2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044109 بازدید | 684359 پست
سلام طوطیا جان خوبی عزیزم؟شما که مشکل ضخامت نداشتی درسته ؟پس حالا چرا اینطور شد ؟

ممنون عزیزم

من بعد از سقطم کورتاژ شدم متاسفانه بخاطر کورتاژ هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیزی که پرسیدی پبام ات پیدا نکردم نشاسته گندم استفاده کنید که تکه تکه است اون دوست مون که گف ...

شادی جون، سونو ان تی شما کی هست؟ ان شااله که ان تی به سلامتی میری و خبر خوش رو برای ما مینویسی.

من هم خیلی استرس دارم🥺 دو هفته دیگه سونو انومالی دارم. تا الان هیچ سونو بررسی انجام ندادم. هر بار فقط قلب جنین رو چک کردند که ضربان داره. فقط سل فری دادم. خیلی نگرانم. کاش میتونستم الان برم. اصلا شبها خوابم نمیبره

شادی جون، سونو ان تی شما کی هست؟ ان شااله که ان تی به سلامتی میری و خبر خوش رو برای ما مینویسی. من ...

برای من دکتر گفت از ۱۲ اذر تا ۱۹ اذر می تونی انجام بدی

پذیرش ۱۷ اذر نوبت داد

یعنی دو روز آخر

انشاا....سونوی شما خوب باشه وبه سلامت بغلش کنی

شادی صدام کنید
الان نمی‌دونم نشاسته گندم مصرف کنم یا ذرت 

عزیزم خوراکی به اون اندازه که بخواد فورا تو سیکل باشی تاثیر بذاره نیس.دارو شیمیایی تا خوراکی فرق داره . من شنیدم پودر جوانه گندم خوبه .بعد اون که میگن گرمی نخورید منظورشون تو پریود چون دیواره رحم ریزش میکنه عصاره چیزایی گرم رو بخوری مقدار پریود بیشتر میشه دیواره رحم نازک میشه ولی بعد از پایان پریود دیگه ریزشی نداره که بترسی بعد هم شما میگی من لوبیا دوست دارم من اگه باشم دوستم نداشته باشم بخاطر بچه میخورم نمی‌دونم والا😅شوهرم خرنوب به جوراب ده سال نشسته میداد بنده خدا سر میکشید بخاطر بچه

دخترم امسال کلاس چهارمه کوچیکم اوله  خیلی فشار رومه پارسال کسی نمیدونست بچه میخوام راحت بودم ا ...

خدا حفظ شون کنه😍

😔😔 منم همه میدونستن تو خونواده. واقعا آزار دهنده بود. همه از رو محبت و ... هی میپرسیدن چی شد چ علایمی داری و....

این دفعه ب کسی نگفتم هنوز.گفتیم فعلا نمیخوایم دیگه. امیدوارم موقعیت جور بشه و نگم. مادر شوهرم مریضه و خیلی نمیتونه تنها بمونه. چند وقتا که خیلی زیاد میاد و ی هفته ده روز میمونه.

اگه تو سیکل پانکچر یا انتقالم بیاد مجبور میشم باز بگم😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خدا بد بندشو نمیخواد من همون اولم که شما گفتی ابن سینایی به بعضی از بچه ها گفتم با اینکه یه با ...

من الان گیج ترین آدم دنیام نمیدونم باید چکار کنم اون موقعه که دنبال مرکز خوب بودم همه میگفتن ابن سینا بهترینه حالا میگن به درد نمیخوره این همه هزینه کردم هیچی به هیچی نمیدونم تقصیره منه تقصیره دکتره و... اصلا کاش میمردم و پا تو این راه نمیذاشتم من از سردرگمی بیزارم که الان چند ماهه دچارشم و به حدی استرسم رو زیاد کرده همش افت فشار دارم دیروز فشارم ۹ رو ۶ بود 😐 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام  من سوال پرسیدم فقط یک نفر پاسخ داد،  مجددا دیشب قرص استرادیول به صورت واژینال گذاش ...

سلام عزیزم. ببخشید من استرادیول واژینال نداشتم برا همین نتونستم جوابی بدم. بچه ها بدونن حتما کمک می کنن.

من فقط ی بار سیلدنافیل رو واژینال داشتم. خیلی هم سعی مزکردم تو بذارم. ولی دو سه روز بعد ب صورت خمیر شده بیرون میومد. نمیدونم اصلا ب درد میخورد یا نه.

کاش از دکترتم بپرسی 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تو دو تای قبلی همیشه سونو روز ۸ تاریخ پانکچرم تعیین میشد فک کن سه چهارتا ۱۷-۱۸  اینا داشتم س ...

اگه سیکلت خیلی طولانی باشه نه دیگه نمیشه منظورم معمولا تا ۱۷ سیکل تخمک کشی میکنن .اگه بیشتر دارو میدن من جایی ندیدم شاید بشه

چه چیزهایی ضخامت رحم کم میکنه  چی زیاد میکنه  من هم زعفران و دارچین خوردم که بعد متوج ...

برا ضخامت آب زیاد خوردن خوبه، پیاده روی، لوبیا سبز، تخمه کدو تنبل  اینا رو یادمه ک دوستان مبگفتن

نشاسته هم اگه یبوست دارین نخورین

نمیدونم  من دیروز عضو شدم فکر کردم کلی پاسخ ببینم اما فقط یک نفر  ان شاءالله انتقالت مثب ...

کیسه آب گرم هم خوبه.من از اول پریودم کیسه آب گرم گذاشتن با روغن سیاه دونه چرب کردم لوبیا سبز یک روز درمیون زیاد خوردم پیاده روی و درازنشست میرفتم وقتی روز یازده سونو شدم ضخامتم۱۲ و دکتر راضی بود اما از همون روز پروژسترون به مدت پنج روز برام  تزریق شد دکتر گفت وقتی پروژسترون بزنی ضخامت کم میشه اما واست هرچقدر کم بشه چون الان عالی هستی مشکل ایجاد نمیشه بعد از پنج روز که پروژسترون زدم سونو شدم ۸/۵ بود ضخامت 

من الان گیج ترین آدم دنیام نمیدونم باید چکار کنم اون موقعه که دنبال مرکز خوب بودم همه میگفتن ابن سین ...

عزیزم درکت میکنم منم سه بار تخمک کشی سه بار انتقال تازه یا بارم مثبت شد کلی امید اخرم نموند این حالت طبیعی ولی مطمینم زودی خوب میشی منم اول سردرگم بودم میگفتم دیگه ادامه نمیدم اما سره یک ماه بازم بهش فکر کردم مطمینم شمام زودی خودتو جموجور میکنی ما مادران قویی میشیم چون صدبار زمین میخوریم و بازم مجبوریم روپامو وایستیم پس به خودت زمان بده درمان هر دردیه واقعا خیلیام از ابن سینا نتیجه گرفتن ولی برایه من اونجوری بود شایدم از مرکزتم نباشه نمیدونم ولی خواستم تجربممو بهت بگم امیدوارم نگرانیتو بیشتر نکرده باشم

الهی قربونه مهربونیاتون بشم من     ممنون دوستم ان شاءالله شاهد روزای قشنگت باشم

ممنوووونم قربووونت برم. همچنین❤️😍😍😍