2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044176 بازدید | 684362 پست
النوا رو بهم دادن ایندفعه ولی خیلی جاها دیدم النوا و گونال بهتر با هم جواب میدن.  نمیدونم دیگه ...

مگه ذخیرت چنده؟شما که تو دولتی هستید و هزینه کمه چندین بار انجام بده فقط تخمک کشی رو و انتقال نده . وقتی جنینت زیاد شد و اونی که کیفیتش بهتر بود رو اول بذار ان ساله رودباریان بشی

چند روز آسپرین میخوره ؟ تا ۵ روز اول طبیعیه . اگه میخوای خیالت راحت باشه بگو یه چکاپ بده . شاید اهنش ...

سه روزیه. میگه از همون روز که آسپرین شروع کرده اینجوری شده. پس احتمالا بخاطر همین باشه

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الا جون واریوپپتیل رو فکر میکنم برای این میدن که از ازاد شدن زودرس تخمک تو سیکل پانکچر جلوگیری ...

ممنونم عریزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پس اینو برای این بهت داده که قرصو قطع کردی پریود نشی . خب خیالت راحت اگه گفته دوتا رو باهم بزن پریود ...

خب خداروشکر.

دکتر سید حسینی تو تبریز.

تو نت میخوندم بعضیا با پودرن. این شکلشم دقیقا عین آنوکساپارینه همون شکلی مایعه دوتاشم. گف هر دو رو همین جوری یا دور ناف بزنم یا بازو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم اتفاقا علائم دارو وقتی دوز دارو تو بدن خیلی بره بالا شروع میشه اینجوری نیس با اولین دوز دار ...

عزيزم شما ك بارداري دومتون هستش از هفته چندم حركت نينيتونو حس كردين؟

من هفته ١٦ هستم چند روز پيش ي چيزايي حس ميكردم ولي دو روزه هيچي حس نميكنم خيلي نگرانم

ميخواستم ببينم شما هرروز احساسش ميكنين؟

پس اینو برای این بهت داده که قرصو قطع کردی پریود نشی . خب خیالت راحت اگه گفته دوتا رو باهم بزن پریود ...

خیالم راحت شد خدا خیرت بده❤️❤️💋💋

منم کیست دارم ، قبل از اینکه ای وی اف کنم داشتم ولی کیستهای ریز، اولین بار که‌پانکچر شدم‌دکتر دوز دا ...

ممنونم عزیزم والا خیلی نگران شدم استرس گرفتم که دکتر میخواد چی بگه واسه بار دوم میخوام پانکچر بشم ..بعد مصرف داروها بزرگ نشدن؟

خواهش میکنم اگه کسی اطلاع داره بگه بهم. خیلی ضروریه. نگرانم مرکز جواب نمیده گفتن تا یک ظهر امروز دو ...

الا جان نگران نباش دیگه انقدرم بیخیال نیستن اینو‌اشتباه بگن ،استرس نداشته باش کاری رو‌که‌گفته انجام بده 

آخه مگه وقت پریودت هست‌که‌میگی قطع‌کنم پریود میشم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم عزیزم والا خیلی نگران شدم استرس گرفتم که دکتر میخواد چی بگه واسه بار دوم میخوام پانکچر بشم .. ...

چرا بار اول ‌که دوز دارو‌ رو ‌زیاد داده بود خودم قشنگ احساس میگردم که کیستهام فعال شدن‌ و زیاد شدن چون واقعا زیر بغلام درد داشت شدید به خاطر همینم رفتم‌ کنترل ولی گفتن خطر نداره داروها میتونی ادامه بدی تازه دوست گلم مگه چاره ای غیر از ادامه دادن داریم ؟ ناچاریم ادامه بدیم وگرنه دکتر گفت این داروها اصلا عوارضشون ‌مشخص نیست شاید ده سال دیگه عوارض نشون ‌بده 

ولی اینکه میگی شاید برات ادامه ندن نگران نباش حتما ادامه میدن‌ چون کیستهای توام از نوع خوبشه فقط میگم دیگه باید تحت کنترل باشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الا جان نگران نباش دیگه انقدرم بیخیال نیستن اینو‌اشتباه بگن ،استرس نداشته باش کاری رو‌که‌گفته انجام ...

قربونت برم❤️. یکم با حرف بچه ها خیالم راحت شد. 

نه موعد پریودم ک نیس شنبه تازه روز ۱۳ هس. نگرانیم از قطع دوفاستون بود.

توکل ب خدا

انشاالله اینباردیگه مامان میشی،جنین زیادتشکیل میشه دل ادم قرصه اینبارنشددوبارع یه ماه بعدادم شانسشوا ...

اره واقعا همین طوره  ان شاالله به زودی بهترینا برات اتفاق بیفته عزیزم

عزيزم شما ك بارداري دومتون هستش از هفته چندم حركت نينيتونو حس كردين؟ من هفته ١٦ هستم چند روز پيش ي ...

درسته عزیزم تو بارداری دوم از هفته های ۱۵-۱۶حرکات رو به صورت خیلی ریز متوجه میشی منم از هفته قبل ی چیزی شبیه ترکیدن حباب حس میکنم که مشخصه حرکات جنینه ولی تو این سن جنین اصلا شمارش حرکات جنین معنی نداره که بخوای نگرانش بشی منم گاهی اصلا حس نمیکنم از هفته های بالاتره که مهمه 

نمیدونم عزیزم. فک کنم اونا میکرورلین بود یا ی همچین چبزی. خیلی نگرانم. مرکز هم جواب نداد هر چی زنگ ز ...

ان شاالله اینطور نباشه عزیزم اتفاقا گفتی فولیکولات سایزاشون یکیه من امیدوار شدم این سری برات صدای ماما رم که ضبط کردی خیالت راحته که اشتباه نشنیدی