2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلامت باشی من روز ۱۱ بی چک زدم با جنین ۵ روزه روز ۱۴ ازمایش دادم من تخمک اهدایب گرفتم عزیزم تخمک خ ...

خیلی مبارکت باشه عشقم الهی عروس یا دامادش کنی

مهم اینه که الان تکه ی از وجود توعه و از خون ونفس تو استفاده میکنه عزیز دلم

دیگه هم نمیخواد به کسی توضیح بدی روزی هزاران زن با این پیوند بچه دار میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من سرمای بدی گرفتم. اول همسرم گرفت که از ۱۰ روز پیش مریضه، حالا من از دیشب افتادم، گلو درد و تن درد و آب ریزش بینی دارم. نگرانم اتفاقی برای فندقم بیافته. دکتر بهم هیچ دارویی نداد فقط گفت شستشوی بینی و یه آبنبات واسه گلو درد. ولی خودم فکر میکنم انتی بیوتیک نیاز دارم. نمیدونم چکار کنم☹ آب نمک روزی سه بار قرقره میکنم ولی انگار تاثیری نداره.  دمنوش هم که نمیشه زیاد خورد، من دیشب و پریشب دمنوش خوردم ولی میترسم زیاد بخورم اتفاقی بیافته. 

بچه ها من سرمای بدی گرفتم. اول همسرم گرفت که از ۱۰ روز پیش مریضه، حالا من از دیشب افتادم، گلو درد و ...

هدیه ی که خدا داده خودشم مواضبشه باران جان هنوز هم سرم میزنی ؟ فقط سعی کن دم نوش و داروهای مجاز بخوری که زودتری خوب شی 

ممنونم عزیزم  باورم نمیشه آخه 😭

به به، هیچی اینجا قشنگتر از این عکسها نیست، به سلامتی و مبارکی باشه ان شاالله. الهی که همه بچه ها زودی از این عکسها و یا عکسهای زایمانشون رو بذارن 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم