2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
معمولا پزشکتون نتیجه آزمایش ESR‌ رو با سایر تست های تخصصیتون جهت تائید تشخیصش مقایسه می کنه. مشک ...

عزمزم خوندی آزمایش دوم را؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم یکی دوستام اصلا پریود نمیشد در سال تخمک کشی هم کرد پنج تا جنین بی و سی فقط تشکیل شد براش هر موقع ...

دکتری که الان پیشش میرم خیلی مثبته، میگه در هر شرایطی که باشی نمیشه گفت شانس بارداری صفره، همیشه شانس هست حالا درصدش بسته به شرایط متفاوته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من پرسیدم گف برا ضخامت نیس. یکی از دوستان اینجا هم میگف که برا تنطیم فولیکول هاست که هم اندازه رش ...

توی اون بازه زمانی غیر از سیکل انتقال دیگه؟ چون توی سیکل مگه نمیدن که ضخامت رحم رو ببره بالا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره ولی موقع که پریود بودم دادم ربطی نداره بهش؟؟تو اینترنت نوشته بود که نمیدونم والله خیلی میترسم

ترس نداره عزیزم ببین حتی سرماخوردگی ساده هم باعث بالا رفتن esr میشه نگران نباش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ترس نداره عزیزم ببین حتی سرماخوردگی ساده هم باعث بالا رفتن esr میشه نگران نباش 

عزمزم ببین یه آزمایش دیگه هم فرستادم میتونی تفسیرش کنی.خیرسرم رفتم دکتر برای ای وی اف همش استرس گرفتم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اره اسم انتخاب کردن برا ماها که ایران نیستیم سخت تره باید ی اسمی بزاریم که تو اجتماع اینجا هم تلفظ ا ...

واسه من با دوتا خانواده متفاوت سخت تره.

دیروز پیش خانواده همسرم بودیم، زودی گفتند اسم بچه انتخاب کردید، خدا رو شکر همسرم خودش جواب داد که اسم بچه مربوط به پدر و مادر بچه میشه و تا روز تولد نمیگیم. همسرم میگه خانواده خودش ممکنه اسم فارسی رو نپسندند یا یه چی بگند، کلا نمیگیم تا بعد تولد.

کلا دیشب کلی بحث کردم با مادر شوهرم. لباسهای نوه اش رو جمع کرده به من میگه یه نگاه کن کدوم ها رو میخوای بردار. من هم گفتم ما توی ایران رسم نداریم لباس بچه دیگه رو برای نوزاد به دنیا آمده استفاده کنیم. گفتم تنها بچه ام هست براش آرزو دارم. خیلی ناراحت شد و گفت اینجا ما همیشه اینکار رو میکنیم و طبیعیه و من هم روی حرفم پافشاری کردم گفتم خانواده من ناراحت میشند.

حالا همسرم اول صبحی میگه مامان ناراحت شده، گفتم خوب من ناراحت بشم مهم نیست؟! دیگه حرفش رو نزن لطفا

من امروز 14 انتقالم بود با این که جنینام گرید a بودن و ضخامتمم ۸/۵بود منفی شدبتام شد نیم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
توی اون بازه زمانی غیر از سیکل انتقال دیگه؟ چون توی سیکل مگه نمیدن که ضخامت رحم رو ببره بالا 

اره عزیزم برا وقتی ک میگن از ۲۰ پریود بخوری. من گفتم ک با استرومارین ضخامتم بهتر بالا میرف اگه ممکنا به جای استرادیول استرومارین بدین .که دکتر گف این برا ضخامت نیس الان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر مگه تحرک و مورفوش چنده که اول گفتند عمل؟

نمیدونم والا نگا نکردم جدید رو تو پرونده گذاشتش فک کنم چون خیلی بالا نبود گفت عمل لازم نیست فقط روز قبل نمونه باید تخلیه داشته باشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍