2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044050 بازدید | 684355 پست
من امروز 14 انتقالم بود با این که جنینام گرید a بودن و ضخامتمم ۸/۵بود منفی شدبتام شد نیم

سخته واقعا بعد کلی انتظار نتیجه منفی  😔 ان شااله که خدا خودش به زودی یه معجزه قشنگ بهت میده

حتما تشکیل میشه اصلا استرس نداشته باش برا تخمکات خوب نیست  من از ۱۱ تخمک سالم ۱۰ تا جنین شد ول ...

پشمالو جان تو سونو اخری چند تا تخمک داشتی

من ده تا تخمک ۱۷ داشتم

استرس دارم حس میکنم کمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزان، من مدت هاست خواننده خاموش، ساکت و آرام این صفحه هستم که با هر انتقال دوستان سرشار از استرس و برای هر جواب آزمایش لبریز از هیجان می شم. تبریک می گم به همه مامانای الان و مامانای آینده (شادی، باران، بهارک ، لیمو، پشمالو، گیلدا، جانان، آتی، آلا، رادیس، چیکا، شروین، مامان نازنین، مهتاب و ...) و همه دوستان عزیزم، با نگرانی هاتون نگران شدم و با خنده هاتون خوشحال. امیدوارم یک روز بتونم منم خوشحالیمو با شما قسمت کنم. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام به همه عزیزان، من مدت هاست خواننده خاموش، ساکت و آرام این صفحه هستم که با هر انتقال دوستان سرشا ...

سلام عزیزم 

ان شاء الله به زودی خبرای خوبی بهمون بدی و مامان بشی😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
پشمالو جان تو سونو اخری چند تا تخمک داشتی من ده تا تخمک ۱۷ داشتم استرس دارم حس میکنم کمه

سلام عزیزم

تعدادش خوبه

ان شاء الله کیفیتش هم خوب باشه و جنین های تپل برات تشکیل بشه و با انتقال اول مامان بشی🤩

من امروز 14 انتقالم بود با این که جنینام گرید a بودن و ضخامتمم ۸/۵بود منفی شدبتام شد نیم

عزیزم خیلی متاسفم

نمیدونم چی بگم که مطمئنم هیچی آرومت نمیکنه

فقط کم نیار و بازم ادامه بده ان شاء الله به زودی نتیجه میگیری

توی اون بازه زمانی غیر از سیکل انتقال دیگه؟ چون توی سیکل مگه نمیدن که ضخامت رحم رو ببره بالا 

اره عزیزم برا وقتی ک میگن از ۲۰ پریود بخوری. من گفتم ک با استرومارین ضخامتم بهتر بالا میرف اگه ممکنا به جای استرادیول استرومارین بدین .که دکتر گف این برا ضخامت نیس الان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوازده ساله از خدا خواستم معجزه قشنگشو بهم نشون بده اما تا الان حکمت و برام تو این دیده که صبر کنم تا زمانِ بهترین معجزه ش برام برسه، سال 1400 پانکچر شدم و تا الان دو بار انتقال منفی رو تجربه کردم. 

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سخته واقعا بعد کلی انتظار نتیجه منفی  😔 ان شااله که خدا خودش به زودی یه معجزه قشنگ بهت م ...

دیگه هیچ امیدی ندارم دلم میخواد جدا شم از شوهرم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
عزیزم خیلی متاسفم نمیدونم چی بگم که مطمئنم هیچی آرومت نمیکنه فقط کم نیار و بازم ادامه بده ان شاء ا ...

برا همین بارم طلا هامو فروختم هزینشو ندارم امیدم ندارم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
دوازده ساله از خدا خواستم معجزه قشنگشو بهم نشون بده اما تا الان حکمت و برام تو این دیده که صبر کنم ت ...

حتما بهترین هدیه ش رو برات در نظر گرفته و ان شاء الله به همین زودی ها بهش میرسی

سلام به همه عزیزان، من مدت هاست خواننده خاموش، ساکت و آرام این صفحه هستم که با هر انتقال دوستان سرشا ...

مامان نازنین منم امروز منفی شد ازمایش بتام

2810