2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044494 بازدید | 684391 پست
درسته عزیزم تو بارداری دوم از هفته های ۱۵-۱۶حرکات رو به صورت خیلی ریز متوجه میشی منم از هفته قبل ی چ ...

مرسي مهربونم ازينك جوابمو دادي❤️😍

واقعا اين باردارياي ما كلا با استرس ميگذره🤦‍♀️

منم ميخواستم از دوستم دستگاه سوني كيدشو بگيرم ك صداي قلبشو گوش كنم هرشب ولي ديدم توو پياما شما گفتين ك ضرر داره فعلا مردد شدم🥲🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي مهربونم ازينك جوابمو دادي❤️😍 واقعا اين باردارياي ما كلا با استرس ميگذره🤦‍♀️ منم ميخواستم از ...

اره ماما به من گفت استفاده زیادش ضرر داره بعدم گفت شما تشخیص ضربان مادر و جنین رو نمیدین و یا حتی شاید نتونین ضربان قلب رو پیدا کنین بیشتر استرس میگیرین دیگه منم به همون دو هفته ی بار اکتفا کردم 😊

اره ماما به من گفت استفاده زیادش ضرر داره بعدم گفت شما تشخیص ضربان مادر و جنین رو نمیدین و یا حتی شا ...

بله درسته

انشالله كه بارداري خوبي داشته باشين و نينيتونو صحيح و سالم بغل كنين عزيزم😍

قربونت برم❤️. یکم با حرف بچه ها خیالم راحت شد.  نه موعد پریودم ک نیس شنبه تازه روز ۱۳ هس. نگرا ...

انشالله موفق میشی گلم ، دلم روشنه برات ،انشالله اینبار جنینای خوب تشکیل میشه و با اولین انتقال مامام میشی ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ان شاالله اینطور نباشه عزیزم اتفاقا گفتی فولیکولات سایزاشون یکیه من امیدوار شدم این سری برات صدای ما ...

ممنونم عزیزم از دل گرمیت❤️❤️ توکل ب خدا ان شاالله بهترینا برا هممون اتفاق بیفته❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله موفق میشی گلم ، دلم روشنه برات ،انشالله اینبار جنینای خوب تشکیل میشه و با اولین انتقال مامام ...

ممنووونم قربووونت برم❤️❤️❤️ دلم گرم دعاهای شماست.

ان شاالله برا هممون اتفاقای خوبی بیفته😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خب خداروشکر. دکتر سید حسینی تو تبریز. تو نت میخوندم بعضیا با پودرن. این شکلشم دقیقا عین آنوکساپاری ...

بسلامتی انشالله که دامنت سبز میشه این بار . برا من پودری بود . به همین دلیل گفتم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دو روز پیش دکتر بودم فقط پرولوتون. سفکسیم و مترونیدازول داد آمپول تشکیل ریه هم واسه هفته آینده داد ش ...

سلام عزیزم

چند هفته ای؟

ان شاء الله خیره و مشکلی نیست.

اگر دردت ادامه دار بود به دکترت خبر بده یا برو بیمارستان

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنون خواهر،اخه جنین گریدآایجادمیشع وضعیتش اونقدحادنیست جنین اهدایی بگیرم،براهمون سعیم رواینه لااقل ...

عزیزم تو رو خدا اینقدر بی تابی نکن

یه کم به خودت فرصت بده

نفس های عمیق بکش

اگر میتونی یه سفر کوچولو برو

ان شاء الله خیلی زود دامنت سبز میشه

روی سرم هم خیلی مانور نده

من چندتا انتقالم با سرم ای وی ای  جی و اینترالیپید بود فقط یه بار بارداری اتفاق افتاد اونم ۸ هفته قبلش ایست کرد. 

بارداری اخرمم که الحمدلله بخیر گذشت فقط پردنیزولون داشتم سرم نداشتم.

اگر به امید خدا بازم شروع کردی با همون پردنیزولون برو جلو توکل بر خدا

برای من همیشه سینال مینوشتن، بهشون گفتم گونال بدین. گفتن همون سینال خوبه تعدادم همیشه بالاست ولی کی ...

سلام عزیزم

نمیدونم‌چی‌ بگم واقعا

توکلت به خدا باشه امیدوارم بهترین ها در انتظارت باشه

بسلامتی انشالله که دامنت سبز میشه این بار . برا من پودری بود . به همین دلیل گفتم . 

ممنونم عزیزم. همچنین ان شاالله❤️

اره تو نت دیدم بعضیاش اینجورین