2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
سلام من شوهرم الان سه ماه و نوزده روزه واریکس عمل کرده کی آزمایش بده دوباره

اونی که عمل‌کرده هر ماه باید ازمایش بده ، دکترش نگفته کی ازمایش‌بده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برایه تقویت اسپرم چند وقت قبل از تخمک کشی به شوهرم دارو بدم ؟ کسی اطلاعی داره مشکلی نداره میخ ...

سه ماه قبل بده تقویتیارو پروانه‌ جون 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام بچه ها بهتون گفتم لکه بینی دارم که امروز رفتم سنو همه چیز خداروشکر خوب بود دکتر از امروز اسپرین کلا قطع کرد امپول انوکسا رو هم تا دو هفتت یک روز در میان کرد هر کدوم از دوستام انوکسا میزدن تا یک هفته بعد زایمان هر روز میزدن می ترسم اگر قطع بشه بلای سرش بیاد خون لخته میشه دیگه کسی بوده دکتر مثل من 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
فقط پسر دار شدن نه عزیزم برای داشتن هر دو جنس اگر پسر داشتم بی شک برای دختر دار شدن این راه رو میرفت ...

عزیزم انشاالله هرچی قسمت تون هست و انشاالله جنین های پسر دوقلو برات بگیره که جفتت هم جور بشه ،شما رو نمیگم چون درد و سختی و هزینه آمپول  واسه خودتونه نه کسی دیگه  ولی کلا انسان همینطوره ،من خودم روز انتقال یکی هم تختیم گفت برای بچه سوم اومدم گفت وای من اگه یکی داشتم دیگه قدم تو این راه سخت نمیذاشتم بعد گفت اگه جای من بودی بازم میومدی الانم وقتی میبینم کسی بچه داره اونم بیشتر از یکی وارد این راه میشه تعجب می‌کنم شاید چون برام خیلی راهش سخت بوده هم روحی و روانی هم هزینه انشاالله به هرچی دوست داری برسی گل من❤️

سلام عزیزم ،طبق تحقیقات شما ،جنین شناس مام تغییر کرده کی؟؟ من دو بار انتقال داشتم مام جنین شناسش و ا ...

گلم بچه های اینجا گفتن دو سه روز پیش که جنین شناس مام تغییر کرده و همونه که تو بهمن بوده

سلام بچه ها بهتون گفتم لکه بینی دارم که امروز رفتم سنو همه چیز خداروشکر خوب بود دکتر از امروز اسپرین ...

عزیزم خداروشکر قلبش دیدی خیالت راحت شد گلم تا جایی که من می دونم در صورت لمه بینی انکوسا واسپرین قطع میشه دو روز از اخرین لکه بینی دوباره اسپرین وانکوسا داری.

باز بذار بچه ها بیان تظر بدن

شادی صدام کنید
عزیزم خداروشکر قلبش دیدی خیالت راحت شد گلم تا جایی که من می دونم در صورت لمه بینی انکوسا واسپرین قطع ...

مرسی گلم جواب دادی نه مشکل همینجاست نوشته از امروز انوکسا یک روز در میان بعد دو هفته کلا قطع اسپرین هم کلا قطع مگه میشه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
اونی که عمل‌کرده هر ماه باید ازمایش بده ، دکترش نگفته کی ازمایش‌بده ؟

گفت تا چهار ماه اگه حامله نشدی با آزمایش بیا الان من طاقت ندارم الان سه ماه و ۱۹ روز آخه دندون های شوهرم خرابه دوست داشتم زود حامله بشم بره دندوناشو درست کنه آخه آنتی بیوتیک بخوره ضعیف میشه

سلاام خانوما من روز دوازدهم انتقال جنین سه روزه ام ب نظرتون الان بی بی بزنم چند درصد جوابش مورد قبول ...

پس معلوم شد من خیلی زود رفتم چون روز منم مثل شماست ولی امروز رفتم آز دادم🤦🏻‍♀️

پس معلوم شد من خیلی زود رفتم چون روز منم مثل شماست ولی امروز رفتم آز دادم🤦🏻‍♀️

شمام سه روزه بود جنین هات؟؟ من بی بی چک سفارش دادم رفت محل کارم😀😀 فهمیدم قسمت نیس و نباید عجله کنم بی خیالش شدم

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗