2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044016 بازدید | 684354 پست
مشتاق من تاحالا برخورد خوب ندیدم ارث پدرشون میخواند ازآدم

بین اون همه پرسنل یک نفر حتی یک نفر برخوردش با بیمارها خوب نیست .و چقدر این بده و حس حقارت به آدم دست میده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امروز تولدمه و بهترین هدیه رو از شما گرفتم. ممنون برای این همه مهربونیت

تولدت مبارک عزیزم .به همه خواسته های دلت برسی 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پروانه جون خوبی عزیزم مرحله مقدماتی 😅هیچی عزیزم کارم جور نمیشه که شروع کنم هر سری یه اتفاقی می ...

سلام عزیزم منم همینم انگار سنگ میوفته جلو پام ولی چه بهتر از طرفی در حال کاهش وزنم وروزی مرتب یک ساعت پیاده رویی میرم امیدوارم خوب باشه منم اخرای برج ۹ پری جون تشریف بیاره میرم مام برایه تشکیل پرونده به قول شما اگه پول جور بشه برج ۱۰یا ۱۱ تخمک کشی کنم میترسم سال اینده هزینه ها سربه فلک بکشه امسال حداقل سیکلمو شروع کم به نظرت به شوهرم چیا بدم جنین پسرم بیشتر بشه خودم که ازشو بده میخوام عرق کاسنی فرتیل اید و ویتامین ای و سی بدم بهش 

سلام شادن جون خوبی چخبرا گل پسری خوبه؟

سلام عزیزم❤ ممنون، شما خوبی؟ پسرمم خوبه خداروشکر، فقط نمیدونم چرا تاخیر حرکتی گرفت دکترا میگن بخاطر اینه که یه مقدار زودتر و کم وزن به دنیا اومد، الان ۲۰ ماهشه تازه داره ۴-۵ قدم میره

دعا کن پسرم زودتر راه بیفته خیلی استرس کشیدم براش

خیلی خوبه بچه های قبلو اینجا میبینم یاد اون روزا میفتم🥰

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام به همگی خوبین  چه خبرا کیاا مامان شدن کیا منفی شدن  منم که دوبار رفتم واسه انتقال و ...

سلام طوطیا جان خوبی عزیزم؟شما که مشکل ضخامت نداشتی درسته ؟پس حالا چرا اینطور شد ؟

خداروشکر عزیزم؛  بله ۶ هفته هستم شادن جون، 😗

عزیزدلم،خیلی خیلی مبارکت باشه🥰🥰🥰

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام پروانه جون خوبی عزیزم مرحله مقدماتی 😅هیچی عزیزم کارم جور نمیشه که شروع کنم هر سری یه اتفاقی می ...

دخترم امسال کلاس چهارمه کوچیکم اوله 

خیلی فشار رومه پارسال کسی نمیدونست بچه میخوام راحت بودم از وقتی پارسال سقط کردم همه سرک میکشن یعنی نمیتونم تو یه جمع برم میگن نمیخوایی بیاری صد نفره میریزن سرم الان دوستان میگفتن حرف ادمو اذیت میکنه میفهمم امان از ادمای فضول که متاسفانه پرن 

سلام 

من سوال پرسیدم فقط یک نفر پاسخ داد، 

مجددا دیشب قرص استرادیول به صورت واژینال گذاشتم اما ببخشید فقط به اندازه دو بند انگشت جلوتر گذاشتم 

تا صبح هم بلند نشدم صبح دیدم روی لباس زیرم پخش شده 

الان اون اثر کرده؟

وقتی روی لباسم بود پس حذب نشده درسته 

بچه هاکسی ازثمین خبری نداره؟خیلی دلم براش تنگ شدsamin11@

واقها منم نمیتونم تگش کنم خیییلی تو فکرش بودم اخرین بار تو ابن سینا تخمککشی کرد یادم بیستو چند تام جنین براش تشکیل شد یه بارم انتقالش منفی شد تو ابن سینا دیگه از اون به بعدشو بی خبرم کاش میومد فکر کنم ۱۸     انتقالش بود 

تولدت مبارک، ان شااله سال دیگه روز تولدت رو با نینی (هات) جشن بگیری.

ای جووونم، ممنون باران مهربونم  

ممنون از آرزوی قشنگت   ان شاءالله

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

خانمها لطفاً کسایی که انتقال جنین داشتن از نشاسته مصرف کردن میشه بگید چه نشاسته ای بخوریم .من نشاسته گندم خریدم نزدیک انتقالم بود خوردم چند روزی قبلش ولی روز قبل انتقال ضخامت اندومترم آمد پایین کنسل شد بعد که سرچ کردم دیدم گندم گرمه آخه گرمی که میخورم رحمم نازک میشه .میشه راهنمایی کنید

تولدت مبارک عزیزم .به همه خواسته های دلت برسی 🙏

ممنون مهربونم، ان شاءالله حاجت روایی شما و همه دوستان خوبم تو این تاپیک  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خانمها لطفاً کسایی که انتقال جنین داشتن از نشاسته مصرف کردن میشه بگید چه نشاسته ای بخوریم .من نشاسته ...

چه چیزهایی ضخامت رحم کم میکنه 

چی زیاد میکنه 

من هم زعفران و دارچین خوردم که بعد متوجه شدم ضخامت کم میکنه 

یکجا خوندم یک نفر نوشته بود بعد از انتقال فقط روز اول نشاسته بخورید زیادش برای جنین ضرر داره 

ب سلامتی عزیزم  توکل بخدا ان شاالله این دفعه دست پری عزیزم

ممنووونم عزیزم. ان شاالله با دعاهای شما❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همش خوردم این چند ماه حتی ژل رویال ، جنین شناس گفت بدنت به دارو جواب نداده دلیلش این بوده دلیل خواصی ...

عزیزم خدا بد بندشو نمیخواد من همون اولم که شما گفتی ابن سینایی به بعضی از بچه ها گفتم با اینکه یه بارم اونجا مثبت شدم ولی ابن سینا مثله سال ۹۸و۹۹ نیست خواهر خیییییییلی کم دقت شدن انصاری پور که حرف اولو میزنه از همشون بدترنن به نظرم قصور خودشونه داداش من اصلا دکتر گفت نمیتونی شاید بچه دار بشی یه درصد اسپرم سالم داری واریکوسل دی اف ای داشت اینارو مام فهمیدن تو ابن سینا گفتن سالمی یه قرص بهش ندادن وارد سیکل شد ۲۴تا فولیکول خوشحال شدن ۱۱ تا تخمک اخرم یه جنین غیر قابل فریز اونجا نموندن همون ماه رفتن مام گفت اصلا نمیتونی وارد سیکل بشی باید سه تا ۶ماه دارو بخوره میگفت چه طور نفهمیدن یه اشتباه باعث کلی هزینه بهخوام بنویسم واقعا طولانی میشه ازاخرای ۹۹ که اونجا بودم بیشتر از صد بار اشتباه دیدم حالا نمیگم برو مام چون واقعا نمیدونم اونجام چه جوریه برم ببینم اونجور که میگن هست ولی به نظرم مرکزتو عوض کن دروغه بدن به دارو جواب نداده تخمک تا بالغ نشه نباید تخمک کشی کنن ببخشی طولانی شد

2810