2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044123 بازدید | 684361 پست
خانم گل عزیزم میتونم بپرسم شما الان باردار هستین یا نه؟  تا الان چندبار پانکچر کردین چرا با این ...

سلام عزیزم ب امید خدا و دعای شما ،امروز معلوم میشه و انشاالله ک باشم ،

من بار سوم انتقال میدم ولی پانکچرم تعدادش بیشتر یکی دوبارش سر بی احتیاطی مرکز جنینا قبل انتقال از بین رفت ،مثلا تاریخ انتقالم تغییر کرد و جنین شناس بی اطلاع بود و از فریز خارج شده بودن و کل جنیناا رفت ، 

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از جمعه تا الان علائم سرماخوردگی دارم، یک ماه پیشم انفوولانزارو گرفتم نمیدونم چرا باز دارم ...

نه بابا کنسل برا چی سرماخوردگی که تاثیر نداره فقط قرصو دوا نخور بخور بده و همش دم کرده اویشن بخور

تو مرکز هم نگو سرما خوردم وگرنه سیکل را کنسل میکنن

بچه ها میشه من بخاطر کیفیت تخمک هام باردار نشده باشم

چون مشکل خاصی نداریم شوهرم اوکی هست خودمم چند بار عکس رنگی گرفتم لوله ها و رحم سالم بودن تخمک هم دارم رشد هم میکنه آزاد هم میشه ولی باردار نمیشم

بچه ها میشه من بخاطر کیفیت تخمک هام باردار نشده باشم چون مشکل خاصی نداریم شوهرم اوکی هست خودمم چند ...

عزیرم جنین شناس علت رو چی گفت نپرسیدی جرا از ۲۰تا تخمک فقط دو تا جنین تشکیل شده؟؟

نه گلم اینطوریم فکر نکن ، خیلی ها که مراکز خصوصی جواب نگرفتن رفتن دولتی و جواب گرفتن و درمقایسه با خ ...

ای بابا، خواهر دیگه جونی برام نمونده پر سرم سوال که چرا اینطوری شد دیگه توانش ندارم از اول، شاید ی بار پانکچر زیاد کاره سختی نباشه ولی واسه من ی کوه بزرگ بود که با بدبختی به نوکش رسیدم و دوباره لیز خوردم اومدم پایین اونم بی هیچ دلیل و نتیجه ای😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ای بابا، خواهر دیگه جونی برام نمونده پر سرم سوال که چرا اینطوری شد دیگه توانش ندارم از اول، شاید ی ب ...

امروز باز زنگ زدم میگن جنین تشکیل نشده فردا باز زنگ بزن حس میکنم دارن الکی وقت میدن و کلافه تر میشم 

بچه ها میشه من بخاطر کیفیت تخمک هام باردار نشده باشم چون مشکل خاصی نداریم شوهرم اوکی هست خودمم چند ...

شما داروهای پانکچرت چی بود؟ منم هیچ مشکلی ندارم و این اتفاق برام افتاده و تهش هیچ جنینی تشکیل نشد

بچه ها کسی بوده که برای هفته 24 براش سونو نوشته باشن. معمولا میگن برای هفته 28 سونو می نویسن دکتر من برای هفته 24 هم سونو نوشته. نگرانم کرده میگم نکنه خدای نکرده مشکلی باشه. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بله متاسفانه

شما چه مرحله ای هستین داروهای که برا پانکچر میدن چطوریه ایرانی یا خارجی

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
بچه ها کسی بوده که برای هفته 24 براش سونو نوشته باشن. معمولا میگن برای هفته 28 سونو می نویسن دکتر من ...

نه عزیزم نگران نباش تو بارداری های دو قلو دکترا بیشتر پایش میکنن جنین ها رو اگه خدایی نکرده چیزی بود قطعا بهت میگفت نگران نباش