2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

تبریک به شادی عزیزم  

حالا دیگه حالشووووووووو ببر مامانی    

دیگه هیچ بهونه ای رو برای استرس قبول نمی کنیم هااااااااا  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

سلام دوستان. من تازگي مي خوام وارد سيكل شم. اول محب كوثر رفتم كه دكتر اورولوژ گفت وقت رو از دست نديد و زودتر IVF كنيد چون دارو ديگه تاثير روي همسرم نداره. اما الان دكتر اورولوژي مام ميگه دو ماه دارو بخوره بعد تصميم مي گيريم. همسرم يك سال دارو خورد اما خيلي پيشرفتي نداشت و مورفوش نيم هست با 9 ميليون و 10 درصد تحرك. دكتر مام ميگه با اين وضعيت بايد از بيضه اسپرم برداريم اما من ميگم اسپرم همسرم كه صفر نيست ميشه با همين تعداد هم IVF كرد ديگه. موندم سر ردو راهي. ميترسم زمان رو از دست بدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. من تازگي مي خوام وارد سيكل شم. اول محب كوثر رفتم كه دكتر اورولوژ گفت وقت رو از دست نديد ...

سلام عزیزم 

همسر من هم مورفولوژی صفر هست اما چون تعداد اسپرم ش بالای ۲۰ م هست دکتر تو ابن سینا گفت برای ivfفقط اسپرم زنده نیاز هست و سرعت و اینا مهم نیست 

قبل از عمل حتما از یه دکتر اورولوژ دیگه هم مشورت بگیر عزیزم

مروز مام میری  گلم مشکل شما چیه ای وی اف میکنین

هفته پيش رفتم تشكيل پرونده دادم چند تا آزمايش نوشت دكتر. امروز دكتر قلب ميرم. سه شنبه هم دكتر سينه. پنجشنبه دوباره وقت گرفتم برم دكتر خودم

سلام خانوما منم روز 12انتقالم حس میکنم الاناس پری بشم اگه آزمایشم +نشه کی دوباره میتونم انتقال بدم بعد پری میشه؟؟ 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عزیزم رفتی سونو؟

سلام سحر جانم. الان مرکزم دکتر اتاق عمله هنوز. نیومده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی آمین، ممنون عزیزدلم 🙏🙏❤️❤️ الهی که شما هم همیشه بخندی و شاد باشی و بهترینها براتون رقم بخوره& ...

قربونت برم ممنونم عزیزم😍❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱