2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
سلام به همه دوستان اميدوارم كه حالتون خوب باشه و همتون ب زودي مادر بشين بقيه هم ك باردارن همه نينيا ...

سلام عزیزم

مبارک باشه 

ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی

بهتره در این خصوص با پزشکت مشورت کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دارم ولی گرید b و c برا من ۴تا گرید a شد که نمیدونم چرا تو انتقال اول هر ۴تاشو برداشتن گفتن دوتا ...

نه هنوز زوده فکر اهدایی کنم

خوبه که گریه کردی

من حالت شوک دارم هنوز ، هی به برگه آزمایش نگاه میکنم میگم یعنی میشه یه روز اینجا یه عدد درست حسابی نوشته باشه. باورم نمیشه اصلا

البته همسرم خیلی دل به دلم میده و آرامش میده بهم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
مبارک مبارک مبارک حال الانت خریدارم. به سلامت به دنیا بیان  چقدر دلهره کشیدی ولی ارزشش داشت ...

ممنون عزیزدلم. ان شاء الله که برای خودتم این دوران به خوبی طی بشه. 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

[QUOTE=259156211]ای جااااانم .شما دو قلو دارید 😍😍 خدا رو شکر عزیزم .انشالله که همه چی براتون به خوبی پیش میره و صح ...[/QUOTE

ممنون فداتشم. ان شاء الله خودتم دامنت با فرزندانی سالم و صالح سبز بشه 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
مرسي عزيزم همچنين شما انشالله😍 من دكترم سودابه متين فردا اگ بشه ميرم پيشش ببينم نظرش چيه ولي كلا ...

اصلا استرس نداشته باش عزیزم میری دکتر دیگه مهم اینه داری پیگیری میکنی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان. امروز نوبت سونو داشتیم خدارو شکر همه چی خوب بود جنسیت هم گفت یه دختر و یه پسره. ان شاء ...

وای عزیزم خیلیییی خوشحال شدم مبارکه عزیزم 😍😘😘 

ایشالا صحیح و سالم بیان بغلت 😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره

۴_ عبدالواحد

۵_ مامان نازنین

۶_ سحربانو۶۸

۷_ khanomiman

8_alae

9_ floweroflo

۱۰_ ماهییا

۱۱_ niloo68

12_ رادیس۱۲

۱۳_ pariii73

14_sara123

15_ hannaneh74

16_ کاربر تکراریست

۱۷_ asemaneabi

18_باران۳۱

۱۹_ پشمالووو

20_ ati

21_baharak

22_ترسو ۶۸

۲۳_mamannazaninandaryan

۲۴_  houra۱۴۰۰

۲۵_elahe_الهه

۲۶_mamannazaninandaryan

۲۷_لیمولیمولیمو

۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم

۳۰__sharareh_

۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹

۳۳_فرزان3228

۳۴_پاپیون_سفید

۳۵_نگار80

۳۶_sssefat

۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم

۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶

۴۱_ داداشممم

42_sarvesahi

۴۳_rose_710
۴۴____sara123
۴۵_haniiijoooon
۴۶_جی۲
۴۷_محلا20
۴۸_صدف_69

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
الهی تمام دوستان عزیزم شاد و سلامت باشند نی نی ها در پناه خدا و به زودی زود بقیه دوستان هم مادر بشن

ان شاء الله.🤲🤲🤲

عزیزم تا به حال دکتر برای شما خراش داده؟

نه خراش ندادم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀