2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684352 پست
عوارض که همه داروها دارند. با این سرمها  احتمال کبد چرب هم هست. بلاخره لیپید خارجی وارد بدن میش ...

نمیدونم ولا بیمارستان میرم دیگه یک لیست داده بهم بعدم برم مطب یکی از همون دکتر ها برم اما حرفاش واقعا برام تعجب اور بود چون ده سال اینقدر این راه رو رفتم و دوستام رو دیدم دستور این دکتر برام عجیب بود برای همین می خوام برم با چند تا دکتر متخصص دیگه مشورت کنم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی شروع کنی عزیزم ب نظرم از همین امروز شروع کن تقویتی به شوهرت بده هر چی بیشتر بخوره بهتره فر ...

عزیزم میترسم اینارو بدم اگه مشکلی داشته باشه تو ازش نشون نده نمیدونم چرا به ازمایشش تو ابن سینا شک دارم چون شوهرم ببخشید واضح میگم ولی بدونه قرص اصلا نمیتونه رابطه داشته باشیم مشکل نغوض داره از وقتیم برایه داداشم ازش غلط بود بیشتر شک کردم حالا میگم بزار ازشو بده بعد بدم بهش 

عزیزم میترسم اینارو بدم اگه مشکلی داشته باشه تو ازش نشون نده نمیدونم چرا به ازمایشش تو ابن سینا شک د ...

یه ویزیت دکتر غدد هم همسرتون بشن بد نیست مشکلشون رو مطرح کنن شاید مشکلی توی عملکرد یکسری غدد هم باشه البته من اصلا علمش رو ندارم

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چیزی نگفت دکتر .البته مال من بد هم نبود 7/7 بود ولی دکتر گفت چون اهدایی هستی میزاریم بهتر بشه  ...

انشاالله این دفعه اوکی بشه واست واسه من 7/7 بود ولی دکترم میگفت زیاد اندومتر  دلچسبی نیست و تری لاین بودنش گفت زیاد جالب نیست نه گیرم نیومد دکترم گفت فرق نداره حالا این دفعه که برم تو سیکل گفت امپول بزنم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نمیدونم  من دیروز عضو شدم فکر کردم کلی پاسخ ببینم اما فقط یک نفر  ان شاءالله انتقالت مثب ...

دکتر راجع به شیاف پروژسترون به من گفت اگه میخوای واژینال بذاری حتما باید ۶سانت بره داخل

دیگه نمی‌دونم استرادیولم همینه یا نه اما به نظرم باید عمیق بذاری

عزیزم میترسم اینارو بدم اگه مشکلی داشته باشه تو ازش نشون نده نمیدونم چرا به ازمایشش تو ابن سینا شک د ...

اگه وقت برات مهم نیس که هیچ ولی اگه مهمه -مکمل رو اسپرم سه ماه باید بگذره تا تاثیر بذاره شما الان بگیر بده بخوره تا رو نمونه ای که برای تخمک کشی میدی تاثیر بذاره رو آز چند روز دیگه ش تاثیر نمیذاره 

دوستان مهربونم، ممنون به خاطر دلگرمیها و دعاهای خیرتون. با پیامهاتون بغضم گرفت. خدا شکر که شما هستید ...

نگران نباش عزیزم،امیدوارم که خوش خبر باشی،برای سلامتی خودت و نی نی عزیزت صلوات میفرستم❤️❤️

دوستان یادتونه گفتم از پنجشنبه علائم سرماخوردگی داشتم و مرکز گفت اگر داشته باشی سیکلت کنسله، واقعا بعد این همه دارو دلم نیومد جدی بگم دارم. حالا از دیشب حالم واقعا بده. من یک ماه پیش آنفولانزا هم گرفتم

چند روزی فقط شربت بروم هگزین خوردم ، ببخشین برای ترشحات و خارش و عفونتمم قرص مترونیدازول دکتر بهم داد که دوروز خوردم به شدت حالت تهوع گرفتم طوری که دوروز نتونستم چیزی بخورم . هنوزم حالت تهوع دارم برا همین از پریشب جفتشونو قطع کردم . آویشن و عسلم هر روز صبح خوردم.

ولی امروز سردرد و بدن درد و ببخشین عفونت چشم و گلو دارم خیلی بی حالم تب و لرزم دارم. صبح باید میرفتم آزمایش استردیول و پروژسترون بدم نتونستم😭

پنجشنبه ام باید برم پانکچر.

ظهری شوهرم گفت دیگه اینقدر درد نکش ی نصف شیاف گذاشتم یکم بهترم.

بنظرتون روی تخمک هام تاثیر منفی میگذاره؟ 

چیکار کنم همش میترسم پنجشنبه علائمم هنوز زیاد باشه و برام کنسل کنن.

ی چیز دیگه الان بنظرتون تغذیه چقدر میتونه تاثیر داشته باشه چون این چندروزه بخاطر حالت تهوع ام اصلا نتونستم گرمیجات بخورم آبلیمو زیاد خوردم تقریبا هرچی خوردم سردی بوده.

دوستان یادتونه گفتم از پنجشنبه علائم سرماخوردگی داشتم و مرکز گفت اگر داشته باشی سیکلت کنسله، واقعا ب ...

اصلا به خودت سخت نگیر هیچ تاثیری نداره حالامن تمام نکات رو ریز به ریز رعایت کردم دریغ از ی اشتباه چی شد آخرش هیچ تخمک و جنینی 🥲 ول کن بابا تنها چیزی که تاثیر داره فقط و فقط استرسه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
انشاالله این دفعه اوکی بشه واست واسه من 7/7 بود ولی دکترم میگفت زیاد اندومتر  دلچسبی نیست و تری ...

مطمئنا فرق که داره ولی خوب گیر نمیاد .انشالله برای شما هم اوکی بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشاالله این دفعه اوکی بشه واست واسه من 7/7 بود ولی دکترم میگفت زیاد اندومتر  دلچسبی نیست و تری ...

سلام عزیزم ، یادمه کاربر سیلویا قبل انتقال خیلی روی فرتیل سی ام و ال ارژنین تاکید داشت برای خونرسانی بهتر رحم ، این سری حتما استفاده کنید از یک ماه قبل انتقالتون 

اصلا به خودت سخت نگیر هیچ تاثیری نداره حالامن تمام نکات رو ریز به ریز رعایت کردم دریغ از ی اشتباه چی ...

باشه عزیزم ، اره میفهمم چی میگی منم دفعات قبل همه چیز رو رعایت میکردم ولی خوب آخرش هیچی به هیچی

خداکنه ایندفعه نتیجه بگیرم چون آخرین باره برام انجام میدن

نمیدونم ولا بیمارستان میرم دیگه یک لیست داده بهم بعدم برم مطب یکی از همون دکتر ها برم اما حرفاش واقع ...

مشورت کنی با دکترای دیگه خوبه.

من روزی یکی آمپول پروژسترون دارم الان هفته ۱۸ هستم، دکترم بهم گفته ادامه بدم شاید هفته ۲۰ قطع کنه. ولی فعلا گفته ادامه بدم. البته من شیاف پروژسترون اصلا نداشتم چون بدنم حساسیت میده بهش، هم خارش میگیرم و هم لکه بینی

2810