2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044455 بازدید | 684390 پست

یه سوال دیگه ببخشید خیلی سوال میکنم 

من از بندرعباس میرم شیراز برا انتقال دکترم شیراز هست 

حالا همسرم میگه چندروز بمونیم بعد برگردیم 

اگه همون روز برگردیم مشکلی پیش میاد یا تأثیری تو نتیجه میزاره 

البته خوندم تجربیات دوستان که بلافاصله برگشتن شهرشون ولی دکتر من خیلی تاکید داره که چندروزی بمونم حالا نمیدونم بخاطر شرایط بدنی من همچین چیزی میگه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من توی شیردهی خیلی چاق میشممم. چندین سال رژیم بودم استعداد چاقی دارم گلی اگه جنین داشتی چرا ان ...

عزیزم دخترمو طبیعی باردار شده بودم قرار بود ۵ سالش بشه دومی رو بیاریم که یکم تنبلی کردم وقتیم که خواستیم شروع کنیم دکتر گفت شوهرم مشکل داره . حالا دیگه ۴ تا فریز دارم توکل بخدا پریود بشم میرم واسه انتقال . 

اون سینه رو که نمیخوره قشنگ بدوش نزار شیر توش بمونه کم کم خشک میشه . همیشه اینجوریه دختر منم یه سینه رو بیشتر میگرفت . ولی هر جوری شده اونم بهش بده . شیر خشکم میخوره ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزیزم. ان شااله به زودی و سلامتی یه معجزه قشنگ نصیبت بشه. شرایط من خیلی سخت تر بود، من فقط یه ...

ممنون گلم الهی نصیب همه بشه

ببخشید میپرسم اگه دوست داشتید جواب بدید غیرمورفو وحرکت تو تعداد هم مشگل داشت همسرتون

من۳۴سالمه

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
یه سوال دیگه ببخشید خیلی سوال میکنم  من از بندرعباس میرم شیراز برا انتقال دکترم شیراز هست  ...

عزیزم دکتر شیرازتون کیه؟من پیش دکتر افسون زارعی رفتم خوب نبود میخوام یک دکتر خوب توی شیراز انتخاب کنم 

دکتر رستمی هم مراجعاتش همش حضور یه؛ واسم سخته

دنبال دکتر خوب توی شیراز هستم نمیدونم کی خوبه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
اخه این فکرا چیه ننه مبارکه انشالله دوقلوئه برای همونه فکرای منفی رو دور کن همه چی عالیه🥰🥰🥰😍😍

چیکا جونم خوبی ؟ بچه ها خوبن؟؟ 

عزیزم صندلی ماشین چه مارکی گرفتی ؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ممنون گلم الهی نصیب همه بشه ببخشید میپرسم اگه دوست داشتید جواب بدید غیرمورفو وحرکت تو تعداد هم مشگل ...

دقیق یادم نیست اولش چقدر بود چون یادمه بالای ۸۰ درصد اسپرمهاش مرده بود. آزمایش های بعدیش سر مرز نرمال بود اما باز تعداد اسپرم مرده اش هم بالا بود

دقیق یادم نیست اولش چقدر بود چون یادمه بالای ۸۰ درصد اسپرمهاش مرده بود. آزمایش های بعدیش سر مرز نرما ...

ممنون که جواب دادین براما چشم انتظارا خیلی دعاکنید 🙏🌹

فقط شماهایی که بااین سختی باردارشدید حال و روز ما میفهمید😔

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
ممنونم بهارک جان  همسرم امروز قراره بره داروخونه دوسه تا معرفی کردین بهم شما و دوستای عزیزم هر ...

فقط هواست باشه اگه خودش همراه ویتامین سی نبود حتما وقتی اهن رو میخوری ی میوه مثل اب پرتقال یا اب پرتقال بخوری 

سلام خانوما من امروز روز ۱۴م بعد انتقالم هستم صبح آزمایش دادم بتام ۳۲۷۱ شده عددش خیلی بالا نیس؟ است ...

اخی خداروشکررررر،مبارکت باشه عزیزم،شایدچن قلوهستش😍😍الان سونوبرین ساکم نشون میده بالای1500نشون میده ازدکترتون سوال کنیدسونوکنیدخیالتون راحت باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خانمها من دوروز قبل عدد بتام٤٧٧بود امروز روز هفدهم شده٨٨٤.بنظرتون اينكه كمتراز دوبرابره يعني چي ...

عزیزم من توهمین تاپیک خوندم  تورک انامبگفت هر48ساعت حداقل باید1/6برابریشع بتانون ک براشماازحداقل بیشتره 763میشه حداقلش

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم من توهمین تاپیک خوندم  تورک انامبگفت هر48ساعت حداقل باید1/6برابریشع بتانون ک براشماازحداق ...

اخه اكثرا مينويسن دوبرابر يا بيشتر شده .منم ظهر محل كارم از يه اتفاقي يهو ترسيدم ميگم نكنه تاثير اون باشه انفاقي افتاده يا خداي نكرده سقط شده