2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
مگه دکتر نصر هستش؟شما کی انجام دادین مبارکه😍

برج2سال 99 انجام دادم نصر اون موقع مثل بچه ادم هر 2ماه میومد انتقال جنین انجام میداد خداروشکر با اولین انتقال مثبت شدم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
برج2سال 99 انجام دادم نصر اون موقع مثل بچه ادم هر 2ماه میومد انتقال جنین انجام میداد خداروشکر با اول ...

به سلامتی قبلش هم جای دیگه انجام داده بودین که خدایی نکرده ناموفق باشه برای مرکز مام تقویتی چی استفاده کردین مشکل تخمک بود یا اسپرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید همسرتون از چندماه قبل مکمل مصرف کردن چون میخوام کارم یکم جلو بیفته که از الان تقویتی ها رو بگ ...

ببین اگه پانکچر نشدی هنوز اوبوست2ماه خودت بخوره ژل رویال هر دو تون ال کارنتین و زینک و امگا3 هودت و شوهرت ویتامین سی و د3 و همچنین فرتیل اید هم زنان هم مردان هردو

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
به سلامتی قبلش هم جای دیگه انجام داده بودین که خدایی نکرده ناموفق باشه برای مرکز مام تقویتی چی استفا ...

نه من و شوهرم هر دوسالم همدان ی ای یو ای ناموفق داشتم لاهوتی ویزیتم کرد گفت سالمی برو6ماه دارو بخور ازونجا که من عجول بودم 4ماه خوردم بهمن98رفتم دارو پانکچر رو گرفتم(قبل تخمک کشی با مطالعه و تحقیق زیاد حسابی خودم و شوهرم تقویت کردم در صو.رتیکه مام اصلا اعتقادی به تقویتی نداره شانس اوردم 12 اتسفند با خود نصر پانکچر شدم از18جنیم14 تا شد و 9جنین .

ببین اگه پانکچر نشدی هنوز اوبوست2ماه خودت بخوره ژل رویال هر دو تون ال کارنتین و زینک و امگا3 هودت و ...

ژل رویال منظور کپسولش یا همین که با عسل قاطی می‌کنن من یه بار ده گرم ژل رویال گرفتم با عسل قاطی نکردم اندازه عدس ناشتا میدانم زیر زبون -آووابوست دوماه روزی ۴تا بخورم یا دوتا کدوم بهتره،ال کارنتین بصورت کپسوله یا شربت این مردان و زنان نداره یعنی خودمو شوهرم از یه نوع بخوریم کافیه؟

انشاالله بار اول تون هست؟اگه نه قبلا چندتا جنین می‌شد؟

بار اولمونه  و البته بار آخر چون دیگه توانشو ندارم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
حتما تشکیل میشه اصلا استرس نداشته باش برا تخمکات خوب نیست  من از ۱۱ تخمک سالم ۱۰ تا جنین شد ول ...

خب خدارو شکر نمیتونم استرس نداشته باشم ولی سعی میکنم کنترل کنم توکل به خدا دعا کن برام

نه این حس رو نداشته باش کلی باهم بگین و بخندین و اصلا به پانکچر فکر نکن.

متاسفانه همه با من دپرس شدن 😐 ولی سعی خودمو میکنم ممنونم ازت دعا کن برام🧡🧡

نه من و شوهرم هر دوسالم همدان ی ای یو ای ناموفق داشتم لاهوتی ویزیتم کرد گفت سالمی برو6ماه دارو بخور ...

یعنی داروهایی که به من گفتید لاهوتی تجویز کرده یا خودتون با تحقیق فهمیدین چی استفاده کنین

عزیزم شما تخمک اهدایی گرفتین مام  میخوام بدونم مراحلش از اول چطوریه؟؟دونر از خودتون بود یا اون ...

بله من اهدایی گرفتم مرکز یه ادرس اینرنتی میده که اونجا مشخصات خودت وهمسرت وارد می کنی وثبت نام می کنی یکی دوماه بعد تماس می گیرند که فرد اهدا کننده پانکچر شده بعد همسرم رفت کارای خودش انجام داد دوباره یه روز رفتیم کارت جنین گرفتیم وچندتا برگه امضا کردیم وبعد هم که من با دکترم ویزیت شدم وداروهای قبل انتقال گرفتم 

در مورد فرد اهدا کننده می دونم مرکز معرفی کرده ولی نه از مراحل نه از مشخصات ظاهری وغیره وافعا هیچی نمی دونم.همه کارا همسرم انجام داد.

شادی صدام کنید
متاسفانه همه با من دپرس شدن 😐 ولی سعی خودمو میکنم ممنونم ازت دعا کن برام🧡🧡

عزیزم شما اگه تخمک خودت خوب باشه با تسه حتما جنین خوب تشکیل میشه دیگه پشمالو گفتن که شوهرشون بالای ۵۰ بوده دی اف آ خودش تخمکمش خوب بود با تسه هم جواب گرفتن نگران نباش-ماها که شوهرتون ضعیف در میان میایم تقصیر ها همش گردن اونا باشه ولی من از دکترای مرکز مام سوال کردم گفت ببین ما به این دلیل به هیچکدوم نمیریم اسپرم اهدایی چون شده ده تا دونه اسپرم خوب یا از نمونه یا عمل بدست میاریم مهم تخمکه

عزیزم شما اگه تخمک خودت خوب باشه با تسه حتما جنین خوب تشکیل میشه دیگه پشمالو گفتن که شوهرشون بالای ۵ ...

گفت برای اقدام طبیعی بله منکر نمیشیم که ضعیف هستن شاید نشه که البته اسپرم ضعیف هم باز باید بارداری رخ بده نهایت سقط بشه که من اصلا بارداری هم نداشتم کلا گفت تو کاشت و میکرو اسپرمی که لازمه ما پیدا می‌کنیم مشکل از اسپرم نیس فوکوس رو تخمک بذار انشاالله شما هم تخمکت آنقدر خوبه که ضعیفی شوهرتم پوشش میده😍فقط الان استرس نداشته باش که بعدا غصه این حالت رو نخوری

عزیزم نوبت زود میده؟  سونو واژینال خودش انجام میده یا نه؟

بله ساعت۲ بعداظهر برو نوبت میشه منم هفته گذشته اولین ویزیتم بود رفتم نوبتم شد.یا میتونی اینترنتی هم نوبت بگیری.سونو هم اره انجام میدن.اگه خودش نباشه یه خانم دکتر دیگه هست اون انجام میده.خداروشکر من اولین ویزیت با خوده دکتر رستمی بود.من خیلیارو دیدم انتقالاشون خداروشکر مثبت شده بود.به نظرم این بهتره تا دکترای دیگه که معلوم نیست چکار میکنن فقط پول زیادی از مردم به جیب میزنن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

خانمای که تو پروسه ای وی اف هستید خواهش میکنم قبلش بخودتون برسید هم شوهر هم خودتون برسید پیاده روی و خوردن اب فراوان مصرف اووبوست و فرتیل اید و کوکیوتن و امگاه 3 و د3 و ژل رویال و شیرسویا (بشرط نداشتن مشکل تیروئید) قبل پانکچر حتما بخورید برا انتقالم لوبیا سبز رب انار نشاسته سوپ پای مرغ شیرسویا فرتیل سی ام از یکماه قبل انتقال بخورید امپول نوروبیون شب قبل انتقال با نوشابه انرژی زا صبح انتقال و خوردن اناناس و گرم نگه داشتن کمر خیلی مهمه بشوهرتونم فرتیل اید مردان زینک ویتامین سی .و امگا3 بدید

ژل رویال منظور کپسولش یا همین که با عسل قاطی می‌کنن من یه بار ده گرم ژل رویال گرفتم با عسل قاطی نکرد ...

نه خود ژل رویال