2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
اطفا کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ این آز همسرم هست ، کسی میتونه تفسیرش رو بگه ؟ دکتر گفت که شکل اسپرم ه ...

عزیزم من اطلاعاتی در مورد ندارم، آزمایش تخصصی هست بهتره ببر پیش اورئولوژ

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
همه چیزش خوبه اونجا که به لاتین نوشته مورفولوژی سه باید ۴ باشه .درکل مکمل بده بخوره ولی شوهرت خوبه ☺ ...

ممنون عزیزم اصلا هیچی سر در نمیارم تازه وارد این پروسه شدیم ، ممنون از راهنماییت . 

شکل اسپرم مشکل داره یعنی احتمال داره جنین مشکل دار بشه ؟ 

چون ازدواج ما فامیلی هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به چیکا جون، سلام به روی ماهت، فسقلیا چطورن؟؟ نه گلم نگران نباش بخاطر خستگی‌ها و کم خوابی هاس ...

سلام هانیل مهربونم دحتر نازمون چطوره خوبه؟ اره از خستگی نگم که هلاکم والله از روزی که زایمان کردم یدونه قرصم نخوردم متاسفانه و این بزرگترین اشتباه من بود که کلی هم برام مشکل به وجود اورد. فدات بشم من مهربون

خداياشكرت....❤️ 
یاد روزایی افتادم که خودم میرفتم مام و تا نوبتم بشه میومدم اینجا و‌ حرف میزدم، الهی که تمام این روزه ...

ممنوووونم عزیزم. ان شاالله برا همه منتظرامون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی راستی تو ،تو چه مرحله ای هستی 

سلام عزیزم .من انتقال آخرم با جنینای اخرم که شهریور بود منفی شد و روز از نو و ردزی از نو باید دوباره برم پانکچر .مرکز و دکترم رو عوض کردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه های قشنگم سلام ننه به قربونتون دلم براتون تنگ شده بچه ها یه مدته هرچیز کوچیکی یادم میره😭😭م ...

چیکا جون منم اینجوریم. خیییلی بد آلزایمر گرفتم😰🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
استخاره فقط در صورتی جایزه که شما تحقیقات لازم رو‌ کرده باشی و به نتیجه درستی رسیده باشی اما نتونی ت ...

شکر خدا جونم اما من ترسیدم همون بار اول 

چون دکتری میرفتم که استرس داشتم پیشش ساعت دو یا یک شب نوبتمون میشد و یکم نامنظم بود برا دکتر تازه استخاره گرفتم بد اومد اما تو مطبش راحت بودم اینم شد نتیجه ش نمی‌دونم عزیزم گاها از جواب استخاره می‌ترسی مثل اینکه عاشق چیزی باشی و بترسی بد بیاد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم هنوز دکتر از عمل نیومده. نمیدونم چرا امروز اینقد طول کشید نزدیک دو ساعته. همیشه نهایت ی س ...

ان شاالله خوش خبر باشی مارو از خودت بی خبر نذار 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم .من انتقال آخرم با جنینای اخرم که شهریور بود منفی شد و روز از نو و ردزی از نو باید دوباره ...

🥺🥺🥺عزیزم واقعا ناراحت شدم انشاالله ایندفعه با جواب بهتر کدوم مرکز میری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
🥺🥺🥺عزیزم واقعا ناراحت شدم انشاالله ایندفعه با جواب بهتر کدوم مرکز میری 

قربونت 😘 من این دفعه رویان رفتم و درحال دادن آزمایشهایی هستم که برام نوشتن .پله پله میرم جلو تا ببینم خدا چی میخواد 

ممنون عزیزم اصلا هیچی سر در نمیارم تازه وارد این پروسه شدیم ، ممنون از راهنماییت .  شکل اسپرم ...

نه عزیزم جنین مشکل دار نمیشه .ببین منظور از شکل اسپرم این که هر اسپرم تشکیل شده از سر بدنه و دم این آیتم باید تو آزمایش ۴باشه عددش واسه شوهر شما ۳هست یعنی بد نیست در اون حد که نگران باشی چون اینجا داریم همسرشون شکل اسپرم صفر یا یک و شوهر منم دو هست .

منظور اینکه از ۴درصد ۳درصد خوبه شما نگران اون یک درصد تباش😊احتمالا مثلا از اون همه میلیون اسپرم یه چندتایی مثلا دم تشکیل نشده یا سر اسپرم کج که این تعداد اصلا موفق به برخورد با تخمک نمیشن که بچه شما ناقص باشه خدایی نکرده اگه بارداری انفاق بیفته قطعا از اون سه درصده 🤗

نه گلم دوباره انتقال دادم. بابا من همش ۲ ماه نبودمااااا منو قشنگ یادتون رفته ؟؟ ⁦☹️⁩⁦☹️⁩😅😅

عزیزم شرمنده روی ماهت باور می‌کنی برا همه چی یادداشت میذارم فکر کنم نی نی هم بیاد یادم بره بذارم خونه