2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
قربون محبتت خواهری،ممنون ک پیگیربودی،خیلی عذاب کشیدم،ای وی ای جی زدم دستم ورم کردیه هفته نمیتونستم & ...

عزیزم انشاالله خدایهویی غافلگیرت کنه وتلافی این همه سختی دربیاد وبدون این دردسرا یه نی‌نی سالم بزاره بغلت

میفهمم سخته منم دوبار تجربش داشتم نابوددد شدم😔

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
بچه ها من بعد از سقط اولم به تشخیص اشتباه دکترم که گفت لوله هات بسته است کلینیک مهر رشت ای وی اف شدم ...

بعد تو مام فقط همین بگم که با همسرم داشتیم از مرکز خارج می شدیم پرسنل خدمات دنبالم دوئید به بهانه باز کردن مچ بندم گفت حتما از توالت فرنگی استفاده کن

یا تو اتاق عمل من اب نخورده بودم مثانه خالی بود خیلی استرس داشنم دو سه بار سوال پرسبدم گفتند اشکال نداره خانم دکتر حای خوبی جنین گذاشت دوباره که خواستم بیام تو بخش ازشون پرسیدم پرستارش انقدر مهربون بود گفت عمل ات خیلی خوب بود خیالت راحت باشه.

این ها چیرای کوچیکی نیست وقتی یه پرستار به وطایف اش اگاه وبذای وقت وجسم وهزینه واعصاب تو ارزش قائل حتما دکترش وجنین شناس وازمایشکاه اش همینطور.

حالامن روی مام تاکید ندارم همون ابن سینا ورویان هم همینطوره که امار مثبت بالا داره وگرنه تو هر بخشی کم کاری باشه امار مرکز میاد پایبن

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من بعد از سقط اولم به تشخیص اشتباه دکترم که گفت لوله هات بسته است کلینیک مهر رشت ای وی اف شدم ...

دکترت کی بودخواهر؟برامن بدون سونوانتقال داددکترعبدالهیان

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نمیادخواهرقدیمامیشدالان میگه بابداپلودکنی

روی دومی که بزنی این میاد روش بزنی میری تو گالریت و عکس مورد نظرت رو انتخاب میکنی

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
هزینش چقدر میشه ؟؟ این همون ازمایش ژنتیکه؟

گلم مدارک ناباروریتون‌با ازمایش که دکتر مینویسه ببرید بیمه تاییدیه بهتون میده هزینش خیلی کمتر براتون درمیاد من شوهرم ۳سال پیش انجام داد دقیق یادم نیس ولی حدود۲۰۰و۳۰۰شد با تاییدیه بیمه

عزیزم انشاالله خدایهویی غافلگیرت کنه وتلافی این همه سختی دربیاد وبدون این دردسرا یه نی‌نی سالم بزاره ...

فدات خواهر،جای غافلگیریم ندارم اخه تخمدانموبرداستم شیمی درمانی شدم ک بگم شانس طبیعی باردارشذن داشته باشم،همینجوری بایدعذاب علیم بکشم ایابگیره ایانه،شوهرم فقط میگه دردوبلات بخوره توسرم گریه نکن من بچه نمیخوام سلامتی توبرام مهمه،واقعاسلامتیم توخطره بااین حجم داروی هورمونی،واقعانمیدونم چی کارکنم ازکی راهنمایی بگیرم،کدوم دکتربرم اینبار،تعریف صدریوشنیدم تورشت،نمیدونم باهمبن عبدالیهیان ادامه بدم،درمونده شدم واقعا

مورفو شوهر منم ۲ هستش گفت خیلی هم نمونه ش خوبه اگه تا حالا نشده مشکل تون از تخمکه🙆🏻‍♀️

بهش گفتم پس چرا زده بالای ۴ نرمال خب شوهرم دو هست گفت ببین حتی اینایی هم که طبیعی بچه دار شدن ما اگه شوهراشون رو بیاریم مرکز و نمونه بگیریم خیلی هاشون ۴ نیست اون ۴ مال یه اسپرم کاملا طبیعی. و گفت حتی تو این وضعیت اسپرم شما حداقل باید باردار میشدی نهایت سقط می‌شد نه اینکه تازه چندبارم ای وی اف کردی و نشده .منظورم اسپرم هرچقدر کم هم باشه با تعداد تخمک کم ما اون چندتا دونه خوب پیدا میشه برو از همون تهران اهدایی بگیر خودشون از فرد گیرنده کلی آزمایش می‌گیرن و با اطمینان کامل تخمک کشی میشه 

دکتر نقشینه را من تو مطبش یبار رفتم خیلی دکتر خوب و مهربونی هس راستی هر کس که بخواد با یه دکتر باشه ...

نه گلم اگه رفتید مطب باید برید میلاد برا ای وی اف

روی دومی که بزنی این میاد روش بزنی میری تو گالریت و عکس مورد نظرت رو انتخاب میکنی

میزنم خواهری هیجی بازنمیشع قدیماازهمین راه میرفتم الان نمیدونم چرانمیارع

پس شما هم بهتر نبود وقتی میدوتستید رشت خوب نیس حداقل تو مام با تخمک خودتون میرفتین جلو؟حالا که شکر خدا باردار هستید ولی مام هم میگن با تخمک خودمون امتحان کنیم جوابش بهتره تا مراکز دیگه

[QUOTE=260186041]فدات خواهر،جای غافلگیریم ندارم اخه تخمدانموبرداستم شیمی درمانی شدم ک بگم شانس طبیعی باردارشذن داشته ...[/QUOTE

دوتا تخمدوناتون برداشتید 

ما میگیم برو مام تو میگی رشت😡

بخداتهران رفتن درتوانمون نیست،یبارامتحان کردیم واقعادهنمون سرویس شد،هی مخفیانه بروبیا،میرفتیم خونه عمم وخالم خیلی سخت بودهی دروغ بگوبخاطرکارشوهرم اومدیم فلان مدرکوبگیره،درتوانم نیس خواهر