2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما سلام

امیدوارم خوب باشید

من امروزروز ۹ انتقالمه

روحیمو باختم

همش دارم گریه میکنم

درد امپولا برام غیرقابل تحمل شده

میگم چه فایده وقتی قرار نیس بشه

اینهمه درد و زجر برای چی😭😭😭😭

هیچ علامتی ندارم جز کمر درد 

که اونم همیشه داشتم

درست مثل دفعه قبل که هیچ علامتی نداشتم و منفی شد

اینقدر روحیمو باختم که سر هیچ و پوچ میزنم زیر گریه

دیشب مسی جام گرفته من های های گریه

اینقدر بیربط

هی میگم بهش فکر نکن

یکم دعا و قران میخونم

ولی اروم نمیشم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

مرسی عزیزم که توضیح دادی . من فکر کردم شرایطم خیلی بده که ارجاع داد به دکتر دیگه. پس فردا بهم وقت دا ...

نگران نباش فقط بخاطر ای وی اف و دوقلو بودن ارجاع داده که کار خوبی هم کرده اونا تخصصشون بیشتره . ایشالا که مشکلی نباشه و این دوران به خوبی بگذره واسه هممون😍😍

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
مرسی عزیزم که توضیح دادی . من فکر کردم شرایطم خیلی بده که ارجاع داد به دکتر دیگه. پس فردا بهم وقت دا ...

عزیزم بخاطر سرویکس چیزی نگفت؟ مثلا استراحت اینا . شما داروهاتون کلا چی هست الان شاید قبلا هم پرسیدم ببخش عزیزم 

خانما سلام امیدوارم خوب باشید من امروزروز ۹ انتقالمه روحیمو باختم همش دارم گریه میکنم درد امپول ...

عزیزم چرا نا امید هستی ایشالا که اینسری مثبت باشی . من الان ۴ ماهه هستم امپول هفتگی میزنم کلا باد کرده هست پشتم و دردناک ولی بازم میگم درد بیشتر تحمل میکنم فقط بچه هام سلامت دنیا بیان . این روزای سخت میگذره درسته فراموش نمیشن ولی میگذره من الانم بعد گذشت چند سال گاهی یاد اون روزام میوفتم که چه سختی های کشیدم گریم میگیره 😥😥😥ولی چه میشه کرد سرنوشت ماهم برای مادر شدن به این سختی ها و دوا درمون وصل شده بهشت واقعی زیر پاهای ما هست به اون فک کن 😄😄😄

قربونت عزیزم خداروشکر خوب بود همه چی. دوباره سونو کرد گفت هیچ مشکلی نیست. راستی سر درد هم خیلی دارم ...

قبلا هم سردرد داشتی ؟ قبل بارداری ؟ مثلا من میگرن خفیف داشتم الانم اذیتم میکنه ولی گاهی پرخوری میکنم سردرد دارم حس میکنم فشارم هست واسه این میگم بهتره رعایت کنیم 

امیدوارم طبیعی باشه اخه ۱۵ تا فولیکول داشتم فقط ۵ تا تخمک گرفتن که پوچ بود میگم نکنه موندن شدن کیست

نه عزیزم شما مطمئن باشید چیزی باقی نموندن .انقباض و گرفتگی بعضی موقع ها پیش میاد 

بارداری دوقلو هست،کلا بارداری دوقلو و چندقلو رو میگن پر خطر از طرفی من خیلی مشکلات داشتم واسه انتقا ...

عزیزم شما هم دوقلو هستی 😍😍منم گاهی کمر درد دارم رعایت میکنم من تازه سرکلاژ هم شدم 

خواهش میکنم  ۳۶ سالم  اسپرم همسرم  در جلسات سونو واژینال متوجه شدند که من pco خ ...

عزیزدللللللم❤️❤️ میفهمم کاملا ، منم بعد از ازدواج استرس‌هام خیلی زیاد شد بویژه که جالبه خیلی‌ها دوست ندارند اصلا همسرم فرزندی داشته باشه چون از نظر مادی به همسرم وابستگی دارند و ترجیح میدن اموالش به اونها برسه😳مثل تو فیلمهاست واقعا 

سر بچه قبلی خدا نخواست بچه بمونه من بیشتر داغون شدم ، الان یکسال میگذره ولی هنوز ازشون کینه دارم ولی دارم رو خودم کار میکنم . 

ممنون عزیزم که جواب دادی کامل. 

همسرم اسپرمهاش تعدادش کمه ، دکتر گفت فقط میکرو . تازه رفتم تو سیکل ، انشالله اگر مشکلی نباشه ماه دیگه سونوم اکی باشه پانکچر میشم تازه عزیزم، حالا حالاها مونده تا انتقال🌺🌺

برات دعا میکنم عزیزدلم که همیشه آرامش داشته باشی و همیشه زندگیت پر از گرمای عشق همسرت و نی نی خوشکلت باشه ، شایدم نی نی ها❤️❤️

خانما سلام امیدوارم خوب باشید من امروزروز ۹ انتقالمه روحیمو باختم همش دارم گریه میکنم درد امپول ...

انشالله بارداری ،نمیخوام امیدوارت کنم ولی من مطمئنم بارداری چون من مثل شما بودم تو بارداری قبلی و مدام گریه میکردم بیخود روزهای اول ،آروم باش و خودتو سرگرم کن عزیزم تا روز ۱۴ که خب. خوش بدی به ما❤️❤️❤️❤️

اگر اینقدر امپولش مشکله نمیتونید بگین به جاش شیاف پروژسترون استفاده کنید ؟

اگر اینقدر امپولش مشکله نمیتونید بگین به جاش شیاف پروژسترون استفاده کنید ؟

نه امپولش سخت نیس

دیدی وقتی روحیتو میبازی همه چی انگار سخت و دردناک میشه؟

مثلا یه وقت که ادم حالش بده یه سرماخوردگی ساده ادمو از پا درمیاره

اینجوری😬😬😬

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹