2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام  من انتقال داشتم روز شانزدهم آزمایش دادم منفی بود داروهامو قطع کردم اما هنوز پریودنشدم چق ...

ان شاالله بزودی مثبت بشی عزیزم. من تقریبا ۴-۵ روز بعدش پریود شدم‌. البته بدنها هم متفاوته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی؟ دیروز حالت رو پرسیدم جواب ندادی، اوضاع احوالت روبراهه؟

سلام گلم شرمنده ندیدم ن زیاد رو به راه نیستم شرمنده اما امروز کلی گریه کردم خیلی 

بعد همه ۱۲سال و تصور کردم و پشیمون شدم که از این  دکتر به اون  دکتر رفتم الان هم یه جوریم دکترم دکتر دلسوزی هستش گاها میگم چرا بهم هیچ دکتری تحریک تخمک گذاری نمی‌داده و اقدام نمی‌کردیم گاها میگم شاید اون زمان تخمک گذاریم خوب بوده خیلی فکرای چرت و پرتی به سرم میاد میترسم خیلی ترسی که نمیشه تو خونه گفت به هر کسی درسته هیچ دکتری کامل نیست اما باز ماها دلهره داریم الان تصمیم گیریم یه حوریه همسرم میگه برو انتقال چهارتا جنین فقط برام مونده خیلی میترسم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما لطفا اگر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه  امروز ۷ مین روز بعد از انتقالم هست، متاسفانه ...

پماد و نمی‌دونم ولی به وضوح دردتو میفهمم من همون روز انتقال شرمنده اینقد تو خونه زور زدم خیلی ترسیدم اما دوستام گفتن انگاری یه کنجد تو عسل هستش جنین بنابراین برا جنینت نگران نباش آلو خیس کن ناشتا بخور برا من معجزه کرد آب ولرم بخور خوبه کیوی هم حساسیت نداری بخور رسیده باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
طب سنتی رو باید مداومت داشته باشی متاسفانه تو طولانی مدت اثر میذاره

اره خیلی زمان بر هستش اما فاطمه جان تموم تغذیه هامون دقت کردی سردی هستن 

خوش ب حال شون. منم خییییلی دلم هواشو کرده😭

سلام فاطمه جان رفتی دکتر؟ نتیجه چی شد؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام عزیزم خوبی راستی تو ،تو چه مرحله ای هستی 

سلام گلم شرمنده ندیدم ن زیاد رو به راه نیستم شرمنده اما امروز کلی گریه کردم خیلی  بعد همه ۱۲سا ...

عزیزم این فکرها منم می کنم من الان 41 سالمه. 6 ماه اول ازدواجم جلوگیری کردم الان با خودم میگم نکنه بخاطر اون بوده یا اینکه میگم شاید همون اولا یه دکتر خوب رفته بودم که بهم دارو داده بود کارم به اینجا نمی کشید و خیلی فکر چرت و پرت دیگه. یعنی این روزا کارم شده فکر و خیال. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام خانما لطفا اگر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه  امروز ۷ مین روز بعد از انتقالم هست، متاسفانه ...

من موقع انتقال مرکز بهم گفت اگه یبوست شد شربت از داروخونه بگیرم بخورم دقیق اصلا اسمش یادم نیس ام جی بود یا نه گفت از اون بخورم ایراد نداره تو انتقال.کیوی هم میگن خوبه برای یبوست ولی تو انتقال نمی‌دونم ضرر داره یا نه

اره خیلی زمان بر هستش اما فاطمه جان تموم تغذیه هامون دقت کردی سردی هستن 

اره متاسفانه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پماد و نمی‌دونم ولی به وضوح دردتو میفهمم من همون روز انتقال شرمنده اینقد تو خونه زور زدم خیلی ترسیدم ...

باشه ممنون 

برای من زخم شده و پماد هم زدم 

از طرفی هم آنفلوانزا و سرفه های شدید ، 

هر روز گریه میکنم از درد 

امروز کمی رو به بهبود بودم که باز درد و سوزش مقعد و ...

ان شاءالله جوابت مثبت باشه ، ان شاالله نی نی سالم و صالح و بهتر از تصورت تو بغلت بگیری. الهی آمین 

عزیزم این فکرها منم می کنم من الان 41 سالمه. 6 ماه اول ازدواجم جلوگیری کردم الان با خودم میگم نکنه ب ...

میترسم نمی‌دونم شده گاها بترسی یه جوریم میگم نکنه نباید این دکتر و میرفتم نکنه نباید این راهم میومدم زده به سرم خونه م یه جوری شلخته و بهم ریخته هستش خدا ببینه دلش برا ماها بسوزه فکر کنم خدا تو اشکای ما هستش که نگرانیمو میبینه 

سلام عزیزم هنوز دکتر از عمل نیومده. نمیدونم چرا امروز اینقد طول کشید نزدیک دو ساعته. همیشه نهایت ی ساعت طول می کشید

باشه ممنون  برای من زخم شده و پماد هم زدم  از طرفی هم آنفلوانزا و سرفه های شدید ،  ...

عزیزم انشاالله که حالت به زودی خوب خوب بشه و فسقلی حال مامانش و درک کنه و بچسبه به دلت 

ممنون از دعای قشنگت قشنگم