2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست
امروز تولدمه و بهترین هدیه رو از شما گرفتم. ممنون برای این همه مهربونیت

تولدت مباااارک عزیزم😍😍ان شاالله حاجت روا ب خیر بشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از تفاوت هایی که برای من داشت، این بود که من دو بار جاهای دیگه پانکچر شدم ولی توی مام با یک بار ...

قبلا کجا بودی منم میخوام برم خدا کنه برایه منم خوب باشه من مشکل تشکیل شدن جنین ندارم ولی میگن تو تعیین جنسیت ابن سینا خیلی از جنینارو از بین میبرن میگن اون جنسیه که شمانمیخوای حالا نمیدونم راسته یا دروغ حالا بینم مام چه جوری عمرا ابن سینا برم

بچه هاکسی ازثمین خبری نداره؟خیلی دلم براش تنگ شدsamin11@

منم خیییلی ب یادش میفتم. ولی خیییلی وقته نیومده اصلا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تولدت مباااارک عزیزم😍😍ان شاالله حاجت روا ب خیر بشی

الهی قربونه مهربونیاتون بشم من  

ممنون دوستم

ان شاءالله شاهد روزای قشنگت باشم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
فولیکول ها معمولا تا هفته اول خیلی فاصله رشد ندارن وارد هفته دوم که میشن یهو از هم فاصله می‌گیرن بخا ...

من تو دو تای قبلی همیشه سونو روز ۸ تاریخ پانکچرم تعیین میشد فک کن سه چهارتا ۱۷-۱۸  اینا داشتم سه تا اینا ۱۱-۱۳، انقد تفاوت. و تو هر دو ۱۱ سیکلم پانکچر شدم.

تو این مرکز بار اولی هس ک فاصله ها بقول شما کمتره. حالا اگه فولیکولایی بعدا باشن ک نابالغن اونا رو میشه تو شانگهای برا مرحله دوم بالغ کرد دیگه نه؟

ممنونم الهه جون از محبتت و دلسوزیت 😍😘 ان شاالله که همه چی خوب برات پیش بره  الهه جون توی سی ...

سلام عزیزم

ان شاالله همه چی این دفعه به بهترین وجه پیش میره. اره ب نظر منم حتما هیسترو کن. پولیپ منو هم سونو نشون نمیداد. 

سلام عزیزم خوبی من دوبار وارد سیکل شدم ضخامتم اوکی نشد که انتقال بدم کنسل شد  دکترم گفت این دف ...

سلام طوطیا جان ممنونم عزیزم.

عه چه جالب نمیدونستم استرادیول آمپول هم داره. نه تا حالا من نداشتمش. الهی که با همین ضخامت کلی بالا بیاد و انتقال موفقی داشته باشی

انشاالله که کلی جنین با کیفیت تشکیل میشه عزیزم .نگران نباش

ممنوونم عزیزم. دلم گرمه ب دعاهای شما. وگرنه اون یکی مرکز دیگه اب پاکی رو ریخت رو دستم و گفتن تخمک اهدایی باید بگیرم. 

تا حالا همش میگفتن مشکل از اسپرمه یهو این دفعه گفتن نه تخمکه چون اسپرم رو بهترینش رو انتخاب می کنیم.

نمیدونم واقعا. اونجا خیلی ناامید شدم گفتن دو راه داری یا تخمک اهدایی یا آز ژنتیک بدین اگه مشکلی نبود انقد پانکچر کنیم ک جنین های زیادی تشکیل بشه بعد انتقال رو شروع کنیم.

سلام  من سوال پرسیدم فقط یک نفر پاسخ داد،  مجددا دیشب قرص استرادیول به صورت واژینال گذاش ...

یه مقدار همیشه میریزه بیرون. شیاف پروژسترون هم همینطوره. ولی حداقل دو بند انگشت بفرست داخل

دوست عزیزی که پرسیدی پبام ات پیدا نکردم

نشاسته گندم استفاده کنید که تکه تکه است

اون دوست مون که گفتند لدبیا سبز دوست ندارند عزیزم واقعا تاثیر داره چشمات ببند بخور هم تو غذا هم همینجوری خالی خالی ابپز کن بخور

بچه ها هر کس پیام های من می بینه اگه از دلش گذشت دعام کنه سونوی ان تی خوب باشه

شادی صدام کنید
ممنوونم عزیزم. دلم گرمه ب دعاهای شما. وگرنه اون یکی مرکز دیگه اب پاکی رو ریخت رو دستم و گفتن تخمک اه ...

آلا جون همیشه اینطوری بوده که وقتی مرکزی نمیتونه کارش رو درست انجام بده، میندازه گردن بیمار و یا یه راه ساده تر رو انتخاب میکنه

ان شااله اینبار حتما نتیجه مثبت میگیری.

دوست عزیزی که پرسیدی پبام ات پیدا نکردم نشاسته گندم استفاده کنید که تکه تکه است اون دوست مون که گف ...

بهت قول میدم به لطف خدای مهربون همه  چی خوبه

فقط ازت خواهش می کنم اینقد استرس به اون فرشته معصوم نده

به حق امام حسین (ع)، خودش حافظ فرشته ت باشه عزیزم. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
انشالله جور میشه عزیزم برات دعا میکنم انشالله خدا جواب تلاش هانونو بده خیلی خوشحال شدم گفتی یک دست ر ...

قربووونت برم پروانه جون. ان شاالله برا شمام بهترینا پیش میاد.

چند تا تفاوت داشت روش اینا .نمیدونم کدوم موثرتر بوده. اول اینکه قبل شروع سیکل از ۲۰ پریود تا ده روز روزی ۲ تا استرادیول صبح و شب داشتم( اینو یکی از دوستان گفت که برا همین یکدست شدن میدن) . تو سیکل پانکچر هم همون دارو تقویتیایی ک از قبل داشتم اووابوست و کیوتن و dhea و کوآلی فول و ویتدمین دی اینارو گف ادامه بدم. دو تا داروی جدید اضافه کرد ک تو قبلیا نداشتم یکی دوفاستون که دوتا صبح دو تا شب دارم. و آزیترومایسن شبی یکی برا هر دومون.

من روز ۶ و ۷ پریود دردای وحشتناک داشتم انقد ناراحت بودم گفتم تخمکا ازاد شد این دفعه هم. روز ۸ اصلا درد نداشتم. موقع سونو هم به دکتر گفتم که قبلا سابقه داشتم حتما ی چندتایی آزاد شدن. خنده اش گرفت گف نگران نباش اون داروها برا همین کنترله که  مشکل پیش نیاد. 

توکل ب خدا 

اهان یادم رفت تو مرکز قبلی سینال میدادن با hmg . اینجا فقط سینال دادن hmg ندادن‌.