2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044011 بازدید | 684354 پست
تولدت مبارک دوست عزیز آرزوی بهترین ها رو برات دارم😍

ممنون مهربونم  

چقد خوبه شما ها رو دارم.

امیدوارم شاهد لحظات قشنگ همتون باشم. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
متاسفم عزیزم .انشالله که درست میشه .منم ماه پیش به خاطر بالانرفتن ضخامت انتقالم کنسل شد

شما دلیل اینکه بالا نرفت چی بود ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما دلیل اینکه بالا نرفت چی بود ؟

چیزی نگفت دکتر .البته مال من بد هم نبود 7/7 بود ولی دکتر گفت چون اهدایی هستی میزاریم بهتر بشه 

استرادیول خارجی مصرف نکردی ؟من آندومترم با خارجی بهتر رشد میکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم، خدا خودش دلت رو شاد کنه، امید من رو هم ناامید نکنه. استرسم از چند روز پیش خیلی وحشتناک ...

ترو خدا به خودت استرس نده باران جون .برا جوجمون خوب نیست .ماها اینقدر سختی کشیدیم که دیگه سر هر مساله ای بهم میریزیم و حساس میشیم وگرنه انشالله که چیزی نیست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چند تا فاکتور خیلی بالاست. از طرفی گلبول های سفید به شدت بالاست. حتی خودم چیزی بشم مهم نیست فقط از خ ...

بآران جان نگران هیچی نباش خدا ی بار معجزشو نشونت داده مطمئن باش خودش مواظبش هست انشالله برا خودتم اتفاقی نمیفته عوارض کروناست  همه مون اگه از این آزمایش ها بدیم ی چیزی توش پیدا میشه، من ی دکتر عالی میشناسم تو مجازی وقتی مشکلاتمون رو بهش گفتم گفت همش اثر واکسن و کروناست خیلی عوارض به جا گذاشته

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
چند تا از دوستاشم تو همین سن شدن ولی اینکه طولانی شده پریودش اذیتم میکنه باید ببرشم متخصص زنان تنبلی ...

عزیزم الان دیگه بچه ها توی همین سن پریود میشن ،سن پریود اومده پایین واینکه اوایل پریود کلا پریود نامنظم میشه بعد دو سه سال سر موقع میشه و خونریزیشم عادی میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم ان شاالله همه چی این دفعه به بهترین وجه پیش میره. اره ب نظر منم حتما هیسترو کن. پولیپ من ...

خدا کنه عزیزم 

پولیپ داشتی و توی سونو معلوم نمیشد،  داخل رحمت درد هم داشتی؟من درد دارم احساس میکنم پولیپ یا فیبرم چیزی باشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
اره. هر دو هفته یه بار تا پایان هفته ۱۲. من آخریش رو به خاطر کرونا هفته ۱۳ تزریق کردم.

منم هر سه هفته دکتر گفته بزنم تا هفته ۲۰ نکنه عوارض داشته باشه

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

دوستان مهربونم، ممنون به خاطر دلگرمیها و دعاهای خیرتون. با پیامهاتون بغضم گرفت. خدا شکر که شما هستید و ندیده و نشناخته مهرتون هست.

ان شااله که به زودی و سلامتی دل خودتون شاد بشه. دوستانی که منتظر اند به سلامتی باردار بشند و دوستانی که باردارند به سلامتی تا آخر راه رو سپری کنند.

منم هر سه هفته دکتر گفته بزنم تا هفته ۲۰ نکنه عوارض داشته باشه

عوارض که همه داروها دارند. با این سرمها  احتمال کبد چرب هم هست. بلاخره لیپید خارجی وارد بدن میشه.

ولی چرا به شما گفتند تا هفته ۲۰؟ به من گفتند بعد هفته ۱۲ دیگه معنی نداره ادامه بدند.

خانوما من چون تو انتقال پردنیزولون ۵ داشتم و روزی یکی آنوکسا از روز انتقال داشتم .الان برای آزمایش های ایمنی انعقادی باید صبر کنم اثر اونا بره یا میتونم آزمایش  رو بدم

2810