2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
قربونت 😘 من این دفعه رویان رفتم و درحال دادن آزمایشهایی هستم که برام نوشتن .پله پله میرم جلو تا ببی ...

انشاالله که بهترین نتیجه رو بگیری جونم اهل کجا بودی احساس میکنم تبریزی بودی 

منم دوست داشتم برم این سینا اما هزینه ها خیلی زیاده و اونجا کسی و ندارم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام هانیل مهربونم دحتر نازمون چطوره خوبه؟ اره از خستگی نگم که هلاکم والله از روزی که زایمان کردم ید ...

دخترمم خوبه شکر خدا سلام می‌رسونه.

اشکال ندارد از الان شروع کن یکم به خودت برس جون بگیری عزیزم دو قلو واقعا سخته خدا هر سه تاتون رو حفظ کنه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمي دونم تو سايت تعريفش رو شنيدم. ان شالله كه دستش برام خوب باشه

اره خیلی تعریفشو میکردن تو مطب انشاالله که بهترین نتیجه رو بگیری جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اطفا کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ این آز همسرم هست ، کسی میتونه تفسیرش رو بگه ؟ دکتر گفت که شکل اسپرم ه ...

وصعیتشون خوبه به نطرم یکمی تقویتشون کنین طبیعی هم میتونین باردار بشین مورفولوژیشون ۳ درصد هستش که توی ازمایشگاه ناباروری دادین خیلی هم خوبه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شکر خدا جونم اما من ترسیدم همون بار اول  چون دکتری میرفتم که استرس داشتم پیشش ساعت دو یا یک شب ...

نترس گلم، توی این مسیر ترس معنا نداره، دل یک دله کن و به امید خدا اقدام کن ، ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

عزیزم من اطلاعاتی در مورد ندارم، آزمایش تخصصی هست بهتره ببر پیش اورئولوژ

امروز پیش دکتر بودم فقط در همین حد گفت .

گفت که نامه میده و در خصوص همسرم دیگه پرونده بسته است ولی ما یه بچه مشکل دار داریم  ( مشکلش ربطی به ازدواج فامیلیمون نداره ) من میترسم از اینکه گفته شکل اسپرم مشکل داره 

میخواستم ببینم تا حالا کسی این جمله رو از پزشک شنیده ؟ 

ما برای بچه اولم بیش از ۱۵ دکتر ژنتیک مراجعه کردیم کلی آزمایش ژنتیک و دادیم حتی خارج از کشور فرستادیم ولی نتیجه ای حاصل نشد و ژن معیوب پیدا نشد . در نهایت به این نتیجه رسیدم اینجا هم درخواست بررسی ژنتیک و منتفی کنم چون به نظرم فقط تلف کردن وقت بود و بی نتیجه ، ولی

امروز که جواب آزمایش و دکتر تفسیر کرد گفت مشکلی به لحاظ همسرتون نیست و فقط تقویتی داد ، گفت که تعداد خوبه تحرک یکمی کمه ولی اون جمله که گفت شکل اسپرم ها یکم مشکل داره ذهنم و مشغول کرده ، چون تو یه مقاله در رابطه با مشکل بچه اولم خونده بودم که ممکنه جهش ژنتیکی در اسپرم مرد باعث این مشکل میشه . 

اگه کسی در رابطه با شکل اسپرم اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه 

عزیزم شرمنده روی ماهت باور می‌کنی برا همه چی یادداشت میذارم فکر کنم نی نی هم بیاد یادم بره بذارم خون ...

بخاطر ذهنته که حسابی شلوغه این روزا، اشکال نداره ان شاالله نی نی که بیاد توی دلت دیگه ذهنت آروم میشه همه ی اینا حل میشه توکل بر خدا 🤲🌹

نه گلم دوباره انتقال دادم. بابا من همش ۲ ماه نبودمااااا منو قشنگ یادتون رفته ؟؟ ⁦☹️⁩⁦☹️⁩😅😅

هانیل قشنگم خوبی شکرخدا برامم دعاکن عزیزم..اخ جون نی نی دخمله ای خداا..راستی کاربرنفس هم گفته بودت نی نی دختره؟؟از کاربر رقیه خبر نداری؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
بچه ها بیبی س خطیم دیدین تا حالا ؟😁😀

جااان؟😃😃😃

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نترس گلم، توی این مسیر ترس معنا نداره، دل یک دله کن و به امید خدا اقدام کن ، ان شاالله که خیره عزیزم ...

انشاالله نفست حق باشه عزیزم 

امروز پیش دکتر بودم فقط در همین حد گفت .  گفت که نامه میده و در خصوص همسرم دیگه پرونده بسته ا ...

عزیزم اون اسپرم هایی که شکلشون مشکل داره اصلا قابلیت باروری ندارن و در واقع بی فایده هستند . مشکل ژنتیکی اگر باشه یعنی  DNA اسپرم مشکل داره.

در خصوص ازدواج فامیلی هم ممکنه مرد و زن بصورت تکی هر دو بدون مشکل باشن اما جنین حاصله دچار مشکل ژنتیکی بشه برای همین بعد از تشکیل جنین از طریق میکرو، جنین رو از لحاظ ژنتیکی بررسی میکنن و در صورت سالم بودن انتقال میدن.

به نظرم بهترین راه برای شما همین هست. ان شاالله که همیشه سلامت باشید 🤲🌹