2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044137 بازدید | 684361 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادی جون، سونو ان تی شما کی هست؟ ان شااله که ان تی به سلامتی میری و خبر خوش رو برای ما مینویسی. من ...

ان شاءالله همه چی خوب پیش میره عزیزم، ما هم قابل باشیم دعا می کنیم این روزا و شبای پر از استرست زودتر تموم بشه و ب سلامت بغلش کنی.

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
دوست عزیزی که پرسیدی پبام ات پیدا نکردم نشاسته گندم استفاده کنید که تکه تکه است اون دوست مون که گف ...

ان شاالله خوش خبر میای گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تهران وحشتناک سخته برام،همین رشت بایدببینم اینبارباکدوم دکتربرم واقعادیگه مغزم نمیکشه،نمیدونم چیکارک ...

جانان یعنی همسرت زود زود میره دکتر براش دارو‌ مینویسه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آلا جون همیشه اینطوری بوده که وقتی مرکزی نمیتونه کارش رو درست انجام بده، میندازه گردن بیمار و یا یه ...

ممنونم باران جان❤️❤️. از دعاهای خیرتون منم فراموش نکنین. اینجام اگه ب نتیجه نرسیم دیگه نمیتونیم ادامه بدیم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم درکت میکنم منم سه بار تخمک کشی سه بار انتقال تازه یا بارم مثبت شد کلی امید اخرم نموند این حالت ...

نه عزیزم ممنون که راهنمایی کردی حداقل اگه بخوام باز اونجا برم آشناترم  و خودم پیگیر میشم، خواهر من سنی ندارم و از ۲۲ سالی درگیر دوا درمونم با دست خالی، از اول زندگیمم که نگم چقد سختی کشیدم، واسه اینه که یهو افتادم و دیگه تاب بلند شدن ندارم الان چند روزه خونه بابام اومدم فک میکنم افسردگی گرفتم با هر آهنگی میزنم زیره گریه اینا همه به کنار باید جواب ی جماعت بی عقلم بدم من که میگم خدایا حداقل بهم آرامش بده دیگه هیچی نمیخوام

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
شادی جون، سونو ان تی شما کی هست؟ ان شااله که ان تی به سلامتی میری و خبر خوش رو برای ما مینویسی. من ...

الهییی. بسپار دست خدا ان شااالله همه چی عااالیه. هر روز براش ایه الکرسی بخون ک خدا خودش محافظش باشه. هر چند ی مقدار استرس طبیعیه

قربون محبتت خواهری،ممنون ک پیگیربودی،خیلی عذاب کشیدم،ای وی ای جی زدم دستم ورم کردیه هفته نمیتونستم & ...

الهی چقدر ناراحت شدم منفی شدین .خدا به دلتون آرامش بده .میدونم واقعا سخته 😔😔😔 ان شاالله بزودی خدا دلت رو شاد کنه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شما دوتا بچه رو با ای وی باردار شدین؟

نه دارو تحریک تخمدان دادن ولی بار اول گرفت تخمدانام از وقتی یادمه پلی کیستیکن ولی سنم اون موقع کم بود  حالا نمیدونم پلی کیستیکم همون تنبلیه یا نه

اگه سیکلت خیلی طولانی باشه نه دیگه نمیشه منظورم معمولا تا ۱۷ سیکل تخمک کشی میکنن .اگه بیشتر دارو مید ...

❤️❤️

ممنوونم عزیزم. دلم گرمه ب دعاهای شما. وگرنه اون یکی مرکز دیگه اب پاکی رو ریخت رو دستم و گفتن تخمک اه ...

آخه من نمیدونم این چ استدلالی هست .مگر میشه اسپرم بد باشه و کیفیت تخمک بتونه جبران کنه .بعدش هم اونها که از ژنتیک اسپرم خبر ندارن فقط از روی ظاهر انتخاب میکنن .من قبلا از جنین شناسی رویان هم پرسیدم گفتن که کیفیت هر دو مهمه .انشالله که اینبار نتیجه همه سختی هات رو میبینی عزیزم .توکل بر خدا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...