2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست
اخه میگن نبایدداروخوردتاجایی ک ممکنه نخورین وگرنه که خیلی خوب بود

عزیزم شما انتقال دادی فکر کنم گفتی یکشنبه یا دوشنبه این هفته درسته؟برات صلوات می فرستم انشاا...این سری مثبت میشی

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عود ک میکنه چون برا من خیییلی پایین اومده بود وسطا ک دیگه قطع کردم حالا اینجوری شده. فقط نمیدونم تا ...

فکر کنم دیگه برای تو پایین اومده باشه تا ده روز دیگه هم بالا نمیره ولی شاید دکترت بگه دوهفته در میان یا ده روز در میان بخوری فعلا تا وقتی باردار بشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نمیدونم بخدا  خدا از سر این دکترا نگذره منی که بار پنجممه دفعه های قبل هر دفه آمپول بوده بغیر ...

رویان مرکز معتبریه عزیزم قطعا علمشون از چیزی ک من دیدم بیشتره چی بگم والا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان من یه ماهه هر روز آمپول پروژسترون میزنم امروز کسی نیست برم یا بزنه اگه امروز نزنم مشکلی ...

هزیزم بارداری ؟ باید حتما بزنی امپولتو حالا نیم ساعت ی ساعت تاخیر عب نداره ولی نزنی سطح هورمون میاد پایین ب لکه بینی میفتی 

خودت بزن کاری نداره تو‌ نت نگاه کن طرز زدنشو 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام بچه ها خوبین؟

من از شنبه امپول های سینال اف و hmg شروع کردم دکتر گفت جمعه ستروناکس هم اضافه کنم میخواستم بدونم ستروناکس رو قبل از اون دو تا امپول بزنم یا بعدش؟؟

من اول hmg میزنم توی باسن 

یه رب بعدش سینال اف دور ناف

ستروناکس هم باید دور ناف بزنم کسی میدونه کی باید بزنم؟؟؟