2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
اشکال نداره روز سوم برم ؟اگه امروز بشم چی فقط فردا صبح دکتر دارن منم نمیتونم خودمو برسونم😰

اولین باره میخوای پانکچر شی ؟ استرس نداشته باش من قبلا شده داروهای پانکچر رو روز پنجم‌ هم شروع کردم حالا تو هر وقت پریود شدی برو ‌ببین چی میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یعنی دارم دیونه میشم اعصاب فولادی میخواد😔

عزیزم نگران چی هستی بعد دوفاستون میخوری حینش پریود نمیشی قطعش کنه دو سه روز حتی تا یه هفته بعد پریودی مثلا ۲۸روزت میکنه الانم خدارو شکر فقطبه جمعه تعطیله منم سره انتقالم خورده بود ب تعطیلات عید فطر ک دو رپز پشت هم تازه طبق اینکه من پیش بینی کرده بودم روز سوم پریودی برسم یهو عید فطر شد یه روز دیگه من موندم و استرس یهو دیدم مرکز گفت ما طبق تقپیم هستیم دیگه عجله ای شهرستان بودم اومدم اونم با یه دکتره دیگه مثلا دیدی شنبه دکتره خودت نیس روز سوم پریودی زنگ بزن بگو خودشون یه دکتر برات نوبت میزنن سری بعدش با دکتر خودت میری

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره مجددا باید شروع کنم .هزینه ها هم بالا رفته 🤦‍♀️🤦‍♀️ هزینه های پیش بینی نشده سنگین هم یه هو از ...

عزیزم من شنیدم سایت فرزندان غدیر وام میدن برای ناباروری رفتم ثبت نام کردم برام پیام اومده که ۱۵ میلیون میدن فقط باید بررسی بشه تا نوبتم بشه ضامن کارمند میخواد و یکسری کارها گفته انجام بدم مثلا بانک قرض الحسنه رسالت هم خودم هم ضامن حساب باز کنیم .اگه دوست داشتی برو توی سایتش ببین

اولین باره میخوای پانکچر شی ؟ استرس نداشته باش من قبلا شده داروهای پانکچر رو روز پنجم‌ هم شروع کردم ...

اره اولین باره و اخرین بار😬 خو من شهرستانم رفت و امد برام سخته اگه برم نشه چی؟اونوقت این ماه شوهرم براdfi دارو مصرف کرده و نمیشه دوباره صبر کنیم تا ماه بعد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم نگران چی هستی بعد دوفاستون میخوری حینش پریود نمیشی قطعش کنه دو سه روز حتی تا یه هفته بعد پریود ...

ممنون عزیزم واقعا خیالم رو راحت کردی خدا خیرت بده همین امروز بگذره خیالم راحت میشه 

عزیزم نگران چی هستی بعد دوفاستون میخوری حینش پریود نمیشی قطعش کنه دو سه روز حتی تا یه هفته بعد پریود ...

شما از هزینه ها خبر داری کلی زنگ زدم کسی جواب نداد میخوام پولشو جور کنم بدونم چقده

سلام عزیزم همسرتون برای dfi چه دارویی مصرف کرده؟ dfi همسرتون چند بود؟

سلام قشنگم، dfi۳۲ بود سینال اف و الکارنتین و اهن براش نوشت ولی من بهش ویتامین سی و کوکیوتن هم میدم 

سلام دوستای گلم چرا سایت بسته شده بود چند روز؟

بابت همه تبریکاتون ممنون ولی بعد ۴۸ ساعت بتام افت کرد و بعد دوبار آزمایش دکترم گفت دیگ داروهاتو قطع کن منتظرم پریود بشم

سلام قشنگم، dfi۳۲ بود سینال اف و الکارنتین و اهن براش نوشت ولی من بهش ویتامین سی و کوکیوتن هم میدم&n ...

ممنونم همسر من ۲۲ بود .

واریکوسل گرید ۳ داشت عمل کرد، آزمایش اسپرم داد بدتر شده بود، دیگه  ازمایش dfi نداده ببینم چند شده .

بعد از عملش  ویتامین ای سی زینک کیوتن میخوره دکتر خودم براش مکمل اسپریژن نوشت من به جاش فریتل اید  براش گرفتم 

ممنونم همسر من ۲۲ بود . واریکوسل گرید ۳ داشت عمل کرد، آزمایش اسپرم داد بدتر شده بود، دیگه  ازم ...

انشالله که dfi بالانرفته باشه فاکتور مهمیه یخ هم میگن خوبه بزاره رو بیضه هاش و تخلیه ی روز درمیون، 

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم ، وای چقدر دلم برای همتون تنگ شده بود  اینبار آزمایش ذخیره دادی ؟چند ...

سلام عزیزم خوبی؟ قربووونت برم منم خیییییییلی❤️💋

نه آزمایشش خیلی گرون بود ندادم. دکترم ننوشته بود برام.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱