2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
نه من دفعه اول كه پيش توسلي رفتم گفت يدفوليك و متفورمين بخور. چون تنبلي دارم. از اين به بعد مي خوام ...

فکر کنم دکتر منتظری اول ارومیه مطب داشت 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیییییلی مرکز گرمه این بیشتر کلافم کرده 😬😬 ماسکم ک ی طرف دارم خفه میشم. با چت اینجا و با دوستام د ...

یاد روزایی افتادم که خودم میرفتم مام و تا نوبتم بشه میومدم اینجا و‌ حرف میزدم، الهی که تمام این روزها برای همه تبدیل به خاطرات خوب و شیرین بشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دشمنت شرمنده گلم. الهی، می‌دونم چی میگی ... واقعا مسیر سخت و دردناکی رو طی کردی ولی خودت بهتر ا ...

عزیزم فسقلی به دنیا اومده 🤩🤩🤩🤩تبریک میگم اینقد کم میام نفهمیدم چشم و دلت روشن من یه بار استخاره گرفتم برا همین دکترم بد اومد اما اومدم و ادامه دادم و زد و هایپر شدم یکم ناراحت شدم که چرا دکتر قبلی نرفتم اما نمی‌خوام استخاره کنم میترسم باز بد بیاد و پشیمون تر از قبل بشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم ۳ هفته ست اومده بغلم 🥰

شکر خدا ای جونم از طرف من روی ماهشو ببوس نمیدونستم

بچه های قشنگم سلام ننه به قربونتون دلم براتون تنگ شده

بچه ها یه مدته هرچیز کوچیکی یادم میره😭😭میگم نکنه تاثیر داروهاییه که اینهمه سال استفاده کردم نکنه دارم الزایمر میگیرم😢

خداياشكرت....❤️ 
بچه های قشنگم سلام ننه به قربونتون دلم براتون تنگ شده بچه ها یه مدته هرچیز کوچیکی یادم میره😭😭م ...

سلام جونم خوبی عزیزم فسقلیا خوبن ن بابا منم آلزایمر دارم فک کنم همه گیری شده 

یاد روزایی افتادم که خودم میرفتم مام و تا نوبتم بشه میومدم اینجا و‌ حرف میزدم، الهی که تمام این روزه ...

عزیزم فکر کنم شما طبیعی باردار شدین نه؟؟یادم رفته

عزیزم فسقلی به دنیا اومده 🤩🤩🤩🤩تبریک میگم اینقد کم میام نفهمیدم چشم و دلت روشن من یه بار استخاره ...

استخاره فقط در صورتی جایزه که شما تحقیقات لازم رو‌ کرده باشی و به نتیجه درستی رسیده باشی اما نتونی تصمیم بگیری و‌ انتخاب کنی اون وقت استخاره می‌کنی و جوابش هرچی بیاد بااااید انجام بدی چه خوب چه بد.

من برای انتقال دومم تردید داشتم که انجام بدم، همسرم می‌گفت برو خودم میگفتم بیشتر استراحت کنم، امام جمعه شهرمون برامون استخاره گرفت خوب اومد منم اقدام کردم و شکر خدا نتیجه ش با تمام سختی‌ها الان توی آغوشمه خدا رو هزار مرتبه شکر 🤲

عزیزم فکر کنم شما طبیعی باردار شدین نه؟؟یادم رفته

نه گلم دوباره انتقال دادم.

بابا من همش ۲ ماه نبودمااااا منو قشنگ یادتون رفته ؟؟ ⁦☹️⁩⁦☹️⁩😅😅

سلام جونم خوبی عزیزم فسقلیا خوبن ن بابا منم آلزایمر دارم فک کنم همه گیری شده 

خوبن خاله قشنگ منو سرویس کردن🤕🤕نمیدونم والله من هرچی میشه میگم از عوارض داروهاست خدا میدونه☹️

خداياشكرت....❤️ 
اطفا کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ این آز همسرم هست ، کسی میتونه تفسیرش رو بگه ؟ دکتر گفت که شکل اسپرم ه ...

همه چیزش خوبه اونجا که به لاتین نوشته مورفولوژی سه باید ۴ باشه .درکل مکمل بده بخوره ولی شوهرت خوبه ☺️

نه من دفعه اول كه پيش توسلي رفتم گفت يدفوليك و متفورمين بخور. چون تنبلي دارم. از اين به بعد مي خوام ...

آزمایش سینه و قلب برای قبل از ای وی اف توسلی واسه تون نوشت؟چون تمیزی هم همین دوتا رو قبل از ای وی اف میگه انجام بدیم 

بچه های قشنگم سلام ننه به قربونتون دلم براتون تنگ شده بچه ها یه مدته هرچیز کوچیکی یادم میره😭😭م ...

به به چیکا جون، سلام به روی ماهت، فسقلیا چطورن؟؟

نه گلم نگران نباش بخاطر خستگی‌ها و کم خوابی هاست، یکم که فسقلیها بزرگ شن و وقت استراحتت بیشتر بشه کم کم بهتر میشی ولی قرص امگا۳ بگیر حتما روزانه بخور خیلی به حافظه ت کمک می‌کنه.

دردونه هات رو ببوس از طرف من 😘