2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
عزیزدلم به اون فندق ها باید انرژی مثبت بدی، اگه با امپول پروژسترون اذیت میشی، چون روغنی هست، حتما یه ...

کیسه نمک دوختم ۲۴ساعت گرم میکنم میزارم روش

بار دومه

خدا کنه بار اخر باشه🤪

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

عزیزم شما هم دوقلو هستی 😍😍منم گاهی کمر درد دارم رعایت میکنم من تازه سرکلاژ هم شدم 

بله

وای من از سرکلاژ میترسم خیلی،دعا کن من نشم

راستش برای شما سخت تره چون بچه کوچولو داری.

نمیدونم ایشالا این ۹ ماه رو به سلامت بگذرونیم ،من خیلی دویدم ۷ سااااال...

دکترام تعجب میکردن چرا جواب نمیگیرم ...شاید قسمت نبوده🥹

هلاصه دعا کن برام خیلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوال همش تو ذهنمه ببخشید 

موقع انتقال خود دکتر تصمیم میگیره که چند تا انتقال بدن یا خود ما باید بگیم ؟به نظرتون دوتا بهتره یا یکی 

ی سوال دیگه هم به نظرتون تو این یک ماه چه کاری انجام بدم که رحم اماده باشه برای انتقال

عزیزدللللللم❤️❤️ میفهمم کاملا ، منم بعد از ازدواج استرس‌هام خیلی زیاد شد بویژه که جالبه خیلی‌ها ...

ان شاء الله که با این انتقال نتیجه بگیری و بیای و خبر بارداریت رو بهمون بدی. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سوال همش تو ذهنمه ببخشید  موقع انتقال خود دکتر تصمیم میگیره که چند تا انتقال بدن یا خود ما بای ...

من پرسیدم گفتن 

بستگی داره جنین شناس چه جوری تشخیص بده و در هر بسته با توجه به  تعداد وکیفیت و.. چند تا جنین گذاشته باشه برای هر انتقال یک بسته رو ذوب میکنن حالا این بسته میتونه یه دونه ای باشه یا سه تایی یا ... معمولا معمولا حداکثر در هر بسته سه تا جنین میزارن

ولی یه دونه ای هم هست

منم از روز اول انتقالم تا الان برای سلامتی نی نی سوره حشر وزیارت عاشورا می خوندم بعضی روزها که مشغول ...

فدای سرت

خدای مهربون ما خیلیییییی بخشنده هستش خیلی مهربونه

خودش مراقب نی نی شما هستش عزیزم

به خاطر این چیزها خودتو اذیت نکن عزیزم

فقط مثبت باش مادر زیبا

وای یعنی انقد مهمه من سرسری گرفتمش نمیدونستم... از امروز سعی میکنم بخورمش بعد ۱۰ روز معدم بهش عادت ...

برا منم دوتا بود با غذا بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنونم عزیزم که توضیح دادی. من دیروز خیلی استرس داشتم می تونه از اونم باشه فشار بالام؟ نمک خیلی میخو ...

اره از استرس هم میشه حتما دستگاشو بخر خونه مرتبط چک کن  نمک و کم کنی غذای ابپز بخوری روغن اینارو کم کن خیار بخور  اب هم زیاد بخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سوال همش تو ذهنمه ببخشید  موقع انتقال خود دکتر تصمیم میگیره که چند تا انتقال بدن یا خود ما بای ...

نه بر اساس سن هست.

زیر ۳۰ سال دوتایی

بالای ۳۰ سال ۳ تایی

فکر کنم بالای ۳۵ بشه ۴ تایی

شایدم بر اسای کیفیت جنین باشه ولی من یه مرکز میرفتم دیدم بر اساس سن بود.

خودشون پیشنهاد میدن عزیزم، برای من دکتر جنین شناس گفتن که برات ۳ تا انتقال بدیم یا دو تا؟ بهشون گفتم که شما چی صلاح میبینین؟ دکتر خودم هم بودن، 

گفتن شانست با ۳ تا بالاتر میره 

بله وای من از سرکلاژ میترسم خیلی،دعا کن من نشم راستش برای شما سخت تره چون بچه کوچولو داری. نمیدون ...

عزیزم نگران سرکلاژ نباش دوقلو داری اگه دکتر گفت حتما انجان بده منم ۳ روز قبلش همش گریه و استرس ولی واقعا به اون سختی که تصور میکردم نبود .

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستان خوشحالم که به این تاپیک اومدم انشاالله هر که نتیجه گرفته خدا بچه هاش رو بهش ببخشه وهر کی هم منتظره خدا از خزانه غیب خودش بهش اولاد سالم وصالح بده منم 12ساله ازدواج کردم و9ساله منتظرم اگه خدا بخواد این ماه  هم برای بار اول انتقال دارم فقط سه تا جنین هم دارم وتوکلم به خداست منم دعا کنید