2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

خانوما یه سوال خواهشا نریزید سرم قضاوت نکنید 🤦‍♀️😂 یه موقعا که اینطوری بی دلیل خوب پیش نمیره اوضاع بنظرتون چله بری و این حرفا کارساز نیست؟ من خودم اعتقاد ندارم اما وقتی اینطوزی رونده مونده میشم دلم میخواد به یه چیزی غیر از علم و حقیقت پناه ببرم شاید بشه

سلام استاره جون ممنون عزیزم خودت چطوری ؟  منم خوبم خداروشکر  اره دکتر گفت باید استراحت ب ...

قربونت منم خوبم شکر 

اگر بهت بگم در مورد دوران بارداری هیچ اطلاعاتی ندارم باور میکنی 🙈

ولی انشالله که همه چی رو براه .دیگه سونو که اشتباه نمیکنه 

میگم شما انوکسا 6000 میزنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام دعا کن منم انتقال اول مامان بشم خیلی دلم گرفته 😭😭😭😭 امروز شنیدم یکی تو فامیل که مشکل نابارو ...

عزیزم نگران نباش مطمئن باش انتقال اول مامان میشی من اصلا زیاد استرس پانکچر و اینا رو نداشنم بش فک نمیکردم بعد میگفتم چنتا تخمک بسه هایپر نشم  زود انتقال بدم ولی همه چیز با اون بالایی و خودت ک ریلکس باشی بذاری همه چی عالی پیش بره منم میدیدم دوستم تازه اقدام کردن زود بار دار میشن حس حسادت نه ولی حسرت میخوردم چرا من نه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام خانوما ، قرص هیوسین ان بعد از انتقال جنین میشه مصرف کنیم ؟؟؟

من فردا انتقال جنین دارم ، قرص استرادیول از روزی که شروع کردم عوارض داره برام ، معذرت میخوام همش دل پیچه و اسهالم .

دوست دارم زودتر این ۱۴ روز بگذره و انشاالله مثبت باشه جواب آزمایشم باور میکنی انقد خوابم کم شده میخو ...

عزیزم چرا پس تیکر بارداری داری؟

فدات، علت آی وی افتون چیه و چندتا با چه گرید و چند روزه یانتقال دادید، فریز یا فرش

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
بچه ها اونایی که رویان رفتن روز دوم‌ پریودی چه جوری وقت میگرفتن برای شروع سیکل پانکچر ؟

از تو سایت نوبت سونو میگرفتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان بالاخره سایت باز شد، من دیروز رفتم ازمایش دادم در کمال ناباوری منفی شد واقعا ناراحتم و ح ...

عزیزم بسپار بخدا منم سنم کم بود شرایط رحم اینا عالی ولی سومین بار مثبت شدم دقیقا دفعه ای که هیچ امیدی نداشتم چون بعد انتقال کرونا گرفتم حالم بد بود خیلی گفتم این بارم منفیه ولی خدا خواست و شد الان دخترم بغلمه

خدا بهترین هارو برات قرار میده شک نکن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام استاره جون ممنون عزیزم خودت چطوری ؟  منم خوبم خداروشکر  اره دکتر گفت باید استراحت ب ...

عزیزم شکمی با واژینال حدود ۵ تا فرقشه آره ممکنه بچه خودشو کشید بالا سرکلاژ هم بی تاثیر نیست ولی استراحت فراموش نشه