2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزدللللللم❤️❤️ میفهمم کاملا ، منم بعد از ازدواج استرس‌هام خیلی زیاد شد بویژه که جالبه خیلی‌ها ...

منم مادر شوهرم کارش بهم ریختن زندگی بچه هاشه .دشمن عروس هاشه .الانم مدام میخواد به من بفهمونه که من میدونم دارین ای وی اف میکنید حتی به خواهراش گفته و اونا زنگ میزنن به شوهرم ولی من اصلا جواب تلفنش رو نمیدم و باهاش هیچ وقت غیر لز سلام و خدافظ چیزی نمیکم .انگار که اصلا وجود نداره .باید کلا فکر کنید وجود ندارن .اینطور بیشتر اذیت میشن و شما هم ارامش دارید 

انشالله بارداری ،نمیخوام امیدوارت کنم ولی من مطمئنم بارداری چون من مثل شما بودم تو بارداری قبلی و مد ...

خدا از دهنت بشنوه

خدا به انتظار همه به خیر و خوشی و سلامتی پایان بده

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا نا امید هستی ایشالا که اینسری مثبت باشی . من الان ۴ ماهه هستم امپول هفتگی میزنم کلا باد کر ...

خدا بهت ببخشه بچه هاتو

به سلامت و دل خوش بغل بگیری شون

نه امپولش سخت نیس دیدی وقتی روحیتو میبازی همه چی انگار سخت و دردناک میشه؟ مثلا یه وقت که ادم حالش ...

اره عزیز دلم انشالله که مثبت میشین .صبر داشته باشید تا به امید خدا ۵ روز دیگه مثبت هستید .خدا کمک میکنه اروم باشید 

خانما سلام امیدوارم خوب باشید من امروزروز ۹ انتقالمه روحیمو باختم همش دارم گریه میکنم درد امپول ...

ای بابا

مگه همه ی اونایی که مثبت شدن علائم داشتن؟؟

بارها بچه ها اینجا گفتن به علائم فکر نکنید خیلی از بچه ها همینجا باردار شدن با اینکه علائم داشتن و دیدم ادم هایی که کلی علائم داشتن ولی منفی سد تست بتاشون

ماه اول یک فرد باردار به طور معمول زیاد علایم نداره اگه میبینی بعضی از بچه ها علایم دارن به خاطر تاثیر داروهاست

آروم باش عزیزم

الان آرامش شما  خیلی مهمه

🌹🌹🌹🌹

هنوز هیچی نشده چرا به پیشواز غم رفتی عزیزم😡

هنوز ۶روز مونده 

من ادم دیدم بی بی چکش منفی شد به اصرار بقیه رفت تست بتا داد ولی مثبت شده بود 

قوی باش دختر

نی نی های ما به مادران قوی نیاز دارن

باردار میشی باز میای میگی بچه ها استرس دارم دعا کنید ساک حاملگی رو دکتر ببینه😍😍باز چند هفته بعد میگی بچه ها دعا کنید استرس دارم دکتر قلب نی نی رو ببینه😍😍باز میاد میگی بچه ها سلامت جنین دادم دعا کنید سالم باشه😍😍(خوداااا دلم رفت که😍😍😍)

چشم به هم بزنی میای میکی فردا وقت سزارین دارم برای همتون موقع زایمان دعا میکنم مامان بشید😍😍

به چیزهای خوب فکر کنم عزیزم🌹🌹توکل کن به خدای مهربون 

بگو خدایا سپردم به خودت ،هر وی صلاح من هستش برام پیش بیاد💓💓💓

خانما سلام امیدوارم خوب باشید من امروزروز ۹ انتقالمه روحیمو باختم همش دارم گریه میکنم درد امپول ...

سلام عزیزم من هیچ علائمی نداشتم حتی تا ماه دوم بارداریمم علائم نداشتم 😂 اصلاااا به علائم توجه نکن آروم باش توکلت به خدا باشه❤

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

وای عزیزدلم همین الان داشتم دونه دونه پیام دوستانو میخوندم رسیدم ب پیام شما خیلی نارحت شدم 

لطفا این کارو با خودت نکن صددرصد خودت بهتر میدونی که استرس و نداشتن آرامش الان واست چقدر ضرر داره 

منم روز ۹ انتقالمه و هیچ علائمی ندارم ولی خودمم نباختم 

امیدم ب خداست اگه صلاح بدونه ازامایشم مثبت میشه 

و اگر منفی بشه قطعا ناراحت میشم ولی از همین الان عزا نمیگیرم شانس خودمو امتحان میکنم

الان اگه شما باردار هم باشی با این کارات ب خودت و نی نیت آسیب می‌زنی  لطفا خودتو اروم کن قرآن بخون آرامشتو حفظ کن ب خودت امید بده هنوز ک چیزی نشده جلو جلو عزا گرفتی 

منم از روز اول انتقالم تا الان برای سلامتی نی نی سوره حشر وزیارت عاشورا می خوندم بعضی روزها که مشغول بودم جایی بودم یا کار داشتم قبل از ساعت ۱۲ شب یادم می افتاد می خوندم ولی می دونستم ادمیزاد وممکنه یه روز یادم بره بخونم

دیروز از ۹ صبح تا ۹ شب تهران دکتر بودیم.بعد از ویزیت با دکتز خودم مادرشوهرم بردیم دکتر از صبح هم حالت تهوع وسردرد داشتم رسیدم خونه یاعت ۹ شب دستمال بستم سرم وخوابیدم واینجوری شد که یادم رفت دعاهام بخونم خیلی اعصابم خرد شد

شادی صدام کنید

عزیزدلم به اون فندق ها باید انرژی مثبت بدی، اگه با امپول پروژسترون اذیت میشی، چون روغنی هست، حتما یه لیوان آب جوش بده دست همسرت تا برات روی جای امپول ها بذاره، معجزه میکنه، من همش این کار و میکردم، چون کیسه اب گرم به این اندازه گرما نداره و این کار و انجام بدی، سریع گوله گوله ها اب میشن، 

بار چندمه انتقال دادین؟ 

انشااله که مثبتی و با خبرای خوب خوشحالمون میکنی، 😘

خودتو جمع و جور کن که انوکسارو باید تا آخر بارداری و امپول هارو هم تقریبا تا هفته ۶ ام داری و بعدش شیاف میشه 😄

ممنون از راهنماییت ،چه ویتامینی؟؟؟

ای وای ببخشید 🤦‍♀️ ویتامین ای .تو ذهنم گفته بودم فراموش کردم بنویسمش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام به همگی .دوستان که رویان هستن الانم برای مشاوره روماتولوژی دکتر مستانه محمدی رو معرفی میکنن تو مرکز روماتولوژی یا تغییر کرده ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ای بابا مگه همه ی اونایی که مثبت شدن علائم داشتن؟؟ بارها بچه ها اینجا گفتن به علائم فکر نکنید خیلی ...

خدا از دهنت بشنوه خواهر🥰🥰🥰