2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044641 بازدید | 684401 پست
داشتم دنبالت میگشتم دکتر جراح عمومی گفت فتقه گفت ۸ ماهه بیار عمل ولی من میخوام پیش یه دکتر بهتر ب ...

پس خیلی شدید نیست که میخواد هشت ماهگی عمل کنه اگه شدید بود زودتر عملش میکرد عمل فتق خیلی عمل کوچیکیه 

سونوگرافی هم کردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد اینکه کدوم بهتره والا بچه ها میگن جنین شناسش تغییر کرده و رویان بهتره-ولی من مام رفتم خیلی خ ...

سلام عزیزم ،طبق تحقیقات شما ،جنین شناس مام تغییر کرده کی؟؟ من دو بار انتقال داشتم مام جنین شناسش و ازمایشگاهش عالی بود همسرم نظرش رویان ،ولی من فقطبخاطر جنین شناس میگم مام ،حالا اگه بدونم تازگی عوض شده ک همون رویان ادامه میدم

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
اره عزیزم ازمایش ایمنی انعقادی ژنتیک همه سالم بود دکتر زرنانی گفت با اینکه مشکل نداری ای وی ای جی هم ...

اهان خب عالیه که قشنگ پیگیری کردین،منم ک دفعه 6م نگرف دکتررزاقی گفت یاجنینت ضعیفه یاخونرسانی ب رحمت ضعیفه،من چون موردهای مختلف تخمک اهدایی گرفتم اسپرم همسرمم ضعیف هست گفتن همون اسپرم مشکلتونه،چون جنین بلاستم تشکیل نمیشع برام،یه نی دوعددی جنیهای اخرموگذاشتن بلاست شه یکیش حذف شدیکیش کامپکت گریدبی 

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
پس خیلی شدید نیست که میخواد هشت ماهگی عمل کنه اگه شدید بود زودتر عملش میکرد عمل فتق خیلی عمل کوچیکیه ...

بهترین دکتر و بهترین بیمارستان رو بهم معرفی کنی

اگه بدونی چقد به قلبم تسکین دادی

خدا خیرت بده

انشالله حامله بشی

بچت هم صحیح و سلامت بیاد بغلت

😉

پس خیلی شدید نیست که میخواد هشت ماهگی عمل کنه اگه شدید بود زودتر عملش میکرد عمل فتق خیلی عمل کوچیکیه ...

سونو نکردم

دکتر جراح عمومی که ختنه کردیم پیر و باتجربه‌ای بود

ولی من میخاستم ببرم مرکز صارم

حالا مرکز خوب بنظرت کجاست؟

😉

عزیزم ببین وقتی میاد بالا بیضه هاش تو کیسه یکی یا دوتا اگه یکی باشه بیضه شه که میره بالا که اشکال ند ...

عزیزم 

میخواستم از خواهرت بپرسی عمل فتق سخت بود؟

اینکه اگه بیهوش کنن چجوری بچه رو ناشتا نگه داری

من طاقت گرسنگیشو ندارم

اصلا نمیشه نی نی رو ناشتا نگه داشت

پ.ن دکتر گفت فتقه و باید ۸ ماهه عمل بشه

😉

سونو نکردم دکتر جراح عمومی که ختنه کردیم پیر و باتجربه‌ای بود ولی من میخاستم ببرم مرکز صارم حالا ...

بیمارستان مفید خوبه دوستم بچش اونجا عمل کرد من چندتا جراح اطفال میشناسم بزار برات پرس و جو کنم کدومشون عمل فتق بهتر انجام میدن بهت خبرشو میدم 

ولی هرجا دکتر خواستی بری باید سونو شکم انجام بدی بعد ببرش

اهان خب عالیه که قشنگ پیگیری کردین،منم ک دفعه 6م نگرف دکتررزاقی گفت یاجنینت ضعیفه یاخونرسانی ب رحمت ...

خوب وقتی با اهدایی های متفاوت امتحان کردی و نشده قطعا مشکل از اسپرمه چرا اسپرم اهدایی نمیگیرین به جای تخمک؟؟