2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044314 بازدید | 684375 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا گلم تو سیکل پانکچرم اگه فولیکولام خوب رشد کنن هفته دیگه پانکچر میکنم. باز شنبه هم سونو دارم. ببخ ...

کلا به خاطر آمپولا ترشحات زیاد میشه 

اگه میتونی تا شنبه صبر کن از دکتر بپرس ببین چیکار کنی البته بعد از پانکچر حتما خودشون‌ انتی بیوتیک ‌میدن برای همه ولی تا اون‌موقع که نمیتونی صبر کنی چون‌میگی شدیده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره دارو داده دوغم همش میخورم، چی بگم والا خدا کمک کنه اخه دلیلش چیه انقد کم می که هیچ مشکلی ندارم

معلوم نیس از چیه منم ۱۵ تا تخمک داشتم ۴ تاش پوچ بود 

از ۱۱ تای باقی ۷ تاش جنین شد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مثلا منم مرکز نوید میرم اونجا هم دکترهاش بد نیستن 

سلام عزیزم دکتر کشاف میرین 

من پارسال رفتم ولی چون خود دکتر ندیدم و ویدیو کال بود حس خوبی بهش نداشتم 

الانم همون جوریه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
‌کلوتریمازول ۱ درصد گرفتم.روش نوشته موضعی و فقط برای استعمال خارجی حالا میتونم واژینال مصرف کنم؟ د ...

سلام عزیزم

کلوتریمازول عفونت زنان فرق داره

روش نوشته برای استفاده واژینال

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کسی با کیست ساده براش ای وی اف شروع میکنن یا حتما باید کیست نداشته باشی.من اصلا دارو روم جواب نمیده ...

اگه منظورت اینه که پریود شدی ولی در سونو فولیکول ازاد نشده داشتی   ال دی بخور تز روز سوم پری

ال دی باعث میشه کیست جدید درست نشه

من همین مشکل رو داشتم دو ماه کنسل شدم 

البته تجربه ی شخصی منه

دوستان لطفا یه نگاه به این ازمایش میکنید ببینید چطوره

طبق این آزمایش هم مورفو خوبه هم حرکت 

هردو تو رنج آزمایشگاه هستن 

اگه مرکز ناباروری دادی آزمایش رو خوبه وضعیت اسپرمش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..