوز بفکرته ممنون 

انشاالله حاجت روا بشی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عیبی نداره حتما مصلحت این بوده خواهر . انشالله هر وقت که بری نی نی هات محکم‌ بچسبن به دلت .  م ...

عزیزم انشاالله که کارهای شما هم به روال بیافته جونم توکل بخدا 

ممنون از همه دوستانی که جواب دادن و استرسمو کم کردن درکم کردن🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏 انشاالله که استرس قیمت پوشک بچه هامون و و بکشیم😅😅😅🤰🤰🤰🤱🤱🤱

دخترا قبل آزمایش پرولاکتین نزدیکی نباشه تحریک سینه نباشه لبنیات حذف بشه روز قبلش اینارو می‌دونم 

ماها که دارو میخوریم داروی خاصی هست که رو نتیجه آزمایش اثر بذاره و باید قطعش کنیم 

اگه کسی تجربه ای داره لطفاً اینجا بنویسه ممنون عزیزان🙏🙏🙏🙏🙏🙏

منم حس میکنم این بار نتیجه میگیری . ببین یه حس خوبی دارم فکر میکنم‌ یهو تعداد نفراتی که مثبت میشن زی ...

ای جونم دلممم اینجوری شد💞💞💞💞 انشاالله که همه مون تیکر می‌زنیم 😍😍😍😍🙏🙏🙏

دخترا قبل آزمایش پرولاکتین نزدیکی نباشه تحریک سینه نباشه لبنیات حذف بشه روز قبلش اینارو می‌دونم  ...

عزیزم منم آزمایش پرولاکتین دادم گفتم ۲۴ ساعت نزدیکی نباشه 

از زمان بیدار شدن از خواب ۲ ساعت بگذره که گفتند ۷ بیدار شدی ۹ اینجا باش 

و سینه هم تحریک نباید بشه 

این ها رو یادم هست.

اره بخدا .‌این دارو هورمونیه دیگه دست خودمم نیست یه دفعه گیر میدم بهش 

اره منم خیلی اذیت میشم از دست خودم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره واقعا بچه های اینجا مث خواهرن برا هم😍❤️ نه تو خود سیکل نداشتم فقط ده روز قبل پریودو داشتم. او ...

خوب چجور پریود شدین ؟ مگه ن باید استرادیول قطع بشه تا پریود بشی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود