2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام سحر جانم. الان مرکزم دکتر اتاق عمله هنوز. نیومده

سلام فاطمه جان خیره برا چکاب رفتی؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا گاها شک میافته تو دلم که دکترمو عوض کنم اما تشر میزنم اینهمه سال دکتر عوض کردم چی شد همش فکر ا ...

میفهمم فاطمه جون منم خیییلی دودل بودم. ولی الان راضی ام ک عوض کردم مرکزو توکل ب خدا. خدا کنه نتیجه اش هم خوب باشه.

یکم بررسی کن ببین چی خوبه چون فقط خود آدم میتونه تشخیص بده بهتره کجا بره.

ان شااالله در هر صورت پر خیر و برکت باشه برات و نتیجه زحماتتو بگیری😍

راستی خونه چی شد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فاطمه جان خیره برا چکاب رفتی؟؟

تو سیکلم عزیزم اومدم ببینم فولیکولا رشدشون چطور بوده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله که خیره عزیزم، اومدی بیرون خبر بده گلم 🌹

چشم حتما. ممنووونم ک پیگیرمی عزیزم😍❤️❤️❤️

دختر گلت چطوره؟😍

چشم حتما. ممنووونم ک پیگیرمی عزیزم😍❤️❤️❤️ دختر گلت چطوره؟😍

والا یک هفته ست منتظرم بری سونو بعدشم بری انتقال ان شاالله 😁🙈

خوبه شکر خدا سلام می‌رسونه به همگی 🥰🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
میفهمم فاطمه جون منم خیییلی دودل بودم. ولی الان راضی ام ک عوض کردم مرکزو توکل ب خدا. خدا کنه نتیجه ا ...

نمیدونم موندم فاطمه جان همسرم کلا یکسال دکتر نمیره دکتر خودم هم دارو نمیده بهش چون دکتر زنان هستش اما می‌شنوم مثلا دکتر موسی پور یا دکتر صمیمی فر که دکتر زنان هست اما دارو میده به آقایون میخواستم سر خود اسپیرژن بخرم استفاده کنه راستی اسم دکتر هژیر و شنیدی ؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
تو سیکلم عزیزم اومدم ببینم فولیکولا رشدشون چطور بوده

ای جونم انشاالله که رشدشون عالی باشه پانکچر می‌کنی توکل بخدا انشاالله خوب باشه

فاطمه من بدنم افتضاح سردی کرده نمی‌دونم چیا بخورم چیا رو رعایت کنم دو روزه گوجه میخورم البته خام نه چند سال بود نمی‌خوردم 

میفهمم فاطمه جون منم خیییلی دودل بودم. ولی الان راضی ام ک عوض کردم مرکزو توکل ب خدا. خدا کنه نتیجه ا ...

خونه امشب همسرم میره حرف بزنه باور می‌کنی چند مدته به خونه نرسیدم دلسرد شدم اینقد که نگو