2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043763 بازدید | 684336 پست
عزیزم تا تخمک کشی چیزی نمونده بذار تخمک کشی بشی بعد اصلا انتقال نده بگو فریز کنن.سرماخوردگی و اینا ف ...

ممنون عزیزم از دلداری و اطلاعاتی که دادی ، باشه عزیزم حتما میرم.💞💓🙏😘

ایندفعه قراره اگر جنین تشکیل بشه برام هیسترو و فریز کنن . امید بخدا ببینم ایندفعه قراره برام چی پیش بیاد

اره خودشم سه ماه اینا نمیشد ک هیسترو کرده بودم ولی درد خاصی رو یادم نیس. چون دو بار سیکلم ب خاطر ضخا ...

آلا جون ممنون از پاسخگویت😘

خدا بهترینا نصیبت کنه😘😍

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین 🙈

من دوبار بعد پانچرم پریود شدم دیروز رفتم دکتر 

این دارو هارو داد گفت ماه بعد ک پریود شدیدوباره بیا

نظرتون چیه؟

دوشبه شکمم رو با روغن رازیانه و سیاهدانه چرب میکنم خدا بخواد تا ماه بعد ادامه میدم 

تصمیم دارم باشگاه هم برم هنوز اقدام نکردم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم❤ ممنون، شما خوبی؟ پسرمم خوبه خداروشکر، فقط نمیدونم چرا تاخیر حرکتی گرفت دکترا میگن بخاطر ...

قربونت برم چند هفته و چند کیلو دنیا اومد

دختر منم ۳۶ هفته دنیا اومد ۷ ماه و نیمه نه چهاردست و پا میره نه سینه خیز نشستن هم با کمک میشینه فک کنم زود بدنیا اومدن بی ربط هم نباشه.ان شاالله هر چه زودتر راه میفته نگران نباش عزیزم ی چشم به هم بزنی میبینی قدش از توهم بلند تر شده.اره منم یاد خودمون میفتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم شما این دکتر را که معرفی کردی خودتون زیر مطبشون هستی من پیام دادم جواب نداد هزینه ویزیتش چقد ...

گلم من تو کلینیک بهشتی زیرنظرشونم مطب خیلی شلوغه نوبت تلفنی نمیدن باید حضوری برید تانوبت بگیرید ازقیمت ویزیت مطب اطلاع ندارم چون‌بدون نوبت رفته بودم و فقط یه سوال داشتم منشی آزمایشاگرفت برد پیش دکتر وجوابش اورد 

منظورتون از کارش چیه دقیق بگید تا بتونم بگم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

بهارک،لیمو لیمو،سنجاقک،گونشم ،باران

وریحانه بهشتی منم مثل شمام

از استرس یه هفته قبل انتقال تا الان

خیلی سخته.

منم بعد هر سونو فقط تا یکی دو روز بعدش سرحالم

شادی صدام کنید
اخه رزاقی ای وی ای جی تحویزکرده بودولی دوتا5گرم رشت دکترایمنی گف 70کیلویی6تابایدبزنی،ولی فقط یبار،رز ...

توی ایران هنوز اینترالیپید خیلی جا نیفتاده. از قدیم همه ای وی ای جی تجویز میکردند. الان که ای وی ای جی نایاب شده، بیشتر اینترالیپید تجویز میکنند. شاید واقعا شما ای وی ای جی برات ضروری نبوده که دکتر رزاقی فقط دو تا تجویز کرده. باز هم میگم یه ۶ ماه به خودت حتما استراحت بده و بعد در موردش تصمیم بگیر.

عزیزم شما این دکتر را که معرفی کردی خودتون زیر مطبشون هستی من پیام دادم جواب نداد هزینه ویزیتش چقد ...

گلم من اون اطلاعات راجع به دکتر نقشینه گفتم

اگه منظورت فلورا تاجیک فقط پیجش دنبال میکنم 

ولی ویزیت آنلاینم ماماهاش انجام‌میدن

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
اخه رزاقی ای وی ای جی تحویزکرده بودولی دوتا5گرم رشت دکترایمنی گف 70کیلویی6تابایدبزنی،ولی فقط یبار،رز ...

وای عزیزم خییلی سختی کشیدی هر حرفی بزنم میدونم دلت آروم نمیگیره ، نمیدونم تقدیر ماها چرا اینطوری شده هرچی تلاش کنیم نتیجه ای که میخوایم نمیگیریم. 

از خدا میخوام دل شکستتو هرچه زودتر آروم کنه و نگاه مهربونشو شامل حالت بکنه. 

به گفته شوهرت ،گلم خودت و سلامتید مهمتره، الان به خودت زمان بده امیدوارم هرچه زودتر خدا دلتو شاد کنه

ما دردهامون اینجا مشترک

من قبلا گفتم اینجا تیرماه یه هفته مونده بود به انتقالم امیکرون گرفتم منی که سرما می خوردم با یه سرم تو همون مطب خوب می شدم

به حالی افتادم که نمی تونم از روی تخت ام پاشم بریم دکتر 

چقدر گریه کردم

چقدر استرادیول وپچ بازوم اذیتم کرده بود.چه روزای بدی بود

شادی صدام کنید
@tito08    ان شااله هماتوم زود جذب میشه و از بین میره و جوجه هات حالشون خوبه. استراحت کن ...

خدا کنه عزیزم یک شوکی بهم وارد شد وقتی دکتر گفت که از مطب امدم بیرون فقط بالا میاوردم رسیدم خونه تب لرز کردم خواب برد تا الان خدایا تو خودت دادی خودتم نگاه دار برام 😔

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
2810