2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست
ستروناکس دور ناف درد داره عزیزم؟

امپولش یکم سنگینه من اروم تزریق میکردم ، فردا اون قسمتی ک زدی تزریق نکن ، چون یکم جای امپولش برا من درد میکرد اون قسمت ک زدم اذیت شدم .

ب من گفتن امپول تا ساعت ۹ صب تزریق بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، منم دیروز دو تا جنین انتقال دادم 

خدا رو شکر انشاالله مثبتی

اره بخور کشک بادمجان ولی گردو و نعنا داغش رو نخور یا خیلیی کم

دکتر بهم گفت حالا دو پر زعفران تو غذا بود اشکال نداره

دلیل lvf تون چیه و اینکه جنینات چند روزه بودن و فرش یا فریز و دلیل فریز بودن رو لطف میکنی بگی

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

بچه ها این   روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه هست:
روز 1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
روز 2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
روز 3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
روز 4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
روز 5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
روز 6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
 روز 7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
روز 8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
روز 9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
روز 10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
روز 11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام عزیزم  اون  زهره جعفری جان بود میگفت سینه درد داره الان سه تا انتقالی تو تاپیک ه ...

اهااا ببخشید 

انشاالله که برا هرسه مون مثبت شه 

نگرانم که چرا من علایم دیگه ای ندارم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
خدا رو شکر انشاالله مثبتی اره بخور کشک بادمجان ولی گردو و نعنا داغش رو نخور یا خیلیی کم دکتر بهم گ ...

ممنون عزیزم 

اردیبهشت پانکچر کردم دو تا جنین گرید Aسه روز ۶ سلولی تشکیل شد ،،، آندومتر سه خطی نبود دیگه نتونست فرش انتقال بده ، گفت ۲ ماه دیگه بیا ک من نرفتم چون اسباب کشی داشتیم 

دکترمم معترف توی مرکز ابن سینا 

همسرم مشکلی نداره ،خودم تنبلی تخمدان و  چسبندگی خفیف رحم دارم  

سلام عزیزم  اون  زهره جعفری جان بود میگفت سینه درد داره الان سه تا انتقالی تو تاپیک ه ...

شما ضخامت رحمتون چند بود قبل انتقال 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

قبلا تو این تاپیک سوال میپرسیدی بالاخره یکی جواب میداد الان فقط دوستاتی که هم و میشناسن با هم تبادل نظر دارن والا مگه میشه کسی دکتر زنان خوب تو تهران نشناسه برای کنترل بارداری !!!

قبلا تو این تاپیک سوال میپرسیدی بالاخره یکی جواب میداد الان فقط دوستاتی که هم و میشناسن با هم تبادل ...

فک‌کنم اینجا اکثرا تهرانی نیستن من خودم اهوازم تهران میکرو کردم ولی برا بارداری همین اهواز زیر نظرم 

ولی دوستام ک تهرانن میدونم با دکتر متینن ازشم راضین خیلی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
قبلا تو این تاپیک سوال میپرسیدی بالاخره یکی جواب میداد الان فقط دوستاتی که هم و میشناسن با هم تبادل ...

منم تهران نیستم دوست عزیز

وگرنه هر سوالی که جوابش بدونم حتی به تکرار جواب میدم

شادی صدام کنید
فک‌کنم اینجا اکثرا تهرانی نیستن من خودم اهوازم تهران میکرو کردم ولی برا بارداری همین اهواز زیر نظرم& ...

ممنون عزیزم من پیش متین میرم خیلی ناراضی داره استرس گرفتم از دیشب نمیدونم چیکار کنم