2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
در سیکل نچرال ،دارو ندارید  صبر میکنن تا ضخامت رحم خودش بره بالا الان خودم هم هستم باید تا رپ ...

یعنی من همین پریودی که رفتم سیزدهم برام انتقال میدن استرادیول  هم تجویز نکرد دکترم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی من همین پریودی که رفتم سیزدهم برام انتقال میدن استرادیول  هم تجویز نکرد دکترم

اگه سیکل نچرال هستی دیکه استرادیول نذاری که

بدون دارو

حتما روز ۱۳که انتقال نمیدن

باید سونو بشی ببینی شرایط رحمت چه جوریه

حتما از قبل به شما نیکن فلان روز برات انتقال میدیم از قبل میدونی

شاید یکی روز ۱۵ براش خوب باشه مثلا (معمولا باید وسط سیکلت ضخامت خوب باشه )

شاید هم رحم نتونه ضخامت خوب ذاشته باشه بگن این ماه کنسله برو ماه بعد که پری شدی بیا با دادن دا و ضخامت رو بالا ببرن

من چند روزه کمرم درد میکنه . زیر دلم سمت راست و چپم وقت نشستن یا تغییر وضعیت یهو درد میگیره حس میکنم سفت میشه چند دیقه با درد همون حالتم تا اروم میگیره بیشتر هم سمت راستم هست . خیلی نگرانم نمیدونم چکار کنم ۶ دی وقت انومالی دارم . دکترم خیلی شلوغه هر سری ۳ ساعت معطلی داره نمیدونم برم دکتر یا بمونم تا سونو انومالی . الانم به اندازه کافی پروژسترون دارم روزی دوتا شیاف و هفتگی امپول روزی یه دونه ایزوپرین 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من چند روزه کمرم درد میکنه . زیر دلم سمت راست و چپم وقت نشستن یا تغییر وضعیت یهو درد میگیره حس میکنم ...

بنظرم وقت بگیر و برو،به منشی بگو وضعیتت چجوریه،که مجبور نشی سه ساعت بشینی ،مثلا دیرتر بری ...

ولی الانم بنظرم یکم وضعیتت و به استراحت مطلق نزدیک کن...

من تو ۸ هفته بهم گفتن امپول و به شیاف تغییر بده ،خونریزی کردم،دوباره گفتن همون امپول و بزن ولی یه هفته هم خالت استراحت مطلق باش.

بنظرم وقت بگیر و برو،به منشی بگو وضعیتت چجوریه،که مجبور نشی سه ساعت بشینی ،مثلا دیرتر بری ... ولی ا ...

😥😥 سعی میکنم فردا شب دیروقت برم . یه دختر کوچیک دارم واقعا استراحت کامل سخته واسم . همش میگم نکنه سرکلاژم باز شده 😥😥 خیلی نگرانم شما چند هفته هستی استراحت مطلقی علتش چیه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
😥😥 سعی میکنم فردا شب دیروقت برم . یه دختر کوچیک دارم واقعا استراحت کامل سخته واسم . همش میگم نکنه ...

من ۱۲ هفته ام

نه استراحت مطلق نیستم

ولی چون بارداری اولمه ،دکترم گفت بهتره بیشتر استراحت کنی چون شرایط بدنی ات و نمیدونیم،بارداریمم پر‌خطره

من کار خونه که میاز به خم و راست باشه نمیکنم،دولا و راست نمبشم،زیاد سرپا وای نمیسم

ولی خوب غذا پختن و ظرف شستن و کارهای ایستاده و گردگیری میکنم.

سلام بچه ها خوبین؟ امروز رفتم دکتر سونو ان تی رو نشون بدم طول سرویکس ۳۰ هست . فشارمو گرفت ۱۳ بود که ...

عزیزم استرس نداره منم تحت نظر دکتر پریناتولوژی بودم دکتر مادران پر خطر اتفاقا دقتشون بیشتره بهتر رسیدگی میکنن فشارت هم اگه با دستگاه دیجیتال گرفتن امکان خطا داره باید دوبارتکرار میکرد مثلا تپش قلب استرس راه رفتن اینا تاثیر میذاره رو فشار دستگاه بگیر تو خونه حتما چک کن همیشه  سعی کن خیار بخوری غذاهات کم‌نمک سر سفره نمک نزن تا ان شاالله خوب شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دکتر گفته متفورمین بخورم ولی اذیت میشم نمیخورم هایپرم شدم 😄 الان فقط انتقالم مونده نگران اونم یکم ...

با متفورمین راحت نیستی گلای وانس یا گلوکوفاژ بگیر بخور اذیتش کمتره ان شاالله باردار. هم شدی تا سه ماه بابد بخوری

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
با متفورمین راحت نیستی گلای وانس یا گلوکوفاژ بگیر بخور اذیتش کمتره ان شاالله باردار. هم شدی تا سه ما ...

وای یعنی انقد مهمه من سرسری گرفتمش

نمیدونستم...

از امروز سعی میکنم بخورمش بعد ۱۰ روز معدم بهش عادت میکنه 

با خوردنش بیرون روی شدید میگیرم

حالا یادم نیست گفت در روز ۳ تا بخور یا دوتا 🤕

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم استرس نداره منم تحت نظر دکتر پریناتولوژی بودم دکتر مادران پر خطر اتفاقا دقتشون بیشتره بهتر رسی ...

ممنونم عزیزم که توضیح دادی. من دیروز خیلی استرس داشتم می تونه از اونم باشه فشار بالام؟ نمک خیلی میخورم اصلا رعایت نکردم تا الان. اورژانسی برم پیشش؟ یعنی خطرناکه فشارم؟

وای یعنی انقد مهمه من سرسری گرفتمش نمیدونستم... از امروز سعی میکنم بخورمش بعد ۱۰ روز معدم بهش عادت ...

عزیزم حجم پریودت بخاطر آ اس آ رقیق کننده خون هست چه داروهایی داری قبل پریود که استفاده کردید؟