2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044392 بازدید | 684384 پست
[QUOTE=260186041]فدات خواهر،جای غافلگیریم ندارم اخه تخمدانموبرداستم شیمی درمانی شدم ک بگم شانس طبیعی ...

چپوبرداشت راستم کوچیک وخطی،شد،حتمابایداسترومارین پروژستردن بخورم هرماه ک پریدشم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مهرنبودکه فقط دوبارباشیرین اصغرنیامطبش رفتم تومهرکارهای تخمک کشی وانتقال ایناش بودبعدظهیری،بعدالانم ...

اصغر نیا دکتر زنان وزایمان

به طور تخصصی روی ای وی اف کار نمی کنه

چندماه پیش یه خانم ۵۰ ساله داشت به کشتن می داد سر عمل برداشتن رحم اش

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس شما هم بهتر نبود وقتی میدوتستید رشت خوب نیس حداقل تو مام با تخمک خودتون میرفتین جلو؟حالا که شکر خ ...

من با تخمک خودم ۴ بار طبیعی باردار شدم قلب تشکیل نشد 

یکبار هم رشت با تخمک خودم ای وی اف کردم منفی شد 

شد ۵ بار

چندبار دیگه باید با تخمک خودم امتحان می کردم؟

اون یکبار هم که پانکچر شدم فقط یه جنین تشکیل شد این یعنی چی؟

قبل هر باداری طبیعی هم تمام این قرص هایی که تینجا می گید ابوبلست واسم های دیگه استفاده کردم ولی به جز یه ساک خالی هیچی تشکیل نمی شد

شادی صدام کنید
اصغر نیا دکتر زنان وزایمان به طور تخصصی روی ای وی اف کار نمی کنه چندماه پیش یه خانم ۵۰ ساله داشت ب ...

منم دونراینباروازواسطه اصغرنیاگرفتم بعدچنباررفتم ویزیت شدم براانتقال اماده شم دبدم اصلاجدیذاب مریض اهمبت نمیذه میگم پردنیرولون ب مامامیگه هرچی میگه براس بنویس میگم چحوری بخورم میگه هرجوردکترقبلیت گفته سرپادودقیفه حرف میزنه میرع،گفتم این بیشتراسترس میده بهم عبدالهیان لااقل دوکلمه گوش میده به حرفت ارامش داره هرچنداونم پردنیزولونمیدونس چطورقط کنم کی قط کنم

من با تخمک خودم ۴ بار طبیعی باردار شدم قلب تشکیل نشد  یکبار هم رشت با تخمک خودم ای وی اف کردم ...

عزیییزم،پردنیزولون یاسزم ای وی ای جی نگرفتی؟دکترت کی بود؟

بهش گفتم پس چرا زده بالای ۴ نرمال خب شوهرم دو هست گفت ببین حتی اینایی هم که طبیعی بچه دار شدن ما اگه ...

والا یه سری دکترا فقط بلدن بگند تخمکت کیفیت باید داشته‌باشه  من شوهرم تعداد وجهشش خیلی پایینه مورفوهم بین۱و۳میشه یه سری پیش یه فوق تخصص‌نازایی که یکی از بهترین دکترای اصفهان بود رفتم گفتم انتقالم منفی شده گفت تو یه جنین با کیفیت اول‌کیفیت  اسپرم مهمه بعد تخمک 

اگه به تخمک بود فقط  پس چرا جنسیت با اسپرم مرد تعیین میشه

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

سلام 

ان شاءالله همه شما خانمها نی نی هاتون سالم و صالح، خوشگل  بغل بگیرید و هرکی تو سیکل ان شاءالله نی نی های سالم و صالح خوشگل نتیجه سیکلتون بزودی باشه 

یک سوال دارم هر کی اطلاع داره پاسخ دادم سپاسگذارم.

امروز روز ۱۳ سیکلم ضخامت رحم ۵.۳ هست.

روزی ۴ تا استرادیول با ۲ تا استرادیول به صورت شیاف دارم. 

من زعفران و دارچین در چایی میریختم در این چند روز که متوجه شدم این دو ضخامت کم میکرده 

البته نه زیاد،

به غیر از لوبیا سبز (به این دلیل که دوست ندارم و واقعا نمیتونم بخورم) چه پیشنهاد غذایی برای ضخامت رحم دارید.

نشاسته و گوجه دیدم نوشته بودند.

منم دونراینباروازواسطه اصغرنیاگرفتم بعدچنباررفتم ویزیت شدم براانتقال اماده شم دبدم اصلاجدیذاب مریض ا ...

اره من انتقال مثبت عبدالهیان شنیدم

ادم دکتر خوب میگه خوب ازار ندیم دکترا الکی نقد کنیم که

شادی صدام کنید
من با تخمک خودم ۴ بار طبیعی باردار شدم قلب تشکیل نشد  یکبار هم رشت با تخمک خودم ای وی اف کردم ...

اینم بگم با تخمک خودم طبیعی هم تو مام بادار شدم نتیجه نکرفتم نتیجه اش ساک باذاری خالی دفرمه

ببین دارم با جزییاتش برات میگم که ابعاد تصمیم ام برات روشن بشه

شادی صدام کنید
چپوبرداشت راستم کوچیک وخطی،شد،حتمابایداسترومارین پروژستردن بخورم هرماه ک پریدشم

عزیزم انشاالله به زودی دامنت سبز بشه🙏

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
اره من انتقال مثبت عبدالهیان شنیدم ادم دکتر خوب میگه خوب ازار ندیم دکترا الکی نقد کنیم که

عبدالهیانم زیادانگارواردنیس ظهیری علمش بالاتره ولی توجهش ب بیمارکنه بااندونتر7برام جنبن انتقال داده بودعبدالیهات ب 8ونیم رسوند،جی سی اف اسم داخل رحمم تزریف کزذ