2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044364 بازدید | 684381 پست
الهیکه خیرپیش روت باشه عزیزم،9ماهوراحت وبی استرس سپری کنی💜💜نی نیابلاست بودن؟حالت خاصیم داشتی تیرکش ...

الهی هرچی قبلش اذیت شدم از این ب بعد اذیت نشم دیگه

جنین هام هم جنین ۵روزه گذاشتن هم ۳ روزه

یدونه بلاست یدونه ۳روزه a یدونه ۳روزه b

اره زیر دلم خیلی تیر میکشه از روز دهم تقریبا

خدایا شکرت...
عزیزم‌بعد انتقال سرما خورده بودی چی خوردی خوب شدی ؟ دوستم انتقال داده سرما خورده ؟ 

من تقریبا ۷ یا ۸ انتقال بودم شدید تب و لرز گرفتم عطسه و سرفه بدن درد خیلی اذیت بودم رفتم دکتر بهم اموکسی سیلین داد با یه شربت سرم هم زدم با چندتا تقویتی تو سرم که یه کم جون گرفتم حالم بهتر شد . ولی دیگه سرم زدم بهتر شدم قرص شربت رو فقط دوروز خوردم . اگه مریض شده حتما بره دکتر . من الانم ۵ روزه باز شدید گلو درد و سرفه دارم😥😥 تو این ۳ سال کرونا فقط یه بار مریض شدم الان تو این ۳ ماه بارداری دوبار بد و شدید مریض شدم . اینسری هم باز اموکسی سیلین و شربت داد ۳ روز خوردم الان بهترم نمیخورم دیگه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم  انشالله خدا به تو هم ی نی نی سالم ببخشه توکل به خودش که بیشتر از همه از حالمون خبر دار ...

ان شاالله همگیمون 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الهی هرچی قبلش اذیت شدم از این ب بعد اذیت نشم دیگه جنین هام هم جنین ۵روزه گذاشتن هم ۳ روزه یدونه ب ...

الهی امین،بهترینهاروبرات آرزودارم خواهر🙏🙏😘😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

دوستای عزیزم فردا سونو دارم 

۹ هفته ام باز وقت سونو شده من از استرس دارم میمیرم

برام دعا کنید همه چیز خوب باشه و جفتشون سلامت باشن

با اینکه دو هقته پیش قلبشون تشکیل شده بود نمیدونم چرا باز میترسم

حالا برای من برعکس بود پانکچر اولم نتیجه اش بهتر از دوم بود 😊

برا منم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها تو سیکل پانکچر نمیشه مسکن خورد؟ من دارم از سردرد میمیرم. خیییلی درد زیادی دارم. حالت تهوعم دارم درست نمیشه 😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@khanomiman     سلام دوست عزیزم امشب به نیت حاجت روایی شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و ...

عزیزم ممنونم ازت الهی که شماهم به حاجت دلت برسی و بهترین ها برات رقم بخوره 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم اسم داروخانه رو میگی بهم؟لطفا

سلام عزیزم من بعد از انتقال منفی واقعا نمیتونم تو مجازی باشم دیدم ۲ بار ازم این سوال رو پرسیدین مجبور شدم جواب بدم من زنگ زدم غذا دارو شهرمون استعلام گرفت از کل کشور هرجا که بود نامه برام زد از اصفهان و تهران و هرجا بود واسه ده روزم جور کرد من جنوب کشورم شما به سازمان غذا دارو شهرتون زنگ بزنید اگه همکاری داشته باشن با یخچال های که دارو برای داروخانه ها میاد میارن براتون میرین تحویل می‌گیرین با گونال سه تا بلاست B داشتم که منفی شد و هزینه هاش موند فقط.انشالله شما موفق باشین🙏🏻🙏🏻

دوستای عزیزم فردا سونو دارم  ۹ هفته ام باز وقت سونو شده من از استرس دارم میمیرم برام دعا کنید ...

الهیکه همه چی عالی پیش بره برات خواهری💜💜🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود