2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
راستی دوستان دکترم بمن استرادیول دادن و گفتن از ده روز قبل پریودیت بخور، بهشون گفتم مشکل ضخامت و پری ...

عه من مرکزمو عوض کردم ایتجام بهم گفتن از روز ۲۰ پریودم بخورم ک همون ۱۰ رو  قبل میشه تقریبا. برام جالب بود ک چرا چون مرکز قبلی چنین چیزی نداشتن. جالبه ک برا رشد هماهنگ باشه اگه چون من همیشه تو سیکل پانکچر این مشکل رو دارم ک فولبکولام هماهنگ رشد نمی کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ا چطور ؟ دکترت گفت ؟ من پروتئین s ام پایین بود دکتر گفت  ۴۰۰۰  راستی دکترت کیه الان کدوم ...

رویان داخل گزارش انتقالم نوشته بود شش هزار 

من ژن mthfr فک کنم مشکل داشت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا بی معطلی رفت سراغ رحم اجاره ای ، اون روز آخرین وقت رفتم که دکتر میخواست بره شاید خسته بو ...

احتمالا از سر خستگی یه چیزی گفته خیلی حرفش رو جدی نگیر آره مرکزت رو عوض کن ان شاالله سری بعدی حتما نتیجه میگیری .بعضی از فیبرومها تو یه جایی هستن که مانع لانه گزینی میشن یا باعث میشن ضخامت یکست نشه خوب میخوای یه عکس رنگی یا هیسترو سونگرافی دکترت بنویسه یا حتی هیسترو بشی تا خیالت راحت بشه .اصلا بخودت استرس نده ان شاالله همه چیز درست میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام رادیس جان امیدوارم هرچه زودتر دلت شاد بشه و نی نی داربشی گلم. من متاسفانه اگر مشکلتون رو گفتین ...

مرسی عزیزم .ان‌شاالله بزودی دل شما هم شاد بشه .سری اول روز سوم الونوا رو زدم و یک هفته بعد ویزیت شدم و بعد از اون پی دی هموگ دادن که دوتا پودر یا سه تا پودرش رو یادم نیست  و هر دوروز یک بار سونو میشدم .دفعه دوم از اول تزریق الونوا یک پودر و دوابم داشتم و بعد از یک هفته تعداد پودر رو به دو یا سه تا تغییر داد فکر کنم همون سه تا پودر بود .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام رادیس جان امیدوارم هرچه زودتر دلت شاد بشه و نی نی داربشی گلم. من متاسفانه اگر مشکلتون رو گفتین ...

چرا دفعه آخر مگه چندبار تابحال پانکچر شدین؟ ذخیره اتون پایینه؟ 

اره گلم دو تا هزینه داده میشه. داروهارو دقیق خبر ندادم. درگیر مشکل بالارفتن شدید پرولاکتین شدم و سیک ...

سلام الا جان رفتی mri دادی؟

عزیزم نوشته یه توده بیضی شکل توی لوله چپ دیده شده که ممکنه یا کیست باشه یا حاملگی خارج رحمی. کمی هم ...

خدا خیرت بده عزیزم 

این سونو ماله پارساله 

خدا رو شکر فیبرم نیست 

نی نیت رو سالم بغل بگیری 😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
احتمالا از سر خستگی یه چیزی گفته خیلی حرفش رو جدی نگیر آره مرکزت رو عوض کن ان شاالله سری بعدی حتما ن ...

خدا خیرت بده عزیزم که دلداری میدی اگه اینجا نبود تا الان نابود شده  بودم

همیشه سالم و تندرست باشی عزیزم و به بهترین آرزوهات

برسی 

حتما این کارها میکنم😍😘😗

اگر اشتباه نکرده باشم 5/2 بود ، یکسال گذشته جوری بود که میخواست سیکل رو کنسل کنه نذاشتم ، حتما فرتیل ...

جای ماها نیستند که درک کنند چی ها می کشیم و گرنه  اینطور راحت نمی گفتند رحم اجاره ای 

ضخامت من با استرادیول ایرانی مثل شما ۵/۲ بود

خدا خیرت بده عزیزم 😘😗😍

سلام دوستان من یکبار انتقالم منفی شد میخوام دوباره امتحان کنم ولی جنین ندارم  باید دوباره همه کارارو تو مرکز شروع کنم   شما پزشکی میشناسید تو ابن سینا که کارش خوب باشه بهم پیشنهاد بدید  بعد توصیه ای دارید بهم بدید انجام بدم  که انتقال بعدیم به امیدخدا مثبت بشه  

به سلامتی عزیزم سعی کن همون شهر خودت دکتر خوب پیدا کنی برا ادامه بارداریت  دیگه این همه راه نی ...

از دکترای شهرمون اصلا راضی نیستم داروهایی که مرکز مام میده اصلا دکترای رشت اسم اشم نشنیدن.برخورد خوبی ندارن با مریض.تو مطب خیلی معطل میشی وخیلی چیزای دیگه

خودم دویت دارم تا آخر باداری با دکتر تمیزی باشم حالا اگه دکتر تمیزی قبول نکنه می رم قزوین

شادی صدام کنید