2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044015 بازدید | 684354 پست
سلام عزیزم عااااره پ چی فک کردی ،گفتم ک تا روزی ک دکتر نشینه رو ب روم بگه خانوم دیگه کنسل بی خیال من ...

خوشبحالت واقعا احسنت داری، حالا من شوهرم گیر داده که ادامه بدیم میگه توکار نداشته باش من پول جور میکنم ولی من میگم نه دیگه نمیتونم دیروز با جنین شناس صحبت کردم خودشم شکه شده بود میگفت همه چی روی کاغذ عالیه این که نشده عجیبه کلی باهام حرف زد که ادامه بده گفتم دیگه نه😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
@عبدالواحد       عزیزم من مرکزمو عوض کردم. یادت باشه دو بار سیکل انتقالم ب خاطر ...

ممنونم الهه جون از محبتت و دلسوزیت 😍😘

ان شاالله که همه چی خوب برات پیش بره 

الهه جون توی سیکل پانکچر هستی؟چند روز پیش تاپیک رو درست نخوندم

من داخل رحمم چند سال درد میکنه باید یه بررسی درست بشه تا الان که دکتر زنان رفتم و سونوی مطب کردند گفتند رحمت فیبرم اینا نداره 

به نظر خودم باید سونوی سه بعدی یا هیسترو بشم ببینم دلیل این درد و بالا نرفتن ضخامتم از کجاست 

یه دکتر خوب توی شیراز  کسی سراغ داره لطف کنه بهم معرفی کنه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبحالت واقعا احسنت داری، حالا من شوهرم گیر داده که ادامه بدیم میگه توکار نداشته باش من پول جور میک ...

عزیزم ماها که شوهرامون ضعیف هستن کلا فکر می‌کنیم خودمون هیچ مشکلی نداریم چون من خودم اولش فکر می‌کنم کامل بدون نقص ام با تخمک کشی ها فهمیدم خودمم تنبلی دارم ولی همش قبلش مینداختم گردن همسرم بنظرم خودتم تقویت کن چون پنج تا تخمک اونم نابالغ که ربط به بدن خودت داره  شما هم قبلش تقویت بیشتری کن منظور فقط ویتامین ای و سی و اینا لازم نیس مکمل مثل اووابوست ژل رویال یا هرکار دیگه ای انشالله نتیجه بگیری

عزیزم ماها که شوهرامون ضعیف هستن کلا فکر می‌کنیم خودمون هیچ مشکلی نداریم چون من خودم اولش فکر می‌کنم ...

شما که تا ابن سینا رفتی ایندفعه برو مام عجله برای رفتن نکن هزینه ش رو تهیه کن دوتاتون قبلش تقویت بشین برای بعضی بدن ها تقویت خوب جواب میده بعضیا خیلی نه امیدوارم دسته اول باشی و خیلی خوب جواب بگیری

عزیزم ماها که شوهرامون ضعیف هستن کلا فکر می‌کنیم خودمون هیچ مشکلی نداریم چون من خودم اولش فکر می‌کنم ...

همش خوردم این چند ماه حتی ژل رویال ، جنین شناس گفت بدنت به دارو جواب نداده دلیلش این بوده دلیل خواصی نداشته، من میگم اگه خدا میخواست که براش کاری نداشت تشکیل می‌شد و بچه دار می‌شدیم لابد خدا نمیخواد دیگه کاری نمیشه کرد

شما که تا ابن سینا رفتی ایندفعه برو مام عجله برای رفتن نکن هزینه ش رو تهیه کن دوتاتون قبلش تقویت بشی ...

من کلی تحقیق کردم جنین شناس ابن سینا بهترینه واسه همین اونجا رو انتخاب کردم

من کلی تحقیق کردم جنین شناس ابن سینا بهترینه واسه همین اونجا رو انتخاب کردم

بعدم هزینه همین هم بعد سه سال جور شد، البته دیگه نمیخوام ادامه بدم اگه شوهرم قبول کنه

من یه باز رفتم داروخونه مشتاق خیلی با تندی برخورد میکنن مخصوصا اون پیرمرده😬

مشتاق من تاحالا برخورد خوب ندیدم ارث پدرشون میخواند ازآدم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

[QUOTE=260203873]چقدر خوبه که اینارو میگین . ایشالله خیر ببینی من نخواستم توالت فرنگی بگیرم ولی با این حرف شما حتما م ...[/QUOTEممنون عزیزم.

خانم هایی که مثانه شون خیلی پر بود بالافلصله بعد از انتقال رفتن سرویس بهداشتی

من مثانه ام خیلی پر نبود

حدود یه ربع بعد از انتقال رفتم سرویس بهداشتی

شادی صدام کنید
عزیزم شما گه مام رفتید راهنمایی می‌کنید که قبلا مثلا پاسخگویی جنین تون چقدر بوده تو مراکز دیگه ولی ت ...

یکی از تفاوت هایی که برای من داشت، این بود که من دو بار جاهای دیگه پانکچر شدم ولی توی مام با یک بار پانکچر به اندازه اون دو بار که قبلا انجام دادم جنین داشتم، 

و اینکه خداروشکر با اولین انتقال توی مام مثبت شدم، 

انشااله شما هم به زودی نتیجه میگیرین، 

@عبدالواحد       عزیزم من مرکزمو عوض کردم. یادت باشه دو بار سیکل انتقالم ب خاطر ...

سلام عزیزم خوبی من دوبار وارد سیکل شدم ضخامتم اوکی نشد که انتقال بدم کنسل شد 

دکترم گفت این دفعه با آمپول استرادیول شروع میکنه واسم شما تا حالا امپول استرادیول زدین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام به همگی خوبین 

چه خبرا کیاا مامان شدن کیا منفی شدن 

منم که دوبار رفتم واسه انتقال ولی به خاطر ضخامتم کنسل شده 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنونم گلم❤️ توکل ب خدا ان شاالله هر چی ک خیره

انشاالله که کلی جنین با کیفیت تشکیل میشه عزیزم .نگران نباش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام پروانه جان. اره دوباره وارد سیکل شدم. مرکزمو عوض کردم یه مرکز دیگه میرم تو تبریز. ی مقدار روال ...

انشالله جور میشه عزیزم برات دعا میکنم انشالله خدا جواب تلاش هانونو بده خیلی خوشحال شدم گفتی یک دست رشد کرده انشالله اولش خوب بوده اخرشم خوبه فقط برایه یه دست رشد کردنش کاری برات کرده ؟دارو چی داری استفاده میکنی 

منم با بدبختی کمی پول جور کردم میخوام ابن سینا نرم چچون انقدر ازشون بی نظمی دیدم دیگه اعمتماد ندارم به امید خدا پریود بعدی برم مام برایه تش‌کیل پرونده 

2810